ougxar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ειναι δυο κρητικοι στα 90s και πανε σε ενα rave party και πινουν και διασκεδαζουν. σε μια φαση ο μπαρμαν βαζει εκστασι στο ποτο του ενος, πινουν διασκεδαζουν χτυπανε δυο γκομενακια κανουν παρεα και καταληγουν στο σπιτι του ενος και οι 4. ο τυπος βλεπει το φιλο του να μην κανει κινηση στη γκομενα και του λεει ρε συ μανωλιο θα τσι γαμησουμε ή θα τσι κοιταμ? και κανει ο αλλος: τσικιταμ τσικιτι ταμ ταμ ταμ, κετουμ παμ παμ και τουμ παμ και τεπε τεπε ταμ ταμ ταμ και τουμ παμ και πιμ, εκστασηηηηηη εκστανοοοοοο και το πολυ καμμενο για γερα νευρα Ήταν κάποτε ένας Αμερικάνος, ο οποίος ήταν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, και ήταν λάτρηςτου Ελληνικού φαγητού, των θαλασσινών, και ιδιαίτερα της ψαρόσουπας. Μια μέρα, αποφάσισε ναψάξει για να βρει και να δοκιμάσει την καλύτερη ψαρόσουπα του κόσμου, αλλά δεν ήξερε που ναπάει, και έτσι ρώτησε ένα σοφό γέροντα που ζούσε στα βουνά και ο οποίος του είπε: "φίλε μου,θα πρέπει να πας στην Αλόνησο, στην Ελλάδα, στο μικρό ταβερνάκι στην κορυφή του τάδε λόφου,εκεί θα βρεις τον μπάρμπα-Γιάννη ο οποίος ακούγεται ότι φτιάχνει την καλύτερη ψαρόσουπα τουκόσμου, και θα του ζητήσεις να σου τη φτιάξει."Ξεκινάει λοιπόν ο Αμερικάνος... μετά από μερικές μέρες προσγειώνεται με το ελικόπτερό τουέξω από το συγκεκριμένο ταβερνάκι στην κορυφή του τάδε λόφου που βρήσκεται στην Αλόνησο,μπαίνει στο ταβερνάκι μαζί με τους δικούς του ανθρώπους, και βλέπουν ένα γεροντάκι ίσα με 80ετών, τότε ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος (Α: αμερικάνος, Γ: Γεροντάκι):Α: Χελόου μίστερ, μήπως είστε ο μπάρμπα-Γιάννης που φημίζεται για την Ψαρόσουπά του? (ήξερε λίγα Ελληνικά, αλλά μιλούσε σπαστά)Γ: Ναί φίλε μου, εγώ είμαι αυτόςΑ: Ήρθα μίστερ από τα πέραντα της Γης, από την Αμερική, για να δοκιμάσω την εκπληκτική ψαρόσουπα που λένε ότι φτιάχνεις!Γ: Λυπάμε πολύ φίλε μου, αλλά δεν την φτιάχνω πια αυτή τη ψαρόσουπα!Α: Οοου νοου, μπατ ουαϊ, εγώ έκανα τόσο ντρόμο μόνο και μόνο γι αυτή τη ψαρόσουπα, πλίζ σε παρακαλάω να μου τη φτιάξεις.Γ: Δεν γίνεται φίλε μου δυστυχώς, και για να μάθεις το γιατί, έχει εμφανιστεί στο νησί ένας δαίμονας,ονόματι Νεσαπουλιάτα, ο οποίος ερεθίζεται από το άρωμα αυτής της ψαρόσουπας, και όταν τη φτιάχνω έρχεται και μου κάνει λύμπα το μαγαζί.Α: Οου ρίλι? Δεν πειράζει μίστερ, έχω πολλά λεφτά, και αυτή τη στιγμή έχω βάλει στόχο στη ζωή μου να δοκιμάσω αυτή τη ψαρόσουπα,πλιζ φτιάξε την για μένα και αν συμβεί το οτιδήποτε θα τα πληρώσω όλα εγώ, θα σε αποζημιώσω και με το παραπάνω!ο Αμερικάνος καταφέρνει τον μπάρμπα-Γιάννη να του φτιάξει την ψαρόσουπά του και όταν είναι έτοιμη η ψαρόσουπα, σερβίρει ο μπάρμπαςμια πιατέλα μεγάλη στο τραπέζι όπου κάθεται ο Αμερικάνος.ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΩΣ, ακούγεται ένας δυνατός κρότος, σπάνε με μιας όλα τα παράθυρα και οι πόρτες, φυσάει ένας δυνατός και καφτός άνεμος,μπουκάρει μέσα ο τερατώδης δαίμονας ΝΕΣΑΠΟΥΛΙΑΤΑ ο οποίος ξερνάει φωτιές από παντού, με τις φωτιές του καίει τους τοίχους καιμε τα τεράστια χέρια του σπάει όλα τα τραπέζια και τις καρέκλες, ενώ σκοτώνει και τους μπράβους του αμερικάνου με μια μόνο κίνησητου χεριού του. Μέσα σε όλο αυτό το χάος, το τραπέζι στο οποίο κάθετε ο Αμερικάνος μαζί με την πιατέλα με την ψαρόσουπα, πέφτουν πάνωστον αμερικάνο και τον καταπλακώνουν, ενώ από την καφτή ψαρόσουπα ο Αμερικάνος καίγεται στο πρόσωπο. Σηκώνεται τότε ο Αμερικάνος,φωνάζει δυνατά στο δαίμονα για να τον διώξει:ΦΕΥΓΑ ΝΕΣΑΠΟΥΛΙΑΤΑ, ΨΑΡΟΚΑΗΚΑ!!!! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ποιο είναι το αντίθετο της φυσαρμόνικας; Ρούφα-Μόνικα! [ballcrusher mode on] Θα ήταν το αντίθετο, αν έλειπε το «ρ» από το «φυσαρμόνικα». [ballcrusher mode off] 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 [ballcrusher mode on] Θα ήταν το αντίθετο, αν έλειπε το «ρ» από το «φυσαρμόνικα». [ballcrusher mode off] Μεταξύ μας , επίτηδες το άφησα έτσι ήθελα να δω ποιος θα το παρατηρήσει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Τι κάνει ο Σπάιντερμαν όταν έχει νεύρα; Ρίχνει ιστοπαναγίες. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 - Μάνααααα.. άφησα δύο μέρες τα φασόλια στο νερό.. Τώρα; - Τώρα;βγάλτα.. Έμαθαν μπάνιο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ποιο είναι το αντίθετο της φυσαρμόνικας; Ρούφα-Μόνικα! Μου θυμησε το "ποιο ειναι το αντιθετο του αρνιομουνα" τραγοπουτσες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Τάκη γιατί περπατάς σα χεσμένος;- Αστα ρε μαλάκα, πονάει ο κώλος μου...- Γιατί, τι έγινε;- Εκεί που περπατούσα χτες βράδυ για να ξεχάσω τον χωρισμό μου με την Καιτούλα, σκοντάφτω σε ενα παλιό λυχνάρι, βγαίνει ένα τζίνι και μου λέει"Εχεις μια ευχή"- Ελα ρε!!! καλά, και τι του είπες;.- "Γάμησε μας και συ βραδιάτικα" 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Τα 3 μεγάλα ψέματα της ζωή μας : - Θα σε αγαπώ για πάντα . - Δεν θα χωρίσουμε ποτέ . - ΔEN έκλασα εγώ ... Στο Internet η αντιστοιχια ειναι - Ψαχνω κατι για μια εργασια - Ναι, ειμαι πανω απο 18 ετων και φυσικα - Διαβασα και συμφωνω με τους ορους 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Βγαλμενο από τη ζωή: Κάνουμε μάθημα κι αρχίζουν κάτι σκυλιά έξω να γαβγίζουν. Ρωτάει ένας μαθητής: - Τι πάθανε ρε; - Τίποτα, τραγουδάνε Πάολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μετά από αυτό (respect, btw...) : Τάκη γιατί περπατάς σα χεσμένος;- Αστα ρε μαλάκα, πονάει ο κώλος μου...- Γιατί, τι έγινε;- Εκεί που περπατούσα χτες βράδυ για να ξεχάσω τον χωρισμό μου με την Καιτούλα, σκοντάφτω σε ενα παλιό λυχνάρι, βγαίνει ένα τζίνι και μου λέει"Εχεις μια ευχή"- Ελα ρε!!! καλά, και τι του είπες;.- "Γάμησε μας και συ βραδιάτικα" αυτό δε σού αρμόζει: Βγαλμενο από τη ζωή: Κάνουμε μάθημα κι αρχίζουν κάτι σκυλιά έξω να γαβγίζουν. Ρωτάει ένας μαθητής: - Τι πάθανε ρε; - Τίποτα, τραγουδάνε Πάολα Πάνω που ησυχάσαμε με το μαλάκα τον Τσακ Νόρις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Όταν ο Τσακ Νόρις ρωτάει τι χρωστάω; η Μέρκελ απαντά τίποτα αγόρι μου… 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Όταν ο Τσακ Νόρις ρωτάει τι χρωστάω; η Μέρκελ απαντά τίποτα αγόρι μου… Εσένα σ' έχω πειράξει κάποτε και δεν το θυμάμαι...δεν εξηγείται αλλιώς.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει, άκυρο με την Πάολα αλλά διάολε μου φάνηκε πολύ αστείο εκείνη την ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 -Γιωργο γιατί περπατάς σαν χεσμένος;- Αστα ρε μαλακα, πονάει ο κωλος μου...- Γιατί, τι έγινε?- Εκεί που περπατούσα χτες βράδυ για να ξεχάσω τον χωρισμό μου με την Καιτούλα,σκοντάφτω σε ενα παλιό λυχνάρι, βγαίνει ένα τζίνι και μου λέει"Εχεις μια ευχή"..- Ελα ρε!!! καλά, και τι του είπες?-"Γαμησε μας και συ βραδιάτικα".. Κατσαρίδα: δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν.Σύμβολο τρόμου.!!!Περιστέρι: μετατρέπει το αυτοκίνητο σε κυκλαδίτικο τοίχο.Σύμβολο ειρήνης.!!! -Πήγα το σκύλο μου σήμερα στον κτηνίατρο γιατί δάγκωσε την πεθερά μου- Για ευθανασία?- Όχι ρε του ακόνησα τα δόντια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 (δροσουλα σημερα) O πατέρας μου μας εξομολογήθηκε σήμερα ότι έχει κι έναν γιο στην Τουρκία, από τότε που δούλευε στην Μίλητο. Δεν το πιστεύω ότι έχω κι άλλο αδερφό... Ο ετεροθαλής ο Μιλήσιος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις