spirit)earth)aflame Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 [οφφτοπικ] Ότι παύει να είναι κουκλίτσα και γίνεται λιμενεργάτης. Ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα, από μια γυναίκα που μιλάει σα νταλικέρης/λαχαναγορίτης/νταβατζής κ.τ.λ. Η μεγαλύτερη θεά να είναι σε εμφάνιση, γίνεται ο ορισμός τού «αντί-κούκου»... Το 'χω ακούσει από πολλούς αυτό, δηλ. να αντιδρούν ακόμα και στο "μαλάκα", κάθε φορά μου κάνει την ίδια εντύπωση. Ό,τι δεν με ενοχλάει να ακούω από άντρες, δεν με ενοχλάει να το ακούω και από γυναίκες. Δεν πειράζει, αφήστε τις σε'μας εγω νταλικιερης γενηθηκα νταλικιερης θα πεθανω. τελεια και παυλα. δώνε πόνο! [/οφφτοπικ] 2
DKNI Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ό,τι δεν με ενοχλάει να ακούω από άντρες, δεν με ενοχλάει να το ακούω και από γυναίκες. Σωστα, ιδιο αντρες με γυναικες Γιατι δεν πιανεις γκομενο αντρα Ρε σοβαρευτειτε να πουμε, αμα η τυπισσα αρχιζει τις χριστοπαναγιες και τα καντηλια τοτε δεν ειναι γκομενα, ειναι ο Κωστας ο φιλος μου με βυζια και χωρις πουτ... Οποτε δεν εχω προβλημα αλλα θα αντιμετωπιστει σαν αντρας, δηλαδη θα λεμε για μουν... μπαλα και κλανιες Γενικα γκομενα που βριζει, αυτοματως μπαινει στην κατηγορια "αντρας". Γκομενικο δεν θα παιξει σιγουρα και αποκει και περα εξεταζουμε αν θα μπορουσαμε απλα να κανουμε φιλικη παρεα με τα ιδια κριτηρια που θα αποφασισουμε αν θα κανουμε ή οχι παρεα και με αντρα 4
naive Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Λέει το αρσενικό σάντουϊτς στο θηλυκό: - Θέλεις να κάνουμε έρωτα; Και το θηλυκό απαντά: - Α δεν μπορώ, έχω κέτσαπ (παλιό; ) 5
leftis95 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 -Μαμά έχουμε τίποτα να τσιμπήσω γιατί πείνασα;;; -Όχι! -Μαμά ήρθαν οι φίλοι μου. -Τι θέλουν τα παιδιά να τα κεράσουμε;;; 9
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Mάνα πάω να βάλω βόμβα.-Ρουκέτα να πάρεις.-Mάνα πάω παραλία.-Ρακέτα να πάρεις.-Mάνα πάω να πάρω χαλί.-Μοκέτα να πάρεις.-Mάνα πάω σε κάτι εγκαίνια.-Μακέτα να πάρεις.-Mάνα πάω να μάθω χορό.-Κλακέτα να πάρεις.-Mάνα πάω να πάρω λουλούδια.-Μπουκέτα να πάρεις.-Mάνα πάω να παραγγείλω-Κροκέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να νοικιάσω ορχήστρες.-Κουαρτέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω ανταλλακτικά για το ποδήλατο.-Μανέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να αγοράσω κρεβάτι.-Κουκέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να αγοράσω τυρί.-Φέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω μαχαίρι.-Φαλτσέτα να πάρεις (ή και στιλέτα).-Μάνα πάω να πάρω μια πορνοστάρ.-Aletta να πάρεις.-Μάνα πάω σε γάμο.-Κουφέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω ένα cd.-Κασέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω το Βαμβακάρη για τσίπουρα.-Ζαμπέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω κοντόκανες.-Μουσκέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω κοτόπουλο.-Φιλέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω προχοΐδα.-Πιπέτα να πάρεις.-Μάνα πάω για μπάνιο.-Πετσέτα να πάρεις.-Μάνα πάω στρατό.-Γαλέτα να πάρεις.-Μάνα πάω για παγωτά.-Cornetta να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω λουλούδια.-Βιολέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω ποδήλατο.-Beretta να πάρεις.-Μάνα πάω να επισκευάσω τον υπόνομο.-Ταμπουρέτα να πάρεις.-Μάνα πάω για ζωγραφική.-Παλέτα να πάρεις.-Μάνα πάω για καπνό και φιλτράκια.-Πακέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να παίξω με τις κούκλες.-Μαριονέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να αγοράσω σκυλί.-Φλορέτα να πάρεις.-Μάνα πάω για ψωμί.-Μπαγκέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να αγοράσω παπούτσια.-Μπαρέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πηδήξω τη Ντένη Μαρκορά.-Τη Νινέτα να πάρεις.-Μάνα πάω για σοκολατακια.-Noisetta να πάρεις.-Μάνα θα βάλω πλακάκι.-Παρκέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω κάνα ποτό.-Amaretta να πάρεις.-Μάνα θα γίνω ninja.-Στιλέτα να πάρεις.-Μάνα πάω στο εστιατόριο.-Κοτολέτα να πάρεις.-Μάνα θέλω να αποκρυπτογραφήσω Αιγυπτιακά ιερογλυφικά.-Τη στήλη της Ροζέτα να πάρεις.-Μάνα θέλω χελώνα.-Καρέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να κάνω κατάληψη.-Λουκέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να κάνω την πρώην μου να ζηλέψει.-Κοκέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να αγοράσω καπέλα.-Κασκέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω γλυκά με τρούφα.-Σκέτα να πάρεις.-Μάνα πάω στο Νάκα.-Τρομπέτα να πάρεις.-Μάνα πάω για μπάλα.-Μαζορέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω καμιά γρανίτα.-Αυτά τα πολαρέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να πάρω υπολογιστή.-Ταμπλέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να ανοίξω σχολή ζωγραφικής.-Καβαλέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να καθαρίσω τα αφτιά μου.-Μπατονέτα να πάρεις.-Μάνα πάω να διαβάσω Αστερίξ.-Αυτό με τον Οκατερινέτα να πάρεις (Αστερίξ στην Κορσική).-Μάνα σου' ρχεται στο μυαλό καμιά λέξη που να τελειώνει σε "έτα"...;-Όχι, γάμησετα... 5
DrLo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Mάνα πάω να βάλω βόμβα. -Ρουκέτα να πάρεις. -Mάνα πάω παραλία. -Ρακέτα να πάρεις. -Mάνα πάω να πάρω χαλί. -Μοκέτα να πάρεις. -Mάνα πάω σε κάτι εγκαίνια. -Μακέτα να πάρεις. -Mάνα πάω να μάθω χορό. -Κλακέτα να πάρεις. -Mάνα πάω να πάρω λουλούδια. -Μπουκέτα να πάρεις. -Mάνα πάω να παραγγείλω -Κροκέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να νοικιάσω ορχήστρες. -Κουαρτέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω ανταλλακτικά για το ποδήλατο. -Μανέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να αγοράσω κρεβάτι. -Κουκέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να αγοράσω τυρί. -Φέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω μαχαίρι. -Φαλτσέτα να πάρεις (ή και στιλέτα). -Μάνα πάω να πάρω μια πορνοστάρ. -Aletta να πάρεις. -Μάνα πάω σε γάμο. -Κουφέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω ένα cd. -Κασέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω το Βαμβακάρη για τσίπουρα. -Ζαμπέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω κοντόκανες. -Μουσκέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω κοτόπουλο. -Φιλέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω προχοΐδα. -Πιπέτα να πάρεις. -Μάνα πάω για μπάνιο. -Πετσέτα να πάρεις. -Μάνα πάω στρατό. -Γαλέτα να πάρεις. -Μάνα πάω για παγωτά. -Cornetta να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω λουλούδια. -Βιολέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω ποδήλατο. -Beretta να πάρεις. -Μάνα πάω να επισκευάσω τον υπόνομο. -Ταμπουρέτα να πάρεις. -Μάνα πάω για ζωγραφική. -Παλέτα να πάρεις. -Μάνα πάω για καπνό και φιλτράκια. -Πακέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να παίξω με τις κούκλες. -Μαριονέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να αγοράσω σκυλί. -Φλορέτα να πάρεις. -Μάνα πάω για ψωμί. -Μπαγκέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να αγοράσω παπούτσια. -Μπαρέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πηδήξω τη Ντένη Μαρκορά. -Τη Νινέτα να πάρεις. -Μάνα πάω για σοκολατακια. -Noisetta να πάρεις. -Μάνα θα βάλω πλακάκι. -Παρκέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω κάνα ποτό. -Amaretta να πάρεις. -Μάνα θα γίνω ninja. -Στιλέτα να πάρεις. -Μάνα πάω στο εστιατόριο. -Κοτολέτα να πάρεις. -Μάνα θέλω να αποκρυπτογραφήσω Αιγυπτιακά ιερογλυφικά. -Τη στήλη της Ροζέτα να πάρεις. -Μάνα θέλω χελώνα. -Καρέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να κάνω κατάληψη. -Λουκέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να κάνω την πρώην μου να ζηλέψει. -Κοκέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να αγοράσω καπέλα. -Κασκέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω γλυκά με τρούφα. -Σκέτα να πάρεις. -Μάνα πάω στο Νάκα. -Τρομπέτα να πάρεις. -Μάνα πάω για μπάλα. -Μαζορέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω καμιά γρανίτα. -Αυτά τα πολαρέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να πάρω υπολογιστή. -Ταμπλέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να ανοίξω σχολή ζωγραφικής. -Καβαλέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να καθαρίσω τα αφτιά μου. -Μπατονέτα να πάρεις. -Μάνα πάω να διαβάσω Αστερίξ. -Αυτό με τον Οκατερινέτα να πάρεις (Αστερίξ στην Κορσική). -Μάνα σου' ρχεται στο μυαλό καμιά λέξη που να τελειώνει σε "έτα"...; -Όχι, γάμησετα... Αυτό με την Aletta έγραψε ! Περιέργως λείπει η φουρκέτα ...
bilis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Νομιζα την εφερα σε οργασμο!(επιτελους..) Ηταν το κρεβατι που κουνηθηκε μετα απο 15' (αποσταση Ισπανια-Ελλαδα) ..απο το δοκαρι του Benzema!!! ..
Superuser Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 - Τί είν’ αυτο ??? Μου είπες πως είσαι προικισμένος.. - Άνοιξε το συρτάρι και μέτρα τα σεμεδάκια της γιαγιάς ... 10
MauMaus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 - Μου είπε να χωρίσουμε,γιατί λέει ότι πλέον τα λέμε μόνο μέσω φέϊσμπουκ - Και εσύ τι έκανες; - Λάϊκ ρε φίλε,τι άλλο 4
koularasss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Λέει η δασκάλα στον πατέρα του Μάκη. - Έχω να σας πω ένα καλό και ένα κακό νέο για τον γιο σας. - Πείτε μου το κακό πρώτα. - Τον γιο σας στο σχολείο τον φωνάζουν Μαίρη. - Και το καλό; - Βγήκε Μις Μάρτιος. 3
Tyler Durdenn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Έκτακτο: Σκέψη να αναβληθεί η παρέλαση! Υπάρχει ο κίνδυνος να την προλάβει ο Μόγιες… -Μωρό μου το πουλί σου είναι σαν την Κυριακή...-Δηλαδή?-Ωραία που ναι η Κυριακή μα να ταν πιο μεγάληηηηηηηηη!!! Συναντιούνται 4 φίλοι από το στρατό μετά από 30 χρόνια. Αφού είπαν για τα παλιά, η συζήτηση μεταφέρεται στο πόσο πετυχημένα έγιναν τα παιδιά τους. Στον 4ο της παρέας δεν του άρεσε αυτό και πήγε στη τουαλέτα για να αποφύγει τα δυσάρεστα.- Ο δικός μου γιος έγινε μεγάλος αρχιτέκτονας, βγάζει εκατομμύρια. Αφού να σκεφτείτε έκανε δώρο σε ένα φίλο του μια βίλα που κόστισε 100.000.000, λέει ο 1ος κοιτάζοντας τους άλλους γεμάτος καμάρι.- Ο δικός μου έκανε δώρο σε ένα φίλο του ένα 20μετρο σκάφος άξιας 150.000.000, λέει ο 2ος γεμίζοντας υπερηφάνεια για το παιδί του.- Σιγά τα έξοδα, λέει ο 3ος. Ο δικός μου που είναι μεγάλος χρηματιστής δώρισε στο φίλο του μετοχές που σήμερα αξίζουν πάνω από 500 εκ.Τότε βλέπουν όλοι τον 4ο της παρέας που έρχεται χωρίς να έχει ακούσει τίποτα και μετά από πολλή πίεση αναγκάζεται να πει και αυτός τα δικά του.- Ο δικός μου γιος είναι ένα κοπρόσκυλο όλη την ημέρα ξάπλα, ύπνο και καλό φαΐ., απαντά αυτός.- Και πως ζει; τον ρωτούν οι φίλοι του. Δεν πιστεύουμε να τον ταΐζεις ακόμη;- Αστα να πάνε! Έχει βρει 3 παλιοαδερφές, τις πηδάει και αυτές τον συντηρούν και του κάνουν και καλά δώρα. Ο ένας του αγόρασε μια βίλλα, ο άλλος ένα σκάφος και ο τρίτος του έδωσε 500 εκ σε μετοχές. Κοντεύω να τρελαθώ από τη ντροπή μου, απαντά. Mιά πολύ συγκινητική κινέζικη ιστορία:朣楢琴执执瑩浻牡楧硰执 执獧浻牡 楧敬 瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻 捡杫潲湵潣潬昣 昸昸 慢正牧畯 摮椭慭敧敷止 湵浩条眭扥楫楬敮 牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散戻捡杫 潲湵浩条洭穯氭湩 慥灯捥捥捥慢正牧畯摮 椭慭 敧獭氭湩 慥牧摡敩瑮琨灯捥 捥捥 慢正牧畯摮椭慭 敧楬敮牡札 慲楤湥潴昣昸 湵 浩条楬敮牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散汩 整牰杯摩慭敧牔湡 潩 敲慬楴敶执獧搴筮楤 灳慬湩楬 敮戭潬 正漻敶晲潬Ακόμα κλαίω.... Ειδικά όταν είπε: 汦睯攺 1
e-tic Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Στα Κινέζικα έχω lower οπότε δεν τα κατέχω καλά, αλλά κα εγώ έκλαψα όταν μετέφρασα την επίμαχη πρόταση: 汦睯攺 = "να βαρεθείτε Yi" Ακου εκεί θράσος... Μα να του πεί "να βαρεθείτε"; Πού να του έλεγε "Άι γ@μήσ0υ". Εκεί θα είχαμε χαρακίρι και πραγματικό δράμα...
DrLo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Mιά πολύ συγκινητική κινέζικη ιστορία: 朣楢琴执执瑩浻牡楧硰执 执獧浻牡 楧敬 瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻 捡杫潲湵潣潬昣 昸昸 慢正牧畯 摮椭慭敧敷止 湵浩条眭扥楫楬敮 牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散戻捡杫 潲湵浩条洭穯氭湩 慥 灯捥捥捥慢正牧畯摮 椭慭 敧獭氭湩 慥牧摡敩瑮琨灯捥 捥捥 慢正牧畯摮椭慭 敧楬敮牡札 慲楤湥潴昣昸 湵 浩条楬敮牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散汩 整牰杯摩慭敧牔湡 潩 敲慬楴敶执獧搴筮楤 灳慬湩楬 敮戭潬 正漻敶晲潬 Ακόμα κλαίω.... Ειδικά όταν είπε: 汦睯攺 Ποιός άλλος το έβαλε στο Google Translate ?
leftis95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ποιός άλλος το έβαλε στο Google Translate ? Εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις