antonl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ποιός άλλος το έβαλε στο Google Translate ? Εγώ. Αλλά τον Ιούλη.
Tyler Durdenn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Γιαπωνέζοι γιατροί!-Δερματολόγος----------------->Γιαφαγούρα (!)-Πλαστικός χειρουσργός------->Γιαφιγούρα (!)-Οφθαλμίατρος----------------->Γιαθολούρα! (!)-Λογοθεραπευτής-------------->Γιαμουρμούρα (!)-Γαστρεντερολόγος------------>Γιακαούρα (!)-Διαιτολόγος-------------------->Γιαλιγούρα (!)-Ουρολόγος--------------------->Γιακατούρα (!)-Ορθοπεδικός------------------->Γιακαμπούρα (!) ************************************************************************* Τσαλικης: ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝεκροθαφτης: ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΡΙΣΑΓΙΟΑνεργος: ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔυσκοληΓκομενα: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟΝ ΒΑΪΟΑμαξακιας: ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ CABRIOΣτοιχηματιας: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΗ LAZZIOΜετεορολογος: ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟΑστερας Τριπολης: ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο RAYOΠρογραμματιστης: ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ VAIOΜαθητης: ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ************************************************************** -Δυο κουτια προφυλακτικα παρακαλω..-Θελετε και σακουλα;-Οχι, ενταξει, ψιλοβλεπεται…. 3
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 -Τι ζώδιο είσαι...; -Τι πιστεύεις ότι είμαι; -Πουτάνα, αλλά μην αλλάζεις θέμα. 13
leftis95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Eιναι ο νεος μες τη ταξη και τονρωταει η κυρια του.-Παιδι μου ξερεις τον Αριστοτελη ?-οχι-Τον Οδυσσεα ?-οχι-Τον Λεωνιδα?-οχι. Εσεις κυρια ξερετε τον Fatmir ?-οχι-τον Berti ?-οχι-τον Gezim-οχι-εεε te qifsha motren τι μου μιλας εμενα για παρεες 9
status Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Eιναι ο νεος μες τη ταξη και τον ρωταει η κυρια του. -Παιδι μου ξερεις τον Αριστοτελη ? -οχι -Τον Οδυσσεα ? -οχι -Τον Λεωνιδα? -οχι. Εσεις κυρια ξερετε τον Fatmir ? -οχι -τον Berti ? -οχι -τον Gezim -οχι -εεε te qifsha motren τι μου μιλας εμενα για παρεες Μαλακία, ελαφρός.. 6
DrLo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Woman astronaut in space: -Houston, we have a problem-What problem?-Nothing! forget about it-WHAT PROBLEM?-DON'T YOU SHOUT AT ME.-Tell me what problem?-You know what problem.... 8
leftis95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μαλακία, ελαφρός.. Με συγχωρείς, χάλασα το σερί με τα γαμάτα ανέκδοτα.... 8
Superuser Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 -Τι έγινε την 28 Οκτωβρίου 1940; -Ελλάδα-Ιταλία 1-0, εντός έδρας στα προκριματικά για το Β Παγκόσμιο πολεμο..! 4
ktiniatros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 - Χρόνια πολλά Κύκλωπα. - Ευχαριστώ -) 7
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 -Αγαπη θελω να σου κανω ενα στοματικο να φτασει μεχρι τον λαρυγγα. -Σοβαρα μιλας τωρα? -Οχι ρε βλακα πρωταπριγβγκδφτλβηλσ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις