pinwkolwnies Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Γυναίκες: -Και τι έκανες; Του έκατσες τελικά; -Όχι ρε για να μη με λέει πουτάνα. . . Άνδρες: -Και τι έκανε; Σου έκατσε; -Όχι ρε η καριόλα... Fixed,γιατί πουτάνα είναι αυτή που πάει με όλους και καριόλα αυτή που πάει με όλους εκτός από μένα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Fixed,γιατί πουτάνα είναι αυτή που πάει με όλους και καριόλα αυτή που πάει με όλους εκτός από μένα. Ναι αλλά έτσι χαλάς το ανέκδοτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Γνωστός gammarnazi εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tyler Durdenn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αγόρι: Θα με παντρευτείς...?Κορίτσι: Έχεις δικό σου σπίτι..?Αγόρι: Όχι..Κορίτσι: Έχεις BMW ?Αγόρι: Όχι..Κορίτσι: Τι μισθό παίρνεις..?Αγόρι: Δεν παίρνω μισθό....αλλά...(τον διακόπτει)Κορίτσι: Δεν παίρνεις μισθό...αλλά....αλλά τι??? Δεν έχεις τίποτα...Πως να σε παντρευτώ...μου λες?? Φύγε σε παρακαλώ..!!Αγόρι: (μιλώντας στον εαυτό του) Έχω 2 εξοχικά, 5 οικόπεδα δικά μου, 3 Φεράρι, 2 Πόρσε...Γιατί ρε γαμώτο να χρειάζομαι και BMW..? Πως να παίρνω μισθό όταν εγώ είμαι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ! -Δε μου λες, αν κέρδιζα το Τζόκερ τι θα έκανες?-Θα σου επερνα τα μισά λεφτά και θα σε χωριζα.Οπότε βγάζει αυτός ένα δελτίο απ την τσέπη και της λέει :- Κέρδισα 12 € , ορίστε τα 6 € σου ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 -Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος! -Βίρνα, τι λες; πέθανε ο Φώσκολος? -Ναι Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος! -Τι εννοείς Βίρνα, πέθανε ο Νίκος Φώσκολος? -Ο Φώσκολος έφυγε από τη ζωή.... -Δηλαδή πέθανε ο Νίκος Φώσκολος? -Ο Φώσκολος πέθανε Γιάγκο. -Μίλα καθαρά Βίρνα, για το θεό δηλαδή, πέθανε; -Πέθανε, Γιάγκο, ναι. -Δε σε καταλαβαίνω Βίρνα, μίλα καθαρά, ο Φώσκολος είναι νεκρός; -Ναι Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος -Βίρνα καταλαβαίνεις τι μόλις ξεστόμισες; -Είναι αλήθεια Γιάγκο. -Εννοείς ότι μας άφησε ο Φώσκολος; -Ναι Γιάγκο, αυτό εννοώ. -Δηλαδή δεν ζει, πέθανε? -Αυτό ακριβώς Γιάγκο. -Θες να μου πείτε ότι πέθανε ο Νίκος Φώσκολος Βίρνα; -Ναι Γιάγκο, αυτό προσπαθώ να σου πω. -Εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω Βίρνα. -Δεν ζει Γιάγκο, πέθανε ο Νίκος Φώσκολος. -Είσαι σίγουρη για αυτό; -Ναι Γιάγκο, εκτός εάν έχεις υποψίες για το αντίθετο. -Τι εννοείς; μίλα ξεκάθαρα, γίνε πιο κατανοητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Όχι άλλο Φώσκωλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Έτοιμη την είχες την απάντηση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) -Από τί πέθανε η πεθερά σου?-Από καταρράχτη-Την εγχειρισαν?-Όχι την έσπρωξα... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2013 από dimitra_m3 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 -Από τί πέθανε η πεθερά σου? -Από καταρράχτη -Την εγχειρισαν? -Όχι την έσπρωξα Fixed 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Όταν βλέπω τον ντελιβερά να έρχεται......http://25.media.tumblr.com/1c7d6e144ea4211d24b43217a7ed8d47/tumblr_mhu0nzWeFM1s2lu92o1_400.gif 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αφήγηση ξανθιας:-Βλέπω στην πόρτα μαγαζιού "Ανοικτό", μπαίνω μέσα, ψωνίζω, παω να βγω και βλέπω "Κλειστό".-Πω ρε φίλε λέω, με κλείδωσαν μέσα!!!!!!!- Είναι 3 πουλάκια σ’ ένα δέντρο. Πυροβολούμε το ένα. Πόσα θα μείνουν;- Κυρία Κυρία!!, φωνάζει ο Τοτός.- Ναι, Τοτέ, πες μας.- Κανένα κυρία!… – Μα γιατί Τοτέ;- Γιατί θα ακούσουν τον πυροβολισμό και θα φύγουν, απαντά ο Τοτός λογικά.- Όχι, Τοτέ. Αριθμητική κάνουμε. 2 θα μείνουν. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!Τσαντισμένος ο Τοτός της λέει:- Κυρία να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι?Είναι 3 γυναίκες σε’ ένα παγκάκι και τρώνε παγωτό. Η μία το γλύφει, η άλλη το δαγκώνει και η άλλα το βάζει όλο μέσα. Ποια είναι παντρεμένη;- Αυτή ………….. που το βάζει όλο μέσα;;;- Όχι, κυρία, αυτή που φοράει βέρα! Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 αν τρωτε μακαρονια, μην δειτε το gif. Εγω: Μανααααα δεν εχουμε αλλο τυρι για τα μακαρονια???? Μανα: Μισο λεπτο,ερχετε αμεσως... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 και κάπου εδώ έκλεισα το insomnia 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 εισαι μακαρονας; εγω προηδοπιισλβν.. i warned ya 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις