ikaruga24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μετα το sex ρωταει η γυναικα... - Μηπως εισαι commando??? - Γιατι??? Ρωταει ο τυπος με ενα πλατυ χαμογελο!!! - Ξερω εγω ... Μπηκες - βγηκες ... Χαμπαρι δε σε πηρε κανενας!!! 11
panosno1com Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ναι και επισης αφηνω κλανιες νιντζα ! Νιντζα ;;; τι εννοεις;;; Ειναι αθορυβες και...σκοτωνουν !!! 4
Donalhioy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 -Γεια σας, Χρυσή Αυγή εκεί; -Μάλιστα. -Τηλεφωνώ για ένα πρόβλημα που έχω. -Πείτε μας και εμείς θα το δείρουμε άμεσα. 2 hacker στο σπιτι Εχει κανεις link να κατέβασω το παντζουρι γιατι βαριεμαι να σηκωθω;?? Ουφφφφ!!!!!!!!ολη μερα ημουν στην τσιτα! τωρα παω στον Ταρζαν!! ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΣΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΡΩΝΕ ΣΟΓΙΑ.. ΞΑΔΕΡΦΟΥΣ, ΘΕΙΟΥΣ , ΜΠΑΝΤΖΑΝΑΚΙΑ.. 16
star12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μεσα στα 5 καλυτερα των τελευταιων ημερων by stathis ραδιο αρβυλα ευχαριστω
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ετοιμαστείτε, ερχετε το ραδιο αρβυλα στο τελος του μηνα, σταθη, δεν με περνας που να χτυπάς τον τριχωτό σου κώλο κατω! 1
viper2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τι σκυλα που ειναι η ιστορια οταν μπηκαν οι γερμανοι στην αθηνα, αυτοκτονησε η Πηνελοπη Δελτα αν δεν εμπαιναν οι γερμανοι τωρα, θα αυτοκτονουσε ο εγγονος της 4
nickelodeon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μια κυρία πηγαίνει στο Γιατρό. - Γιατρέ μου θα ήθελα ο άνδρας μου να γίνει πιο...πιο, ξέρετε εσείς, πιο Ταύρος, τέλος πάντων. Και ο Γιατρός: - Κυρία μου γδυθείτε. Ας αρχίσουμε από τα κέρατα. 11
pournaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Η Μέρκελ φοράει το ίδιο πρασινάκι σακάκι που φόραγε στο Euro, στο Γερμανία-Ελλάδα 4-2... Πάλι μπέρδεψε τους Σαμαράδες. 3
pournaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 δεν εχει λεφτα για αλλο? Γιατι, ο Ιωαννιδης (ο προπονητης του μπασκετ), δεν ειχε λεφτα για αλλο σακακι;
HALF EVIL Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ο ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤΑΣ Παίρνει μια βλαμμένη τηλέφωνο στην ρεσεψιόν και μου λέει: -"τουτιτουρουμ του" -Και της λέω και εγω: "ταραταταμ τα !" Και με έδιωξαν απο την δουλειά. Που να 'ξερα ότι ήθελε τσάι στο δωμάτιο της για δύο .... (two tee to room two)!!!! Έχω μία απορία: Γιατί όλοι βρίζουνε την Μέρκελ που έρχεται στην Ελλάδα ? Εμείς, όταν αγοράσουμε ( η μας το… χαρίσουν) ένα σπίτι, δεν θα πάμε κάποια στιγμή να το δούμε? 7
demessakis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 - Ωραία είναι έτσι τα μαλλιά σου! - Μα μου κρύβουν το πρόσωπο. - Α να γεια σου! - Αγόρι μου,πέθανε ο μπαμπάς σου. - Τι λες ρε μάνα, τώρα τον είδα στη κηδεία του κυρ-Κώστα του χασάπη. - Δε με προσέχεις όμως...Πάμε ξανά μια... Άρχισε να γαβγίζει το σκυλί του γείτονα, άνοιξα το shazam και μου έβγαλε... Πάολα. Παίρνει η Μέρκελ όλους τους μπάτσους συνοδεία, πέφτει ο τζίρος στα everest, πέφτουν τα έσοδα του κράτους, πάρτε κι άλλο μνημόνιο. Σας μάθαμε! Ιν άδερ νιούζ: "Αυτό το αστείο με τους μπάτσους και τα Everest παρατράβηξε." Γρηγόρης μικρογεύματα 11
Nikosgiann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 -Θα βγάλω σαμπουάν για γκέι που θα λέγεται 'stis' -Δεν το καταλαβαίνω που είναι το αστείο;;; -Γατάκι....Η ετικέτα θα γράφει 'shampoo stis'..!!! -Μπαμπά θέλω λεφτά να βγω σήμερα.. -Πάρε παιδί μου 5 ευρώ,λέει ο πατέρας. -Είναι λίγα τα 5 ευρώ πατέρα,χρειάζομαι 10 να παω για καρτ όπως τα αλλά παιδιά.. -Αποκλείεται είναι επικίνδυνα πράγματα αυτα,απαντα αυτός αλλά με τα πολλά και μετά από πολλή γκρίνια της τα δίνει. Πάει η Ερη,παίρνει το αμαξακι τσακίζεται στη στροφή,αίματα μελάνιες παντου... Γυρνάει στο σπίτι και την ρωτάει ο πατέρας: τι έγινε παιδακι μου,πως έγινες έτσι; -Τρακαρα πατέρα μου έφυγε το καρτ στη στροφή.. Οπότε της απαντα -εμ στα ελεγα εγω! Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;;[/background] Κάλλιο πέντε και στο χέρι,παρα δέκα και καρτ,Ερη! 7
άδικος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ποια είναι η χειρότερη σως του κόσμου; Η Κωλοσώς της Ρόδου Παίζουν 3 κρουασάν πόκερ. Ποιο θα κερδίσει; Το κρουασάν με-ρέντα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις