dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ένας τύπος γυρίζει σπίτι του μαζί με 2 φίλους του μετά από μία βόλτα σε bar. Μπαίνουν στο σπίτι παραπατώντας, αράζουν στον καναπέ και ο οικοδεσπότης πάει πίσω από το μπαράκι για να βάλει ποτά. Ένας από τους φίλους του παρατηρεί το τεράστιο χάλκινο gong που ο οικοδεσπότης έχει μέσα στο σαλόνι.- Ρε συ Μπάμπη , τι είναι αυτό ?- Αυτό είναι ένα ρολόι που μιλάει.- Τι λε ρε φίλε, υπάρχει τέτοιο πράγμα ? Και πώς δουλεύει ?- Να, δες .Aρπάζει το σφυρί και τραβάει ένα δυνατό χτύπημα στο gong , τόσο δυνατό που έτριξαν τα τζάμια . Κάθονται και οι 2 φίλοι και περιμένουν να το ακούσουν να λέει την ώρα , ώσπου ακούγεται μια φωνή από το διπλανό διαμέρισμα :- ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ? ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ... -Δε θα μου πεις μπράβο γι'αυτό που μαγείρεψα??-Δε μου πεις μπράβο που κατάφερα και το έφαγα?? -Μάνα αστέρι για το δέντρο έχουμε ή να ανέβω εγώ πάνω;; -Αστέρι έχουμε, γαϊδούρι για την φάτνη δεν έχουμε!!!!!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 εστειλα ενα συνολο απο ασους και μηδενικα μεσω του internet* beat that μανταφακα Είσαι γκει, you can't top that because you are buttom;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 -Δεν το παίζω έξυπνος κύριε αστυνόμε,αλλα αφου με πιάσατε τρεχατε και σεις πανω απο το όριο. Και γελασαμε!Και αγκαλιαστηκαμε!Και 300 ευρώ.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Έχω κάνει γλυφοκούτι σε μερέντα.... 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 <p>Έχω κάνει γλυφοκούτι σε μερέντα....</p> Τελείωσε; 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 φιλε πηρα με μπισκοτο ορεο μερεντα, καλο μου ψοφο απο υπεργλυκαιμια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Λεει η μάνα του κύκλωπα στον κύκλωπα που ετοιμαζόταν να βγεί έξω: - Το μάτι σου, εφτά. 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δυο πράγματα αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς .. Η ανεργία και τα 13χρονα πουτανάκια. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 -Τι δουλεια κανεις??? -Ειμαι πρακτορας.... -Σαν τον James Bond??... - Σαν τον κυρ Λευτερη που εχει τον ΟΠΑΠ απεναντι........ 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leleo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δυο πράγματα αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς .. Η ανεργία και τα 13χρονα πουτανάκια. Και τα 16χρονα που πιστεύουν πως υιοθετόντας τέτοια φρασεολογία, γίνονται μάγκες.... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 - ρε φίλε, μ'ακούς που σου μιλάω;- ναι ρε συ.. πες μου το πρόβλημά σου..- αφού παίζεις με το κινητό ρε μαλάκα..- σ'ακούω σου λέω.. πες το!- δεν με παρακολουθεις.. ασ'το!- σε ακούω, ρε μαλάκα.. μίλα!- ε, να.. πως να στο πω.. μου υποσχέθηκε πολλά η καριόλα..και εγώ ο μαλάκας την πίστεψα.. το θέμα είναι όμως τι τηρεί..- εεε.. ξέρω γω ;;; ΠΑΡΕ ΦΕΤΑ !!! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Και τα 16χρονα που πιστεύουν πως υιοθετόντας τέτοια φρασεολογία, γίνονται μάγκες.... Ωραίο και τεκμηριωμένο συμπέρασμα βγάζεις επειδή πόσταρα ένα ανέκδοτο που βρήκα στο φβ.. Αν και γενικά συμφωνώ με την άποψή σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Το να είσαι Gay τελικά είναι σαν να έχεις υπερδυνάμεις.... Μερικά παραδείγματα: Τρέχει σαν πούστης... Τρώει σαν πούστης... Πεινάω σαν πούστης... Ω τον πούστη!!! (όταν κάποιος κάνει κάτι πολύ καλό) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tyler Durdenn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 -Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος!-Βίρνα, τι λες; πέθανε ο Φώσκολος?-Ναι Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος!-Τι εννοείς Βίρνα, πέθανε ο Νίκος Φώσκολος?-Ο Φώσκολος έφυγε από τη ζωή.-Δηλαδή πέθανε ο Νίκος Φώσκολος?-Ο Φώσκολος πέθανε Γιάγκο.-Μίλα καθαρά Βίρνα, για το θεό δηλαδή, πέθανε;-Πέθανε, Γιάγκο, ναι.-Δε σε καταλαβαίνω Βίρνα, μίλα καθαρά, ο Φώσκολος είναι νεκρός;-Ναι Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος-Βίρνα καταλαβαίνεις τι μόλις ξεστόμισες;-Είναι αλήθεια Γιάγκο.-Εννοείς ότι μας άφησε ο Φώσκολος;-Ναι Γιάγκο, αυτό εννοώ.-Δηλαδή δεν ζει, πέθανε?-Αυτό ακριβώς Γιάγκο.-Θες να μου πεις ότι πέθανε ο Νίκος Φώσκολος Βίρνα;-Ναι Γιάγκο, αυτό προσπαθώ να σου πω.-Εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω Βίρνα.-Δεν ζει Γιάγκο, πέθανε ο Νίκος Φώσκολος.-Είσαι σίγουρη για αυτό;-Ναι Γιάγκο, εκτός εάν έχεις υποψίες για το αντίθετο.-Τι εννοείς; μίλα ξεκάθαρα, γίνε πιο κατανοητή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση pournaras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 -Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος! -Βίρνα το ξέρω, το έχουν γράψει άλλοι καμιά δεκαριά τις τελευταίες σελίδες. 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις