Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Είναι ένα ζευγάρι στο πάρκο και φιλιούνται στο στόμα....

ξαφινά λέει η κοπέλα στο αγόρι της:

- Μωρό μουυυυ νομίζω οτι κατάπια την τσίχλα σου!

- Μπά, όχι. Απλά είμαι λίγο κρυωμένος....

images?q=tbn:ANd9GcSfzL0qhZNG95IdRYsxybH

------------------------------------------------------------------------------------

Πάει ενας βρικόλακας σε ένα μπάρ...

- τι θα πάρεις δικέ μου? (του λέει ο μπάρμαν)

- Ένα ποτίρι αίμα!

- (ψάχνει αλλα δεν βρίσκει) Διστυχός μου τελείωσε το αίμα!! θές κάτι άλλο?

- Γαμότο! ....τι να σου πώ? βάλε ενα ποτίρι ζεστό νερό.

- Ζεστό νερό? τι το θέλεις το ζεστό νερό?

- Ε βάλε ρε άνθρωπε άντε!

(του δίνει το ποτίρι με το ζεστό νερό)

Οπότε ο βρικόλακας, ανοίγει το παλτό του, βγάζει μια σερβιέτα, την βουτάει μέσα και λέει:

- Πφφφφ, πάλι με Τσαϊ θα τη βγάλουμε....

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ενας μαύρος με το παιδάκι του στην παραλία....

- Μπαμπά μπαμπά! μπορώ να παίξω με το πουλί σου?

- Εντάξει παιδί μου αλλα πρόσεξε μην απομακρυνθείς πολύ...

ron_burgundy.jpg

• Like 9

- Πως τη λενε αυτην την ωραια τη φιλη σου;
- Εχει γκομενο που δερνει.
- Τι διαολο Ινδιανα ειναι;

Τελικά υπαρχoυν σχεσεις που ειναι τρείς μαζί και λειτουργουν πραγματικα...

Αλατι-Τεκιλα-Λεμονι
Μπυρα-Γυρος-Τζατζικι

- Τι απαράδεκτο σέρβις είναι αυτό!Φωνάξτε μου αμέσως τη διεύθυνση!
- ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 34...

-Να χωρίσουμε? Πώς σου ήρθε τώρα αυτό??
-Κουτί...

- Και αυτος ο καπνος που βγαινει απο το σπιτι τι ειναι?
- Απο τους μπαφους κυριε αστυνομικε...
- Ειπα μηπως ειναι τζακι!!!!!!!

Τα bar στην Ελλαδα λεει, παιζουν reggae...
Αν υποψιαστω οτι κ τα bar στη Τζαμαϊκα παιζουν Παολα, θα αρχισω τους μπαφους με γευση Friskies!!

• Like 10

Συζητούν δυο φίλες: 

-Που λες , είχε έρθει χθες ο δικός μου να με πάρει με το αμάξι . Μπαίνω στο αμάξι και τι να δω ?

-Τι είδες ?

-Τον βλέπω να φοράει σανδάλια , χιτώνα , και ένα πλαστικό φωτοστέφανο γύρω από το κεφάλι . Φαινόταν αγριεμένος .Και ενώ ποτέ δεν φοράμε ζώνη , μου φωνάζει : ΔΕΣΟΥ , ΔΕΣΟΥ !

-Χαχαχαχα , ότι να ‘ναι ! Κι εσύ ?

-Ε , τα χα χάσει και δέθηκα. Και μετά , κάπως πιο ήρεμος , τι γυρνάει και μου λέει ?

-Τι σου είπε?

-Δέσου, κάνω τον άγιο !

• Like 10

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΜΕΝΙΑ

Ηταν ο Μαηκλ Τζακσον, και οπως καθοταν νιωθει ενα δοντι του να κουνιεται.Το κουναει και τσουπ του πεφτει.

"Γαμωτο" λεει, "πιθω μου σε εχω Σατανα!". "Περιεργο", σκεφτεται, αφου η απωλεια του δοντιου μετετρεπε το 'σ' σε 'θ' σε μερικες λεξεις μονο.

Αποφασιζει να φωναξει την Annie για να τον βοηθησει.

-Annie! Wuuuhuuuuuu! Moooona!

-Μπουχουυυ, ελα μαηκλ, τι θελεις;

-Τιποτα Αννιε, τι εχειθ;

-Να, οπως ξερεις ειμαι λεσβια, και μου ειπαν οτι γενικα ειναι καλυτερα τα αιδοια που ειναι αρκετα ψηλα , κοντα στον αφαλο, και που τα χειλη δεν εχουν βγει προς τα εξω, δηλαδη ειναι προς τα μεσα. Τα λεγομενα "innies" , απο το "in". Οτι οσες τα εχουν και δεν εχουν δηλαδη "outies" , κανουν καλυτερη ζωη.

-Χμμ, μισο να φωναξω το φιλο μου τον Φερναντο Σαντος, να τον ρωτησουμε.Φερναντοοο!

Τον φωναζουν, και ερχεται ο φερναντο σαντος κλασικα στη μορφη ενος παντα, οδηγωντας το αμαξι του.Τους λεει:

-Ετσι ειναι πραγματι. Και οχι μονο αυτο.Εμενα η γυναικα μου που εχει τετοιο αιδοιο, δηλαδη τοποθετημενο αρκετα ψηλα και με innie , εκανε γιους που οχι μονο ειναι για παντα νεοι, αλλα εχουν και τις ιδιοτητες του φιδιου του βολντεμορτ απο το Χαρι Ποτερ.

-Σοβαρα;

-Ναι.

-Οποτε Annie, σου απαντησαμε στην ερωτηση σου;

-Δεν καταλαβα Μαηκλ, μου το λες συνοπτικα;

-Τι να πειθ Annie... yeh, ευ ζην up innies. panda-Santo-car νεοι son Naginis

• Like 5

Ηταν ο Μαηκλ Τζακσον, και οπως καθοταν νιωθει ενα δοντι του να κουνιεται.Το κουναει και τσουπ του πεφτει.

"Γαμωτο" λεει, "πιθω μου σε εχω Σατανα!". "Περιεργο", σκεφτεται, αφου η απωλεια του δοντιου μετετρεπε το 'σ' σε 'θ' σε μερικες λεξεις μονο.

-Τιποτα Αννιε, τι εχειθ;

-Να, οπως ξερεις ειμαι λεσβια, και μου ειπαν οτι γενικα ειναι καλυτερα τα αιδοια που ειναι αρκετα ψηλα , κοντα στον αφαλο, και που τα χειλη δεν εχουν βγει προς τα εξω, δηλαδη ειναι προς τα μεσα. Τα λεγομενα "innies" , απο το "in". Οτι οσες τα εχουν και δεν εχουν δηλαδη "outies" , κανουν καλυτερη ζωη.

-Χμμ, μισο να φωναξω το φιλο μου τον Φερναντο Σαντος, να τον ρωτησουμε.Φερναντοοο!

Τον φωναζουν, και ερχεται ο φερναντο σαντος κλασικα στη μορφη ενος παντα, οδηγωντας το αμαξι του.Τους λεει:

-Ετσι ειναι πραγματι. Και οχι μονο αυτο.Εμενα η γυναικα μου που εχει τετοιο αιδοιο, δηλαδη τοποθετημενο αρκετα ψηλα και με innie , εκανε γιους που οχι μονο ειναι για παντα νεοι, αλλα εχουν και τις ιδιοτητες του φιδιου του βολντεμορτ απο το Χαρι Ποτερ.

-Σοβαρα;

-Ναι.

post-140655-0-83378400-1383946162_thumb.gif

• Like 4

-Τιποτα Αννιε, τι εχειθ;

-Σοβαρα;

-Ναι.

Λογικα καποιο 35χρονο με μυαλο 10χρονου το σκεφτηκε. Ειναι κλασσικο χιουμορ δημοτικου (δλδ καθολου)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...