dimitra_m3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 -Αγγλικά ξέρεις ??-Άπταιστα.!!-Τι σημαίνει president?-Πρόεδρος..-Και,resident?-ρόεδρος.... Τρελός πάει στον ψυχίατρο :- Γιατρέ, νομίζω ότι είμαι μπισκότο.- Αλμυρό ή γλυκό;- Αλμυρό.- Ε, τότε δεν είσαι μπισκότο, είσαι κράκερ... -Πόσο ύψος έχεις?-Που να θυμάμαι έχω καιρό να μετρηθώ- Ε στο περίπου- Κανα 1,80 θα είμαι ,αν δε με απατά-Η μνήμη σου?- Η γυναίκα μου... - Φίλε το πήρα απόφαση, θα καπνίζω μόνο μετά το σεξ.- Α είσαι αποφασισμένος να το κόψεις. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 -Γιαγιά είμαι gay. -Gay?Είναι αυτό που δεν μπορείς να φας κρέας? -Όχι.Απλά κάνω σεξ με άνδρες. -Ουφ.Πάλι καλά.Να τρως παιδί μου να τρως. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Γιατί ένας τυφλός δεν κάνει bungee jumping; Φοβάται ο σκύλος... Ένας κοντραμπασίστας είχε αφήσει το κοντραμπάσο του μέσα στο αυτοκίνητο όλη νύχτα. Το πρωί που ξυπνάει βλέπει το πίσω παρμπρίζ σπασμένο και ένα δεύτερο κοντραμπάσο μέσα στο αυτοκίνητο.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Γιατί ένας τυφλός δεν κάνει bungee jumping; Φοβάται ο σκύλος... Καλό! Ένας κοντραμπασίστας είχε αφήσει το κοντραμπάσο του μέσα στο αυτοκίνητο όλη νύχτα. Το πρωί που ξυπνάει βλέπει το πίσω παρμπρίζ σπασμένο και ένα δεύτερο κοντραμπάσο μέσα στο αυτοκίνητο.. ...ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ότι κανείς δε γουστάρει μπάσο, και όχι μόνο δε του το κλέψαν, αλλά αφήσαν και το δικό τους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) - Μαμά , μαμά που έβαλες τα λεφτά που σου δώσαμε ;;;- Στην Εθνική γιόκα μου στην Εθνική ...- Μπράβο ρε μάνα !!! Και πότε μπορούμε να τα πάρουμε ;;;- Μετά το ματς με τη Ρουμανία γιόκα μου ... ... τα έβαλα στο διπλό ημίχρονο , Χ τελικό ... ...... ο γιος ...... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2013 από agrio.imeros 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 - Μάνα άφησα 2 μέρες τα φασόλια στο νερό.Τώρα;- Τώρα βγάλτα.Έμαθαν μπάνιο!Γιατί δεν κάνουν ποτέ γυναίκες αρχηγούς διαστημικών αποστολών:-Χιούστον, έχουμε πρόβλημα!>Τι πρόβλημα;-Α, δεν ξέρεις;>Όχι, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;-Τίποτα, άστο…>Πως τίποτα; Είπατε ότι έχετε πρόβλημα!-Άστο σου λέω, τίποτα…>Προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα!-Θα έπρεπε το έχεις καταλάβει, αλλά άμα είναι κανείς αναίσθητος τι περιμένεις;…>Θα μου πεις ποιό είναι το πρόβλημα;;;!!! Μην παίζεις με αυτά!!!-Να σου πω… άμα έχεις νεύρα δεν φταίω εγώ! Κανονικά εγώ θα έπρεπε να είμαι νευριασμένη…>Για τελευταία φορά… έχετε ή δεν έχετε πρόβλημα;;;!!!!-Όχι!>Οk λοιπόν… οk… δεν εχετε πρόβλημα… αν παρουσιαστεί κάτι να με ενημερώσετε…-Α, έτσι;;; Πετάμε ένα “αν παρουσιαστεί κάτι” και την κάνουμε; Δεν σε νοιάζει;;!!>ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ;;;;!!!!!-… (αρχίζει να κλαίει)….μην μου φωνάζεις σε παρακαλώ… τα δίνω όλα εδω πάνω και περιμένω λίγη κατανόηση…. αυτό μόνο…. λίγη κατανόηση…>…ok…ok… καταλαβαίνω….είσαι στρεσαρισμένη για κάποιο λόγο, ζητώ συγνώμη… πάμε πάλι ήρεμα…έχετε λοιπόν κάποιο πρόβλημα στην αποστολή;-….>…σε παρακαλώ απάντησε μου… αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα;-…να σου πω…. με κούρασε αυτή η συζήτηση… δεν βγάζει πουθενά και με έχει πιάσει και τρομερός πονοκέφαλος… γεια σου!>….ναι;-….>…λαμβάνεις; ναι;-….[τέλος επικοινωνίας] 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 - Μαμά , μαμά που έβαλες τα λεφτά που σου δώσαμε ;;; - Στην Εθνική γιόκα μου στην Εθνική ... - Μπράβο ρε μάνα !!! Και πότε μπορούμε να τα πάρουμε ;;; - Μετά το ματς με τη Ρουμανία γιόκα μου ... ... τα έβαλα στο διπλό ημίχρονο , Χ τελικό ... ds.gif ...... ο γιος ...... Άστα τα edit φίλε. Το έχασε το στοιχηματάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Άστα τα edit φίλε. Το έχασε το στοιχηματάκι. Νομίζεις ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τι ειναι μια φακη πανω σε μια αλλη φακη; Φακοί επαφής! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για να καταλάβετε πόσο αχάριστοι, πόσο υποκριτές είμαστε σαν λαός, παρά την επιτυχία της Εθνικής μας δεν βρέθηκε ούτε ένας να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που έφερε τον Σάντος στη χώρα μας... τον Μάκη Ψωμιάδη... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τι να μας πουν και οι Ρουμάνοι. Όταν αυτοί ανακάλυψαν τον Δράκουλα, ο Μητσοτάκης ήταν 80 χρονών κιόλας !!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Αν είχαν χιούμορ οι Έλληνες παίκτες θα έπρεπε να εμφανιστούν στο Β΄ημίχρονο με μπραζίλ ... !!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τώρα που θα πάει η Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, την Ζιζέλ θα την πηδήξουν 7-8 Έλληνες ταξιτζήδες τουλάχιστον !!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τι ειναι μια φακη πανω σε μια αλλη φακη; Φακοί επαφής! Δικό σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/page-28?do=findComment&comment=5000800 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/page-28?do=findComment&comment=5000800 ενα χρωνο+ μετα βρηκα την απαντιση. τωσα χρονια μελετες και ξενύχτια. κάποιος μοντ συχαίνεται τις φακες φενετε, και μας διεγραψε ολα τα comment.., Ηταν ένα κοριτσάκι η Μούμα και ήτανε πολύ στενοχωρημένη.Έρχεται ενας φίλος της λοιπόν και της λεει: -Μούμα; Τι εχεις; Θες αγκαλιτσα; -Οχι -Θες φιλάκι; -Οχι -Θες έρωτα; -Ναι Ηθικό δίδαγμα? .............................. Μούμα θες έρωτα, έρωτα, έρωτα Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από hackerW32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις