ZAFIRIOSNT Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΜΕΝΙΑ Ηταν ο Μαηκλ Τζακσον, και οπως καθοταν νιωθει ενα δοντι του να κουνιεται.Το κουναει και τσουπ του πεφτει. "Γαμωτο" λεει, "πιθω μου σε εχω Σατανα!". "Περιεργο", σκεφτεται, αφου η απωλεια του δοντιου μετετρεπε το 'σ' σε 'θ' σε μερικες λεξεις μονο. Αποφασιζει να φωναξει την Annie για να τον βοηθησει. -Annie! Wuuuhuuuuuu! Moooona! -Μπουχουυυ, ελα μαηκλ, τι θελεις; -Τιποτα Αννιε, τι εχειθ; -Να, οπως ξερεις ειμαι λεσβια, και μου ειπαν οτι γενικα ειναι καλυτερα τα αιδοια που ειναι αρκετα ψηλα , κοντα στον αφαλο, και που τα χειλη δεν εχουν βγει προς τα εξω, δηλαδη ειναι προς τα μεσα. Τα λεγομενα "innies" , απο το "in". Οτι οσες τα εχουν και δεν εχουν δηλαδη "outies" , κανουν καλυτερη ζωη. -Χμμ, μισο να φωναξω το φιλο μου τον Φερναντο Σαντος, να τον ρωτησουμε.Φερναντοοο! Τον φωναζουν, και ερχεται ο φερναντο σαντος κλασικα στη μορφη ενος παντα, οδηγωντας το αμαξι του.Τους λεει: -Ετσι ειναι πραγματι. Και οχι μονο αυτο.Εμενα η γυναικα μου που εχει τετοιο αιδοιο, δηλαδη τοποθετημενο αρκετα ψηλα και με innie , εκανε γιους που οχι μονο ειναι για παντα νεοι, αλλα εχουν και τις ιδιοτητες του φιδιου του βολντεμορτ απο το Χαρι Ποτερ. -Σοβαρα; -Ναι. -Οποτε Annie, σου απαντησαμε στην ερωτηση σου; -Δεν καταλαβα Μαηκλ, μου το λες συνοπτικα; -Τι να πειθ Annie... yeh, ευ ζην up innies. panda-Santo-car νεοι son Naginis απ το μπαλκόνι σου περνώ που τηγανίζεις ψάρια, και μου πετάς ένα κεφτέ άχ το μάτι μου 3
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καιρό είχα να διαβάσω τόσο καμένο. Έχεις κάψει το μυαλό σου, εύγε. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2013 από Physics_Rulez
naive Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 - Μαμά, σνιφ σνιφ -Έλα κορούλα μου, γιατί κλαις; -Στο σχολείο με λένε τραβεστί! -Γράψ' τους στα @@ σου! 5
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καμμενο Incoming βαζω κοντομανικο κανει κρυο, βαζω μακρυμανικο κανει ζεστη, βαζο μαρμελαδα 3 ευρω Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2013 από Ntinaras 5
hackerW32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δεν επρεπε να λέει στο τελος βαζο μαρμελλαδα κανει 3 ευρω; επισης στο carrefour exei 1,79. που ζεις; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2013 από hackerW32 14
Tyler Durdenn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Για να πετύχει μια σχέση πρέπει ναείσαι ερωτευμένος, να δείχνειςκατανόηση και να σβήνεις ταinbox...!!-Σε θελ..-Μη το πεις !-Γιατι?-Γιατι θα το πιστεψω και μετα γαμησε τα-Αφου σε θελ..-Μην το πεις σου ειπα !-Μα σε θελ..-Σταματα!-ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.Ο τύπος τρέχει με 200 στην Εθνική...Τον βλέπει ένας αστυνομικός, ανάβει σειρήνα και τον σταματάει.- Αδεια και δίπλωμα, του λέει.- Δεν έχω, λέει ο οδηγός.- Τρέχατε κύριε!- Έχετε δίκιο, αλλά βιάζομαι να μη μυρίσει το πτώμα στο πορτ-μπαγκάζ.- Πώς...; Εσύ τον σκότωσες;- Ναι, με το 45άρι που έχω στο ντουλαπάκι.Το όργανο καλεί μέχρι και τον αρχηγό της αστυνομίας.Ψάχνουν για το όπλο, τίποτα. Ψάχνουν για το πτώμα, πουθενά.- Που είναι το όπλο και το πτώμα που μας είπε το όργανο; ρωτάει ο αρχηγός.- Ξέρω και εγώ; λέει ο οδηγός.Αυτός είναι τρελός! Μπορεί να σας πει ότι έτρεχα κιόλας!!!-Τι δουλειά κάνεις;-Εξολοθρευτής ζόμπι.-Μα δεν υπάρχουν ζόμπι!-Μπορείς να με ευχαριστήσεις.. 15
άδικος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 δεν επρεπε να λέει στο τελος βαζο μαρμελλαδα κανει 3 ευρω; επισης στο carrefour exei 1,79. που ζεις; Έκανες που έκανες το edit, δε διόρθωνες & τη μαρμελλάδα; 1
madtaz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Έκανες που έκανες το edit, δε διόρθωνες & τη μαρμελλάδα; αφού είναι Ελληνική μαρμελάδα ρε να μην το τονίσει...? 1
hackerW32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ναι ηταν εσκεννέμο οπος και αυτο που θα ακολουθήσει Είναι ο Μάκης και ο Τάκης ένα βράδυ και περπατάνε οπότε σε κάποια φάση βλέπουν 3-4 μπαταρίες να περπατάνε περίεργα και να τραγουδάνε δυνατά.Ο Τάκης τις ξέρει και τις πλησιάζει:-Καλά ρε μαλάκες πάλι λιάρδα είστε;-Γάμησε τα ρε 'συ,όλο το βράδυ πίνουμε...Οπότε αφού φεύγουν οι μπαταρίες ρωτάει ο Μάκης:-Καλά ρε 'συ,ποιες είναι αυτές; -Δεν τις ξέρεις;Είναι οι γνωστές "Αλκοολικές Μπαταρίες". Οποποποπ τι ειναι αυτο; bonus? -Μα καλά, γιατί βάζεις τα χέρια σου στον κώλο αυτής της γριάς;-Για να ξεβαψω τα νύχια μου.. ..ξεβάφουν μόνο με ass ετών. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2013 από hackerW32 6
Superuser Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Πάντως αν αυτό το δωρεάν wifi ειναι σαν την δωρεάν υγεία και σαν την δωρεάν παιδεία, τον ήπιαμε άσχημα... ----------------------------------------------------- - Αστυνομια. Ανοιξτε! - Γρηγορα..!!Πετα τα ξύλα από το τζάκι στη λεκανη!!! ----------------------------------------------------- Αν συνεχίσει έτσι ο καιρός, στις γιορτές βλεπω να ψάχνουμε το φλουρί σε καρπούζι....! 9
yannis27gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Το τελευταίο ανέκδοτο δεν έπαιζε ακριβώς ίδιο πέρσι τέτοια εποχή; 6
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Χαστούκισα την πωλήτρια στο Γερμανό που πήγε να μου πουλήσει σύνδεση Ίντερνετ. Δεν τον άκουσες τον πρωθυπουργό μας, μωρή καριόλα Συριζαία; 9
Antwni Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Χαστούκισα την πωλήτρια στο Γερμανό που πήγε να μου πουλήσει σύνδεση Ίντερνετ. Δεν τον άκουσες τον πρωθυπουργό μας, μωρή καριόλα Συριζαία; Σε ένα χρόνο είπε, δεν είπε τώρα.Άραξε
hackerW32 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 σε ενα χρόνο ε; ωραια, θα εχω τελειωσει την σχολη, και πριν παω στρατό θα εχετε wifi απο τα χερακια μου καθε φορα που θα μπενετε θα πεταει και ενα random ανεκδοτο. 1
άδικος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Πάω στο μπουρδέλο και την ώρα που πηδάω, παίρνει τηλέφωνο η κοπέλα μου και με ρωτάει ''Που είσαι...;;;;;"- Που θες να 'μαι... γαμώ την πουτάνα μου γαμώ !! - Μου είπε ότι αν δεν κόψω να χαρτοπαίζω, θα με χωρίσει… - ΚΑΙ… Θα κόψεις;- Ανακάτεψες…;; 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις