ikaruga24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μετα το sex ρωταει η γυναικα... - Μηπως εισαι commando??? - Γιατι??? Ρωταει ο τυπος με ενα πλατυ χαμογελο!!! - Ξερω εγω ... Μπηκες - βγηκες ... Χαμπαρι δε σε πηρε κανενας!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ναι και επισης αφηνω κλανιες νιντζα ! Νιντζα ;;; τι εννοεις;;; Ειναι αθορυβες και...σκοτωνουν !!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 -Γεια σας, Χρυσή Αυγή εκεί; -Μάλιστα. -Τηλεφωνώ για ένα πρόβλημα που έχω. -Πείτε μας και εμείς θα το δείρουμε άμεσα. 2 hacker στο σπιτι Εχει κανεις link να κατέβασω το παντζουρι γιατι βαριεμαι να σηκωθω;?? Ουφφφφ!!!!!!!!ολη μερα ημουν στην τσιτα! τωρα παω στον Ταρζαν!! ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΣΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΡΩΝΕ ΣΟΓΙΑ.. ΞΑΔΕΡΦΟΥΣ, ΘΕΙΟΥΣ , ΜΠΑΝΤΖΑΝΑΚΙΑ.. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μεσα στα 5 καλυτερα των τελευταιων ημερων by stathis ραδιο αρβυλα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ετοιμαστείτε, ερχετε το ραδιο αρβυλα στο τελος του μηνα, σταθη, δεν με περνας που να χτυπάς τον τριχωτό σου κώλο κατω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τι σκυλα που ειναι η ιστορια οταν μπηκαν οι γερμανοι στην αθηνα, αυτοκτονησε η Πηνελοπη Δελτα αν δεν εμπαιναν οι γερμανοι τωρα, θα αυτοκτονουσε ο εγγονος της 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μια κυρία πηγαίνει στο Γιατρό. - Γιατρέ μου θα ήθελα ο άνδρας μου να γίνει πιο...πιο, ξέρετε εσείς, πιο Ταύρος, τέλος πάντων. Και ο Γιατρός: - Κυρία μου γδυθείτε. Ας αρχίσουμε από τα κέρατα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosf Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Χεχε... Καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Η Μέρκελ φοράει το ίδιο πρασινάκι σακάκι που φόραγε στο Euro, στο Γερμανία-Ελλάδα 4-2... Πάλι μπέρδεψε τους Σαμαράδες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 δεν εχει λεφτα για αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 δεν εχει λεφτα για αλλο? Γιατι, ο Ιωαννιδης (ο προπονητης του μπασκετ), δεν ειχε λεφτα για αλλο σακακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ο ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤΑΣ Παίρνει μια βλαμμένη τηλέφωνο στην ρεσεψιόν και μου λέει: -"τουτιτουρουμ του" -Και της λέω και εγω: "ταραταταμ τα !" Και με έδιωξαν απο την δουλειά. Που να 'ξερα ότι ήθελε τσάι στο δωμάτιο της για δύο .... (two tee to room two)!!!! Έχω μία απορία: Γιατί όλοι βρίζουνε την Μέρκελ που έρχεται στην Ελλάδα ? Εμείς, όταν αγοράσουμε ( η μας το… χαρίσουν) ένα σπίτι, δεν θα πάμε κάποια στιγμή να το δούμε? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 - Ωραία είναι έτσι τα μαλλιά σου! - Μα μου κρύβουν το πρόσωπο. - Α να γεια σου! - Αγόρι μου,πέθανε ο μπαμπάς σου. - Τι λες ρε μάνα, τώρα τον είδα στη κηδεία του κυρ-Κώστα του χασάπη. - Δε με προσέχεις όμως...Πάμε ξανά μια... Άρχισε να γαβγίζει το σκυλί του γείτονα, άνοιξα το shazam και μου έβγαλε... Πάολα. Παίρνει η Μέρκελ όλους τους μπάτσους συνοδεία, πέφτει ο τζίρος στα everest, πέφτουν τα έσοδα του κράτους, πάρτε κι άλλο μνημόνιο. Σας μάθαμε! Ιν άδερ νιούζ: "Αυτό το αστείο με τους μπάτσους και τα Everest παρατράβηξε." Γρηγόρης μικρογεύματα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 -Θα βγάλω σαμπουάν για γκέι που θα λέγεται 'stis' -Δεν το καταλαβαίνω που είναι το αστείο;;; -Γατάκι....Η ετικέτα θα γράφει 'shampoo stis'..!!! -Μπαμπά θέλω λεφτά να βγω σήμερα.. -Πάρε παιδί μου 5 ευρώ,λέει ο πατέρας. -Είναι λίγα τα 5 ευρώ πατέρα,χρειάζομαι 10 να παω για καρτ όπως τα αλλά παιδιά.. -Αποκλείεται είναι επικίνδυνα πράγματα αυτα,απαντα αυτός αλλά με τα πολλά και μετά από πολλή γκρίνια της τα δίνει. Πάει η Ερη,παίρνει το αμαξακι τσακίζεται στη στροφή,αίματα μελάνιες παντου... Γυρνάει στο σπίτι και την ρωτάει ο πατέρας: τι έγινε παιδακι μου,πως έγινες έτσι; -Τρακαρα πατέρα μου έφυγε το καρτ στη στροφή.. Οπότε της απαντα -εμ στα ελεγα εγω! Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;;[/background] Κάλλιο πέντε και στο χέρι,παρα δέκα και καρτ,Ερη! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ποια είναι η χειρότερη σως του κόσμου; Η Κωλοσώς της Ρόδου Παίζουν 3 κρουασάν πόκερ. Ποιο θα κερδίσει; Το κρουασάν με-ρέντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις