agrio.imeros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 - Και αυτός ο καπνός που βγαίνει από το σπίτι τι είναι ;;;- Από τα χασίσια κυρ αστυνόμε ...- Είπα μήπως είναι από τζάκι ... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Είναι ένα ζευγάρι στο πάρκο και φιλιούνται στο στόμα.... ξαφινά λέει η κοπέλα στο αγόρι της: - Μωρό μουυυυ νομίζω οτι κατάπια την τσίχλα σου! - Μπά, όχι. Απλά είμαι λίγο κρυωμένος.... ------------------------------------------------------------------------------------ Πάει ενας βρικόλακας σε ένα μπάρ... - τι θα πάρεις δικέ μου? (του λέει ο μπάρμαν) - Ένα ποτίρι αίμα! - (ψάχνει αλλα δεν βρίσκει) Διστυχός μου τελείωσε το αίμα!! θές κάτι άλλο? - Γαμότο! ....τι να σου πώ? βάλε ενα ποτίρι ζεστό νερό. - Ζεστό νερό? τι το θέλεις το ζεστό νερό? - Ε βάλε ρε άνθρωπε άντε! (του δίνει το ποτίρι με το ζεστό νερό) Οπότε ο βρικόλακας, ανοίγει το παλτό του, βγάζει μια σερβιέτα, την βουτάει μέσα και λέει: - Πφφφφ, πάλι με Τσαϊ θα τη βγάλουμε.... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 με ταμπον ειναι το σωστο 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbas22 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Άντρες Ευούλα μου,άντρες.... btw,να φοβάσαι αυτόν που μπορεί να ξεχωρίσει τη χρήσh του ταμπόν έναντι στης σερβιέτας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Είναι ενας μαύρος με το παιδάκι του στην παραλία.... - Μπαμπά μπαμπά! μπορώ να παίξω με το πουλί σου? - Εντάξει παιδί μου αλλα πρόσεξε μην απομακρυνθείς πολύ... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 δεν το καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 - Πως τη λενε αυτην την ωραια τη φιλη σου;- Εχει γκομενο που δερνει.- Τι διαολο Ινδιανα ειναι;Τελικά υπαρχoυν σχεσεις που ειναι τρείς μαζί και λειτουργουν πραγματικα...Αλατι-Τεκιλα-ΛεμονιΜπυρα-Γυρος-Τζατζικι- Τι απαράδεκτο σέρβις είναι αυτό!Φωνάξτε μου αμέσως τη διεύθυνση!- ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 34...-Να χωρίσουμε? Πώς σου ήρθε τώρα αυτό??-Κουτί...- Και αυτος ο καπνος που βγαινει απο το σπιτι τι ειναι?- Απο τους μπαφους κυριε αστυνομικε...- Ειπα μηπως ειναι τζακι!!!!!!! Τα bar στην Ελλαδα λεει, παιζουν reggae...Αν υποψιαστω οτι κ τα bar στη Τζαμαϊκα παιζουν Παολα, θα αρχισω τους μπαφους με γευση Friskies!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 -Δεν έρχεσαι απ´το σπίτι το βράδυ;-Θα βρεθώ με τον δικό μου.-Έλα μωρέ γάμα τον.-Αυτό λέω να κάνω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ειναι υπέροχο να σε ξυπνάνε με σεξ. Εκτός κι αν είσαι στη φυλακή. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ακυρο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Συζητούν δυο φίλες: -Που λες , είχε έρθει χθες ο δικός μου να με πάρει με το αμάξι . Μπαίνω στο αμάξι και τι να δω ?-Τι είδες ?-Τον βλέπω να φοράει σανδάλια , χιτώνα , και ένα πλαστικό φωτοστέφανο γύρω από το κεφάλι . Φαινόταν αγριεμένος .Και ενώ ποτέ δεν φοράμε ζώνη , μου φωνάζει : ΔΕΣΟΥ , ΔΕΣΟΥ !-Χαχαχαχα , ότι να ‘ναι ! Κι εσύ ?-Ε , τα χα χάσει και δέθηκα. Και μετά , κάπως πιο ήρεμος , τι γυρνάει και μου λέει ?-Τι σου είπε?-Δέσου, κάνω τον άγιο ! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΜΕΝΙΑ Ηταν ο Μαηκλ Τζακσον, και οπως καθοταν νιωθει ενα δοντι του να κουνιεται.Το κουναει και τσουπ του πεφτει. "Γαμωτο" λεει, "πιθω μου σε εχω Σατανα!". "Περιεργο", σκεφτεται, αφου η απωλεια του δοντιου μετετρεπε το 'σ' σε 'θ' σε μερικες λεξεις μονο. Αποφασιζει να φωναξει την Annie για να τον βοηθησει. -Annie! Wuuuhuuuuuu! Moooona! -Μπουχουυυ, ελα μαηκλ, τι θελεις; -Τιποτα Αννιε, τι εχειθ; -Να, οπως ξερεις ειμαι λεσβια, και μου ειπαν οτι γενικα ειναι καλυτερα τα αιδοια που ειναι αρκετα ψηλα , κοντα στον αφαλο, και που τα χειλη δεν εχουν βγει προς τα εξω, δηλαδη ειναι προς τα μεσα. Τα λεγομενα "innies" , απο το "in". Οτι οσες τα εχουν και δεν εχουν δηλαδη "outies" , κανουν καλυτερη ζωη. -Χμμ, μισο να φωναξω το φιλο μου τον Φερναντο Σαντος, να τον ρωτησουμε.Φερναντοοο! Τον φωναζουν, και ερχεται ο φερναντο σαντος κλασικα στη μορφη ενος παντα, οδηγωντας το αμαξι του.Τους λεει: -Ετσι ειναι πραγματι. Και οχι μονο αυτο.Εμενα η γυναικα μου που εχει τετοιο αιδοιο, δηλαδη τοποθετημενο αρκετα ψηλα και με innie , εκανε γιους που οχι μονο ειναι για παντα νεοι, αλλα εχουν και τις ιδιοτητες του φιδιου του βολντεμορτ απο το Χαρι Ποτερ. -Σοβαρα; -Ναι. -Οποτε Annie, σου απαντησαμε στην ερωτηση σου; -Δεν καταλαβα Μαηκλ, μου το λες συνοπτικα; -Τι να πειθ Annie... yeh, ευ ζην up innies. panda-Santo-car νεοι son Naginis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΜΕΝΙΑ Ηταν ο Μαηκλ Τζακσον, και οπως καθοταν νιωθει ενα δοντι του να κουνιεται.Το κουναει και τσουπ του πεφτει. "Γαμωτο" λεει, "πιθω μου σε εχω Σατανα!". "Περιεργο", σκεφτεται, αφου η απωλεια του δοντιου μετετρεπε το 'σ' σε 'θ' σε μερικες λεξεις μονο. Αποφασιζει να φωναξει την Annie για να τον βοηθησει. -Annie! Wuuuhuuuuuu! Moooona! -Μπουχουυυ, ελα μαηκλ, τι θελεις; -Τιποτα Αννιε, τι εχειθ; -Να, οπως ξερεις ειμαι λεσβια, και μου ειπαν οτι γενικα ειναι καλυτερα τα αιδοια που ειναι αρκετα ψηλα , κοντα στον αφαλο, και που τα χειλη δεν εχουν βγει προς τα εξω, δηλαδη ειναι προς τα μεσα. Τα λεγομενα "innies" , απο το "in". Οτι οσες τα εχουν και δεν εχουν δηλαδη "outies" , κανουν καλυτερη ζωη. -Χμμ, μισο να φωναξω το φιλο μου τον Φερναντο Σαντος, να τον ρωτησουμε.Φερναντοοο! Τον φωναζουν, και ερχεται ο φερναντο σαντος κλασικα στη μορφη ενος παντα, οδηγωντας το αμαξι του.Τους λεει: -Ετσι ειναι πραγματι. Και οχι μονο αυτο.Εμενα η γυναικα μου που εχει τετοιο αιδοιο, δηλαδη τοποθετημενο αρκετα ψηλα και με innie , εκανε γιους που οχι μονο ειναι για παντα νεοι, αλλα εχουν και τις ιδιοτητες του φιδιου του βολντεμορτ απο το Χαρι Ποτερ. -Σοβαρα; -Ναι. -Οποτε Annie, σου απαντησαμε στην ερωτηση σου; -Δεν καταλαβα Μαηκλ, μου το λες συνοπτικα; -Τι να πειθ Annie... yeh, ευ ζην up innies. panda-Santo-car νεοι son Naginis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Παντα κρατιομαστε χερι-χερι στον δρομο....Αν την αφησω............ψωνιζει 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΜΕΝΙΑ Ηταν ο Μαηκλ Τζακσον, και οπως καθοταν νιωθει ενα δοντι του να κουνιεται.Το κουναει και τσουπ του πεφτει. "Γαμωτο" λεει, "πιθω μου σε εχω Σατανα!". "Περιεργο", σκεφτεται, αφου η απωλεια του δοντιου μετετρεπε το 'σ' σε 'θ' σε μερικες λεξεις μονο. Αποφασιζει να φωναξει την Annie για να τον βοηθησει. -Annie! Wuuuhuuuuuu! Moooona! -Μπουχουυυ, ελα μαηκλ, τι θελεις; -Τιποτα Αννιε, τι εχειθ; -Να, οπως ξερεις ειμαι λεσβια, και μου ειπαν οτι γενικα ειναι καλυτερα τα αιδοια που ειναι αρκετα ψηλα , κοντα στον αφαλο, και που τα χειλη δεν εχουν βγει προς τα εξω, δηλαδη ειναι προς τα μεσα. Τα λεγομενα "innies" , απο το "in". Οτι οσες τα εχουν και δεν εχουν δηλαδη "outies" , κανουν καλυτερη ζωη. -Χμμ, μισο να φωναξω το φιλο μου τον Φερναντο Σαντος, να τον ρωτησουμε.Φερναντοοο! Τον φωναζουν, και ερχεται ο φερναντο σαντος κλασικα στη μορφη ενος παντα, οδηγωντας το αμαξι του.Τους λεει: -Ετσι ειναι πραγματι. Και οχι μονο αυτο.Εμενα η γυναικα μου που εχει τετοιο αιδοιο, δηλαδη τοποθετημενο αρκετα ψηλα και με innie , εκανε γιους που οχι μονο ειναι για παντα νεοι, αλλα εχουν και τις ιδιοτητες του φιδιου του βολντεμορτ απο το Χαρι Ποτερ. -Σοβαρα; -Ναι. -Οποτε Annie, σου απαντησαμε στην ερωτηση σου; -Δεν καταλαβα Μαηκλ, μου το λες συνοπτικα; -Τι να πειθ Annie... yeh, ευ ζην up innies. panda-Santo-car νεοι son Naginis Λογικα καποιο 35χρονο με μυαλο 10χρονου το σκεφτηκε. Ειναι κλασσικο χιουμορ δημοτικου (δλδ καθολου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις