pinwkolwnies Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Γυναίκες: -Και τι έκανες; Του έκατσες τελικά; -Όχι ρε για να μη με λέει πουτάνα. . . Άνδρες: -Και τι έκανε; Σου έκατσε; -Όχι ρε η καριόλα... Fixed,γιατί πουτάνα είναι αυτή που πάει με όλους και καριόλα αυτή που πάει με όλους εκτός από μένα. 4
Antwni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Fixed,γιατί πουτάνα είναι αυτή που πάει με όλους και καριόλα αυτή που πάει με όλους εκτός από μένα. Ναι αλλά έτσι χαλάς το ανέκδοτο...
Tyler Durdenn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αγόρι: Θα με παντρευτείς...?Κορίτσι: Έχεις δικό σου σπίτι..?Αγόρι: Όχι..Κορίτσι: Έχεις BMW ?Αγόρι: Όχι..Κορίτσι: Τι μισθό παίρνεις..?Αγόρι: Δεν παίρνω μισθό....αλλά...(τον διακόπτει)Κορίτσι: Δεν παίρνεις μισθό...αλλά....αλλά τι??? Δεν έχεις τίποτα...Πως να σε παντρευτώ...μου λες?? Φύγε σε παρακαλώ..!!Αγόρι: (μιλώντας στον εαυτό του) Έχω 2 εξοχικά, 5 οικόπεδα δικά μου, 3 Φεράρι, 2 Πόρσε...Γιατί ρε γαμώτο να χρειάζομαι και BMW..? Πως να παίρνω μισθό όταν εγώ είμαι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ! -Δε μου λες, αν κέρδιζα το Τζόκερ τι θα έκανες?-Θα σου επερνα τα μισά λεφτά και θα σε χωριζα.Οπότε βγάζει αυτός ένα δελτίο απ την τσέπη και της λέει :- Κέρδισα 12 € , ορίστε τα 6 € σου ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!! 7
giorgos147 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 -Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος! -Βίρνα, τι λες; πέθανε ο Φώσκολος? -Ναι Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος! -Τι εννοείς Βίρνα, πέθανε ο Νίκος Φώσκολος? -Ο Φώσκολος έφυγε από τη ζωή.... -Δηλαδή πέθανε ο Νίκος Φώσκολος? -Ο Φώσκολος πέθανε Γιάγκο. -Μίλα καθαρά Βίρνα, για το θεό δηλαδή, πέθανε; -Πέθανε, Γιάγκο, ναι. -Δε σε καταλαβαίνω Βίρνα, μίλα καθαρά, ο Φώσκολος είναι νεκρός; -Ναι Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος -Βίρνα καταλαβαίνεις τι μόλις ξεστόμισες; -Είναι αλήθεια Γιάγκο. -Εννοείς ότι μας άφησε ο Φώσκολος; -Ναι Γιάγκο, αυτό εννοώ. -Δηλαδή δεν ζει, πέθανε? -Αυτό ακριβώς Γιάγκο. -Θες να μου πείτε ότι πέθανε ο Νίκος Φώσκολος Βίρνα; -Ναι Γιάγκο, αυτό προσπαθώ να σου πω. -Εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω Βίρνα. -Δεν ζει Γιάγκο, πέθανε ο Νίκος Φώσκολος. -Είσαι σίγουρη για αυτό; -Ναι Γιάγκο, εκτός εάν έχεις υποψίες για το αντίθετο. -Τι εννοείς; μίλα ξεκάθαρα, γίνε πιο κατανοητή.
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) -Από τί πέθανε η πεθερά σου?-Από καταρράχτη-Την εγχειρισαν?-Όχι την έσπρωξα... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2013 από dimitra_m3 11
nemesiskp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 -Από τί πέθανε η πεθερά σου? -Από καταρράχτη -Την εγχειρισαν? -Όχι την έσπρωξα Fixed 7
UpToDate_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Όταν βλέπω τον ντελιβερά να έρχεται......http://25.media.tumblr.com/1c7d6e144ea4211d24b43217a7ed8d47/tumblr_mhu0nzWeFM1s2lu92o1_400.gif 13
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αφήγηση ξανθιας:-Βλέπω στην πόρτα μαγαζιού "Ανοικτό", μπαίνω μέσα, ψωνίζω, παω να βγω και βλέπω "Κλειστό".-Πω ρε φίλε λέω, με κλείδωσαν μέσα!!!!!!!- Είναι 3 πουλάκια σ’ ένα δέντρο. Πυροβολούμε το ένα. Πόσα θα μείνουν;- Κυρία Κυρία!!, φωνάζει ο Τοτός.- Ναι, Τοτέ, πες μας.- Κανένα κυρία!… – Μα γιατί Τοτέ;- Γιατί θα ακούσουν τον πυροβολισμό και θα φύγουν, απαντά ο Τοτός λογικά.- Όχι, Τοτέ. Αριθμητική κάνουμε. 2 θα μείνουν. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!Τσαντισμένος ο Τοτός της λέει:- Κυρία να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι?Είναι 3 γυναίκες σε’ ένα παγκάκι και τρώνε παγωτό. Η μία το γλύφει, η άλλη το δαγκώνει και η άλλα το βάζει όλο μέσα. Ποια είναι παντρεμένη;- Αυτή ………….. που το βάζει όλο μέσα;;;- Όχι, κυρία, αυτή που φοράει βέρα! Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε.. 3
hackerW32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 αν τρωτε μακαρονια, μην δειτε το gif. Εγω: Μανααααα δεν εχουμε αλλο τυρι για τα μακαρονια???? Μανα: Μισο λεπτο,ερχετε αμεσως... 8
hackerW32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 εισαι μακαρονας; εγω προηδοπιισλβν.. i warned ya 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις