Ntinaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Γιατί θεωρείται αυτό "αφύσικο" αλλά θεωρείται "φυσικό" ένα παιδί 16 χρονών να ξέρει τα λόγια από ένα χασικλίδικο 60 ετών που έγραψε ένας για να αποτυπώσει καταστάσεις που ουδεμία σχέση έχουν με τη ζωή του 16χρονου σήμερα (ή τουλάχιστον έχουν σε μικρότερο βαθμό από το καψουροτράγουδο του Αντύπα) δε μπορώ να το καταλάβω. δεν υπαρχει φυσικο και αφυσικο,υπαρχει γουστο γιατι εμενα που μ αρεσει ενα τραγουδι που βγηκε πριν γεννηθω που τραγουδαγε ενας γκει που ελεγε στη μανα του οτι σκοτωσε εναν ειναι φυσικο η αφυσικο? 1
BadBoy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 -Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος.-Τί εννοείς; Μίλα ξεκάθαρα.-Ο Νίκος ο Φώσκολος...είναι νεκρός.-Θέλεις...να πεις...ότι ο Νίκος Φώσκολος έχασε τη μάχη με το θάνατο;-Ναι. Αυτό ακριβώς θέλω να πω.-Δηλαδή...ο Νίκος Φώσκολος δε ζει πια;-Όχι...Ο Νίκος Φώσκολος δεν είναι πια ζωντανός.-ΜΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΙ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ;; ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ;;; 26
Ntinaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 -Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος. -Τί εννοείς; Μίλα ξεκάθαρα. -Ο Νίκος ο Φώσκολος...είναι νεκρός. -Θέλεις...να πεις...ότι ο Νίκος Φώσκολος έχασε τη μάχη με το θάνατο; -Ναι. Αυτό ακριβώς θέλω να πω. -Δηλαδή...ο Νίκος Φώσκολος δε ζει πια; -Όχι...Ο Νίκος Φώσκολος δεν είναι πια ζωντανός. -ΜΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΙ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ;; ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ;;; 6
madtaz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 -Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος. -Τί εννοείς; Μίλα ξεκάθαρα. -Ο Νίκος ο Φώσκολος...είναι νεκρός. -Θέλεις...να πεις...ότι ο Νίκος Φώσκολος έχασε τη μάχη με το θάνατο; -Ναι. Αυτό ακριβώς θέλω να πω. -Δηλαδή...ο Νίκος Φώσκολος δε ζει πια; -Όχι...Ο Νίκος Φώσκολος δεν είναι πια ζωντανός. -ΜΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΙ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ;; ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ;;; χαχαχα αυτόν τον διάλογο τον έκανα πριν μισή ώρα με την παρέα μου σε μια μπυραρία!!!
michael92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Λάμψη: 3000 επεισόδεια filler, ξεπέρασε και το bleach. 6
mpikoz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 >πρωί>πείνα>παίρνω μπουγάτσα από τον θείο Βάνια>βγαίνω έξω και δαγκώνω με λαχτάρα>είναι χάλια>κοιτάω πίσω στον θείο Βάνια με θυμό>πάντα ήσουν η ντροπή της οικογένειας 1
Tyler Durdenn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Από Αθήνα-Θεσσαλονίκη : 504 χλμ.Από Θεσσαλονίκη-Αθήνα : 504 χλμ.Απ το ισόγειο μέχρι τον 3ο : 3 όροφοιΑπ τον 3ο μέχρι το ισόγειο : 3 όροφοιΑπό Δευτέρα έως Παρασκευή : 5 μέρεςΑπό Παρασκευή έως Δευτέρα : 3 μέρεςΠΟΥΣΤΙΑ!... Γυναίκες=λεφτάλεφτά=προβλήματαπροβλήματα=κατάθλιψηκατάθλιψη=αυτοκτονίαHθικό δίδαγμα -----> ποτέ μην παντρευτείτε!! ;p Ήταν το σπερματοζωάριο και πάει στο Θεό καιτον ρωτάει:- Θεε μου, εγώ πότε θα γίνω άνθρωπος.- Έχεις καιρό ακόμα, του απαντάει.Αυτό γινόταν για πολλές μέρες μέχρι που πάειο Θεός στο σπερματοζωάριο και του λέει:- Σήμερα, κατά το τέλος της ερωτικής πράξης,θα τρέξεις πιο γρήγορα από τα άλλασπερματοζωάρια και όταν συναντήσεις έναμεγάλο άσπρο πράγμα, θα το ρωτήσεις “είσαιτο ωάριο;” θα σου πει “ναι” θα μπεις μέσα καιθα γίνεις άνθρωπος..Έτσι έκανε και το σπερματοζωάριο, έτρεξεπιο γρήγορα από τα άλλα σπερματοζωάρια καισυνάντησε ένα μεγάλο άσπρο πράγμα και τορωτάει :- Είσαι το ωάριο;- Όχι, ο φρονιμίτης!!! 4
f1vettel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ενα που σκεφτηκα πριν λιγο Καθησαμε με το φιλαρακι και πιναμε μπιρες εξω απο ενα γηπεδακι μπασκετ.Αφου ηπιαμε,πηγαμε και παιξαμε ενα μονακι.Τον διελυσα 21-6! Ιγκουονταρλα εγινα... 2
Gtr34 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 - Πόσοι έμποροι τραπεζικών μετοχών χρειάζονται για να αλλάξουν μια καμένη λάμπα;- Δύο. Ο ένας τη ρίχνει κάτω και ο άλλος προσπαθεί να την πουλήσει πριν πέσει στο πάτωμα! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Παιδί: -Βρε μπαμπά, εσύ είσαι μαύρος και η μαμά άσπρη.Εγώ πώς βγήκα κινέζος;Μπαμπάς: -Σώπα παιδί μου, γιατί μετά από κείνο το όργιο,θα μπορούσες και να γαβγίζεις! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ταξί φτάνει σε μπλόκο.-Αστυνομικίνα με τσιριχτή φωνή και υπεροπτικό ύφος Κάλαχαν:Σας παρακαλώ, κύριε, δεν μπορείτε να περάσετε από δω.-Ταρίφας, με ατάραχο βλέμμα και φωνή μπασαδούρα:Γιατί μαντάμ, έχεις σφουγγαρίσει? 3
empire21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Συναντιούνται δύο 19χρονοι και ο ένας είναι σε μαύρα χάλια.Τον ρωτάει ο άλλος: -Τι έπαθες ρε μαλάκα; Εσύ έχεις εγκαύματα! -Γάμησέ τα φίλε.Μεγάλη ιστορία.Δεν μπορείς να φανταστείς. -Λέγε ρε τι έγινε! -Βάφτιζε η μάνα μου προχθές.Δεν ήθελα να πάω αλλά τελευταία στιγμή λέω:''Δε γαμιέται; Ας πάω να περάσει η ώρα''.Πάνω λοιπόν που ο παπάς είναι έτοιμος να βουτήξει το μωρό,του γλιστράει από τα χέρια,πέφτει η μάνα μου να το πιάσει,κάνει σχεδόν απόκρουση,σώζει το μωρό,αλλά σπρώχνει τον τραγόπαπα πάνω μου.Εκεί έγινε το μοιραίο. -Τι λες ρε μαλάκα! Και τα εγκαύματα πως τα έπαθες; -Ε να.Eίμαι 19.Μου πέταξε η μάνα παπά και κάηκα.. 14
MauMaus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ενα που σκεφτηκα πριν λιγο Καθησαμε με το φιλαρακι και πιναμε μπιρες εξω απο ενα γηπεδακι μπασκετ.Αφου ηπιαμε,πηγαμε και παιξαμε ενα μονακι.Τον διελυσα 21-6! Ιγκουονταρλα εγινα... τσιμπα ενα ''like'' ! ξερω θα ειμαι ο μοναδικος , μ αρεσει να ξεχωριζω ..
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Πήγα σε σπίτι φίλου,δεν είχε ούτε ιντερνετ ούτε τηλεόραση.Ήθελα να κάνω τσιγάρο κ φοβόμουν να ζητήσω φωτιά μην μου φέρει να τρίψουμε πέτρες...-Μωρό μου έχω βάλει πολύ make up;-Κοίτα να δεις.. Αν έχεις σκοπό να σκοτώσεις τον Batman, οχι... 7
Superuser Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Η παγκόσμια οικονομία με παραδείγματα ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονά σου ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα ΦΑΣΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλα ΝΑΖΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ: Εχεις 2 αγελάδες , η κυβέρνηση παίρνει και τις 2, σκοτώνει τη μία, αρμέγει την άλλη και στο τέλος πετά το γάλα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία, αγοράζεις ένα ταύρο, πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η οικονομία αναπτύσσεται ομαλά Στη συνέχεια, πουλάς όλο το κοπάδι, γίνεσαι εισοδηματίας και ζεις καλύτερα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις 2 αγελάδες,πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί σε 4 αγελάδες Αργότερα, προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η αγελάδα έπεσε νεκρή ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3 ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να έχουν το 1/10 του μεγέθους τους και να παράγουν 20 φορές περισσότερο γάλα. Μετά σχεδιάζεις ένα έξυπνο καρτούν, το ονομάζεις COWKEMON και το πουλάς σε όλο τον κόσμο ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να ζουν 100 χρόνια, να τρώνε μία φορά το μήνα και να αυτοαρμέγονται ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες αλλά δεν ξέρεις που είναι, έτσι κάνεις διάλειμμα για espresso και φαγητό ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες, τις μετράς και μαθαίνεις ότι στην πραγματικότητα έχεις 5 Τις ξαναμετράς και μαθαίνεις ότι έχεις 42 Την Τρίτη φορά μαθαίνεις ότι έχεις δύο ξανά Μετά σταματάς να μετράς και ανοίγεις ακόμη ένα μπουκάλι βότκα ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες,300 ανθρώπους να τις αρμέγουν, ισχυρίζεσαι ότι εξασφαλίζεις πλήρη απασχόληση και υψηλή παραγωγικότητα και συλλαμβάνεις τον δημοσιογράφο που ανακοινώνει τους παραπάνω αριθμούς ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες επειδή είναι trend ΙΝΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες και απλά τις λατρεύεις (είναι ιερό ζώο στην Ινδία) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες,τις πουλάς όσο-όσο, με τα λίγα χρήματα που σου δίνουν Και βεβαίως τα δίνεις προκαταβολή για να πάρεις αυτοκίνητο, το οποίο δεν θα αποπληρώσεις ποτέ,διότι η ελλάδα πουλάει τις αγελάδες της 10
madtaz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Πήγα στο σπίτι πτώμα από τη δουλειά.. Αύριο θα το ξαναπάω πίσω γιατί μυρίζει..! 10
Ntinaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Γυναίκες: -Και τι έκανες; Του έκατσες τελικά; -Όχι ρε για να μη με λέει πουτάνα. . . Άνδρες: -Και τι έκανε; Σου έκατσε; -Όχι ρε η πουτάνα... 18
Προτεινόμενες αναρτήσεις