salazar1991 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 -Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος! -Βίρνα το ξέρω, το έχουν γράψει άλλοι καμιά δεκαριά τις τελευταίες σελίδες. Κλαιω ρε!!!!
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Πάει μια ξανθιά να βάλει βενζίνη.Κατεβαίνει απ τ αμάξι και φωνάζει -"ΒΕΝΖΙΝΑΑΑΑΑΑ.ΒΕΝΖΙΝΑΑΑΑ.ΒΑΛΕ ΜΟΥ 20 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ" -"Σούπερ?" -"ΟΥΑΟΥΥΥ!" Τρομοκρατημένος βρήκα την πεθερά μου νεκρή στον κήπο.... Το κωλόσκυλο την ξέθαψε πάλι!!!!!!!!!!! Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς τους... - Πες μας Γιαννάκη! - Ο μπαμπάς μου είναι πυροσβέστης. Σβήνει τις φωτιές και σώζει τους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν. - Πολύ ωραία, η σειρά σου Κωστάκη. - Ο δικός μου ο πατέρας είναι γιατρός. Εξετάζει τους ανθρώπους και τους δίνει φάρμακα όταν είναι άρρωστοι. - Θαυμάσια! Εσένα Δημητράκη τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου; - Εμένα ο μπαμπάς μου -λέει χαμηλόφωνα- είναι χορευτής σε ένα gay club. Χορεύει στην μπάρα, οι πελάτες βάζουν χρήματα στα εσώρουχα του, και αν έχουν να πληρώσουν καλά ο μπαμπάς πάει μαζί τους στο απέναντι ξενοδοχείο. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού η δασκάλα στέλνει τους μαθητές στο προαύλιο του σχολείου κρατώντας μόνο το μικρό Δημητράκη. - Δεν ήξερα ότι ο πατέρας σου κάνει αυτή την δουλειά, μικρέ μου... - Με συγχωρείτε κυρία, λέει με δάκρυα ο Δημητράκης. Σας είπα ψέματα, ο πατέρας μου είναι οικονομικός σύμβουλος της Κυβέρνησης αλλά ντρεπόμουν να το πω!!!!!! Συζητουν 2 ξανθιες: -ροχαλίζει το βράδυ, τι να κάνω? -σκούντα τον! -αφού δεν έχει facebook βρε χαζή!!!!!!! Αυτός:Θα παραγγείλω πίτσα.Θέλεις κάτι να σου παραγγείλω; Αυτή:Όχι. ΑυτόςΚ. Αυτή:Ή άραγε να παραγγείλω; Αυτός:Τι να σου παραγγείλω; Αυτή:Δεν ξέρω. Αυτός:Τι δεν ξέρεις; Αν θέλεις κάτι; Αυτή:Ναι. Αυτός:Πεινάς; Αυτή:Δεν έχω ιδέα.Mπορεί κάπως.. Αυτός:Τι σημαίνει κάπως; Αυτή:Σημαίνει ότι δεν είμαι σίγουρη. Αυτός:Εγώ όταν πεινάσω το καταλαβαίνω. Αυτή:Μπορεί να πεινάσω μετά. Αυτός:Τότε να σου παραγγείλω κάτι. Αυτή:Και αν δεν πεινάσω; Αυτός:Τότε μην το φας. Αυτή:Μα θα είναι σπατάλη. Αυτός:Το φυλάς για αύριο. Αυτή:Και αν δεν έχω όρεξη αύριο για πίτσα; Αυτός:Η πίτσα τρώγεται πάντα. Αυτή:Εγώ δεν την τρώω πάντα. Αυτός:Τότε διάλεξε κάτι άλλο. Αυτή:Δεν έχω όρεξη για κάτι άλλο τώρα. Αυτός:Τότε πίτσα. Αυτή:Όχι. Αυτός:Επομένως τίποτε. Αυτή:Αχ! Δεν ξέρω! Αυτός:Με έχεις τρελάνει! Αυτή:Γιατί δεν παραγγέλεις για σένα; Αυτός:Οπως νομίζεις. Αυτή:Αλλά πάρε την πίτσα με τα αλλαντικά. Αυτός:Μα δεν μου αρέσουν τα αλλαντικά. Αυτή:Εμένα όμως μου αρέσουν. Αυτός:Νομίζω είπες να παραγγείλω για μένα! Αυτή:Αυτό να κάνεις. Αυτός:Και γιατί τότε με αλλαντικά; Αυτή:Στην περίπτωση που θα πεινάσω όταν έρθει το φαγητό σου. Αυτός:Ε και; Αυτή:Νομίζεις ότι θα φάω κάτι που δεν μου αρέσει; Αυτός:Γιατί να φας εσύ; Αυτή:Και γιατί όχι; Αυτός:Μιά στιγμή! Θα παραγγείλω εγώ για ΜΕΝΑ,κάτι που να μπορείς να φάς ΕΣΥ,ΑΝ πεινάσεις; Αυτή:Ακριβώς. Αυτός:Και τι θα φάω εγώ παρακαλώ; Αυτή:Μα σου είπα! Mπορεί να μην πεινάσω! ΣHΜΕΙΩΣΗ:Το διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον απάλλαξε από την κατηγορία της δολοφονίας εν βρασμώ ψυχής και του αναγνώρισε το δικαίωμα της αυτοάμυνας!!!!! 11
Superuser Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μπύρα Vs Γυναίκα -Η μπύρα είναι πάντα υγρή. Η γυναίκα όχι... 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα είναι χάλια όταν είναι ζεστή... 1 πόντος για τη γυναίκα -Μια κρύα μπύρα σε ευχαριστεί μία κρύα γυναίκα όχι... 1 πόντος για τη μπύρα -Για τη μπύρα πληρώνεις φόρο.. 1 πόντος για. τη γυναίκα -Αν πιεις δεύτερη μπύρα, η πρώτη δεν θα θυμώσει. 1 πόντος για τη μπύρα -Για τη μπύρα είσαι σίγουρος πως είσαι ο πρώτος που την ανοίγει. 1 πόντος για τη μπύρα -Με την μπύρα δεν μπορείς να κάνεις σεξ. 1 πόντος για την γυναίκα -Αν ταρακουνήσεις την μπύρα μετά από λίγο θα καλμάρει μόνη της. 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα ξέρεις ακριβώς πόσο κοστίζει. 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα δεν έχει μαμά. 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα δεν θα σου ζητήσει να την αγκαλιάσεις όταν τελειώσει. 1 πόντος για τη μπύρα Μπύρα Vs Γυναίκα 8-3 Αν είσαι γυναίκα και θύμωσες που το διάβασες, να ξέρεις πως η μπύρα δεν θυμώνει ποτέ!! 1 πόντος για τη μπύρα.... 8
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δύο φίλοι κάθονται και πίνουν μπύρες-Τάκη, έχεις εφημερίδα;-Που ζεις βρε Μήτσο; Πάρε το ipad μου και κάνε τη δουλειά σου...Τάκης: Η άτιμη η μύγα ούτε που κατάλαβε από που της ήρθε -Μωρό μου θές το κορμι σου να κολλάει, να νοιώθεις καυτές ανάσες και ιδρώτα;-Αχ ναι μωρό μου...-Ωραία, σήμερα δεν θα μπορέσω να σε πάρω απο την δουλειά, θα πας με το λεωφορείο σπίτι. -Θέλω να χωρίσουμε. Δεν πάει άλλο, διαφωνούμε σε όλα-Μα δεν τα είχαμε ποτέ-Να το πάλι.. 16
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ένα δικό μου... Λόγο κρίσης δεν πάμε playhouse, παίρνουμε τα επιτραπέζια από το supermarket. Παίζουμε νερό 1
Coddoc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αφού λέμε και δικά μας..... Πως λέγεται αυτός που έχει σημαδεμένο πέος; Σκαρπούτσος. 4
Antwni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μόνο ο hackerw επιτρέπεται να λέει δικά του. 6
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μπαίνω στο ασανσέρ κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω ''Εσύ αγόρι μου θα πας πολύ ψηλά'' και πατάω τον έκτο. 20
DhZou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τι κοινό έχουν ένας ορειβάτης κι ένας που του παίρνει πίπα μια γρια; Και οι δύο ακολουθούν τον ίδιο κανόνα: ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΤΩ! 10
Superuser Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Φέυγει η γιαγιά μου να πάει σε μνημόσυνο Τρέχω στην πόρτα κ της φωνάζω.. -Να είσαι σπίτι πριν τις 12 κ πρόσεχε μην σου ρίξουν τίποτα ναρκωτικά στα κόλυβα... Την αιφνιδιασα!!! 14
Tzimmys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 -Γιατί σκότωσες τη γυναικά σου, μετά από 30 χρόνια γάμου ?-Από τεμπελιά-Δηλαδή ?-Να, άντε σήμερα......άντε αύριο..... 11
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 -΄Ελα που είσαι;-Σπίτι!-Μπορείς να μιλήσεις;-Από 2 χρονών! Λιγα ειναι τα ζωα που δεν κρυωνουν ποτε ..ο πιγκουινος,η φωκια, και η γκομενα του καγκουρα που φοραει σορτσακι πανω στο στρογγυλοφαναρο στους -2°c!!!!!!! 7
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δύο φίλοι συζητούν σχετικά με τις επαγγελματικές τους επιλογές- Και γιατί αποφάσισες να γίνεις φυσικοθεραπευτής;- Γιατί όλες οι καλές γκόμενες είναι ... πιασμένες 6
άδικος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 -Αγγλικά ξέρεις;-Άπταιστα!!-Τι σημαίνει president;-Πρόεδρος..-Και resident;-ρόεδρος.... 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις