marduc812 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 - Δε μπορώ να σε πηδήξω, σε βλέπω σαν αδερφή.- Κι εγώ έτσι έχω αρχίσει και σε βλέπω που δε με πηδάς.. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ^ Καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πάει ένας ποιητής με Ford Ka σε ένα φανοποιείο: - Ka βάφεις; Bάφτισα ένα γάλα.Έγινα νουνους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πάει ένας ποιητής με Ford Ka σε ένα φανοποιείο: - Ka βάφεις; Bάφτισα ένα γάλα.Έγινα νουνους. Εκπτώσεις λόγω κρίσης, εκπτώσεις και στο χιούμορ μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Φορολογούνται και τα μαντριά. Λογικό, μετά απο τόσους φόρους στα πρόβατα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 -Γιατρέ μου, τί έχει το παιδί μας; Μας απειλεί συνέχεια κρατώντας καραμπίνα! - Μην ανησυχείτε κυρία μου... Μια απλή γκανγκστερντερίτιδα είναι... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tyler Durdenn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μία φοιτήτρια μπαίνει σε ταξί στο Μεσολόγγι. Ρωτάει ο ταξιτζής:- Που να σε πάω;- Στην Αθήνα και γρήγορα γιατί δύο απουσίες ακόμα και χάνω το εξάμηνο.Τρέχει ο ταξιτζής και αυτή του λέει:- Έτσι πας ; Οι ταξιτζήδες στην Αθήνα πετάνε!Τελικά προλαβαίνει η κοπέλα. Στον ίδιο ταξιτζή μπαίνει φαντάρος για τα Γιάννενα.- Γρήγορα φίλε γιατί βγαίνω ΑΑ.Τρέχει ο ταξιτζής και του λέει ο φαντάρος:- Πώς πας έτσι; Οι ταξιτζήδες στην Αθήνα πετάνε!Τελικά προλαβαίνει και ο φαντάρος.Ο ταξιτζής παίρνει περίεργος το λεωφορείο για να δει τα ταξί της Αθήνας. Φτάνει στην Αθήνα, παίρνει ένα ταξί. Του λέει ο Αθηναίος ταξιτζής:- Που να σε πετάξω;- Στη Συγγρού, του απαντάει.Ο αθηναίος ταξιτζής:- Σε ποιό ύψος;- Ασε τις μαλακίες και πήγαινε απ' το δρόμο. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menexedia100 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Όταν κάποιος ξενοκοιμάται… Η μία όψη... Μια γυναίκα γυρίζει στο σπίτι της το πρωί και όταν ο άντρας της την ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνη του απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι της καλύτερής της φίλης. Ο άντρας τηλεφωνεί σε δέκα φίλες της γυναίκας του και καμία δεν του επιβεβαιώνει ότι την προηγουμένη η γυναίκα του κοιμήθηκε εκεί. ...και η άλλη όψη Ένας άντρας γυρίζει στο σπίτι του το πρωί και όταν η γυναίκα του τον ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνος της απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι του καλύτερού του φίλου. Η γυναίκα τηλεφωνεί σε δέκα από τους κολλητούς του άντρα της και οι οκτώ της επιβεβαιώνουν ότι κοιμήθηκε σπίτι τους. Οι δύο επιμένουν ότι ο άντρας της είναι ακόμα εκεί ! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 -Και απο που μας παίρνετε;-Δε σε λεω!-Ωωωωωω, φιλια στην ομορφη Θεσσαλονικηηηη!! Πάνε οι Metallica για εξομολόγηση:-Πείτε μου τις αμαρτίες σας τέκνα μου-Ε, όργια, ντραγκς, βρισιές, αυτά..-Κάτι άλλο;-Nothing else πάτερ! - Πάτερ,αμάρτησα...- Τι έκανες;- Πήδηξα τη γυναίκα του κολλητού μου.- Συγχωρεμένος.- Παρασκευή θα είστε εδώ;- Γιατί ρωτάς;- Πέμπτη θα την ξαναπηδήξω...!!! -Αγάπη μου, θα συνεχίσεις να μ΄ αγαπάς όταν παντρευτούμε ;- Αγάπη μου ......Τότε θα σε αγαπάω περισσότερο. Πάντα είχα αδυναμία στις παντρεμένες!!!!!!!!! Ειμαι θεος στο τιμονι!! Οι επιβατες προσευχονται και οι πεζοι σταυροκοπιουνται!!!!! -Θα παω σούπερ μάρκετ, θες να 'ρθεις?-Τι να κάνω μαζί σου στο σούπερ μάρκετ ρε?-Οπως θα παίρνω τις τροφές εσύ αν θέλεις κοίταζε με!!!!!!!! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ψαχνω το αλλο μου....✘ μισο✘ μισθο✔ νι που με τρακαρε και εφυγε. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 -Φίλε εσύ είσαι που έχασες ένα πάκο λεφτά που είχε γύρο ένα λαστιχάκι;-Ναι-Βρήκα το λαστιχάκι σου!!!!!Νομίζετε ότι οι γυναίκες είναι αδύναμες, ε??Για δοκιμάστε την ώρα του ύπνου να πάρετε την κουβέρτα στην πλευρά σας...!! Δύο πράγματα δεν μπορώ να κατανοήσω: Το άπειρο του σύμπαντος & πως ο καπνός του τσιγάρου πηγαίνει πάντα προς τον αντικαπνιστή της παρέας!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tyler Durdenn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 -Μαμά, ο μπαμπάς θέλει να σκοτώσει τη νονά.-Τι είναι αυτά που λες μικρέ;-Κρυφάκουσα που της είπε "Ραντεβού στις 10. Θα σε πεθάνω απόψε" Noιώθεις μόνος;Θέλεις να έρθεις κοντά με κάποιον;Σου έχει λείψει αυτή η στενή ανθρώπινη επαφή;Να κοιτιέστε στα μάτια...Και οι μύτες σας σχεδόν να αγγίζουν...Να σου πιάνει τον ποπό...Ε πάρε το λεωφορείο 8 το πρωί !! -Γεια σου πως σε λένε?-Εχω σχέση.-Α τι ωραίο όνομα, εμένα με λένε στα @ρχ… μας.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση hackerW32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 -Γνώρισα έναν βιολόγο 17 χρονών. -Πολύ μικρός δεν είναι για βιολόγος; -Ναι, είναι μικροβιολόγος. 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Τραγικό... Ακόμα γελάω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 γιατί οι γυναίκες βάζουν make-up και αρώματα; γιατί είναι άσχημες και βρωμάνε, μουχαχαχαχα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις