Tyler Durdenn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Πήδηξε η γάτα στο έπιπλο και έσπασε το βάζο.. Έδιωξα τη γάτα, πέταξα και το βάζο.. Τώρα ούτε γάτα, ούτε ζημιά! 16
menexedia100 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ο πιο ανώδυνος τρόπος να μιλάτε στη γυναίκα σας - ΝΤΥΣΙΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Τιιιιιιιιι;;;;; Θα φορέσεις αυτό το πράγμα και θα βγεις έξω μαζί μου; Ξέχασε το!!!! ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Α, το αποφάσισες, αυτό θα βάλεις; ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Είσαι πανέμορφη! - ΝΕΥΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Πάλι σ έπιασαν οι υστερίες σου! ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Μήπως παραφέρεσαι λίγο; ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Αγάπη μου, Πάρε την πιστωτική μου κάρτα και πήγαινε μία βόλτα να ηρεμήσεις! - ΦΑΓΗΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Μόνη σου θα τα φας όλα αυτά; ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Να σου φέρω κανένα φρουτάκι να στουμπώσεις; ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Τι θα 'λεγες να σου φέρω και μία τούρτα από πάνω; - ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τι στο διάολο έκανες όλη μέρα, μου λες; ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Ξεκουράστηκες σήμερα, ε; ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Όταν φοράς τα ρόλει και τις πιτζάμες, και τις παντόφλες - αρκουδάκια, είσαι πολύ σέξι! 6
kakofonixx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 μετραω like γυναικων στο παραπανω ποστ 2
Superuser Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Όταν δεν έχεις λεφτά για θέρμανση όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να κάνει τον βαρύτερο χειμώνα των τελευταίων 100 χρόνων!! "Πάολο Πετρέλαιο" 17
madtaz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τρως φρούτο, πεινάς.Τρως γιαούρτι, πεινάς...Συνεχίζεις με φρυγανιές, πεινάς. Aφού στο τέλος θα παραγγείλεις πίτσα ή σουβλάκια, τι τις θες τις περιττές θερμίδες;;; Έκανα και σήμερα τη καλή μου πράξη! Βγήκα το πρωί να πάω βόλτα τον σκύλο μου και βλέπω έναν άντρα να τρέχει να προλάβει το λεωφορείο. Αμολάω και εγώ το pitbul και εντάξει το πρόλαβε...!!! 18
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 -Ενα ζωο απο Ε;;-ΕΣΥ!!!!- Ποιά σ'αρέσει ? με ρωτάει- Aυτή η ξανθιά με το βαθυ ντεκολτε , της λέωMετά κατάλαβα ότι μου δειχνε μπλούζες . Και γελάσαμε , και ξύλο έφαγα . Tέλεια ...Mία ξανθιά παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας τον άνδρα της στο γραφείο.- Γιατί κλαις γλυκιά μου ?- Να , προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά δεν τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια.- Τι παζλ ?- Eίναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω .- Έλα ηρέμησε . Οταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί . Εντάξει ?Γυρνάει λοιπόν ο τύπος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει :- Έλα σήκω και μην κλαις . Άκου τι θα κάνουμε . Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί , και δεν θα το πούμε πουθενά ... Aγόρι : Κλείσε μωρο μου!κορίτσι : Οχι εσύ κλείσε!Αγόρι : Mπιπ....Κορίτσι : Κοίτα να δεις... Μου το έκλεισε ο μαλάκας.. - Γυναίκα, αύριο θέλω πρωινό στο κρεβάτι- Τότε κοιμήσου στην κουζίνα ... 10
salazar1991 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Οχι ακριβως ανεκδοτο αλλα ειπα να το βαλω εδω Οταν βαριέμαι στο αεροπλάνο : 1. Ανοίγω το laptop 2. Σιγουρεύομαι ότι βλέπει την οθόνη μου ο διπλανός 3. Βάζω αυτό : http://www.myit-media.de/the_end.html 4. Αρχίζω να λεω "Αλάχ - Αλάχ... 9
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Πως λέγεται ο πεθαμένος που δεν έχει θαφτεί?? πε 26
olympiakosgate7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Είναι τόσο δύσκολη έδρα η Λεωφόρος, όπου ούτε ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει... κορυφαίο σχόλιο στο ''αντικειμενικο'' gazzetta 4
gang Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ψαρεμένο από το ιντερνετ...-Τι είπε ο βοηθός στον διαιτητή Κουκουλάκη και πήρε πίσω το πέναλτι στον Μαρινάκη; «Δεν είναι αυτός που νομίζεις». Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2013 από gang
panosno1com Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Είναι τόσο δύσκολη έδρα η Λεωφόρος, όπου ούτε ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει... κορυφαίο σχόλιο στο ''αντικειμενικο'' gazzetta πορτοκαλαδα με [π]ανθρακικο καπου ειδα γραμμενο επισης -.-
agrio.imeros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Είναι ένας τύπος που νοικιάζει κανό σε παραλίες και κάθεται και βλέπει τους πελάτες του.Σε κάποια φάση πέρνει τον τηλεβόα και λέει:- Ο 99 ο χρόνος σου έχει τελειώσει, παρακαλώ βγες έξω.Μετά από 10 λεπτά ξαναλέει:- Ο 99 είσαι 10 λεπτά παραπάνω μέσα, βγες γιατί θα στα χρεώσω.Μετά από 20 λεπτά:- Ο 99 είσαι ήδη 20 λεπτά παραπάνω μέσα. Να ξέρεις ότι σε έχω χρεώσει διπλά.Ο πιτσιρικάς που δούλευε στον τύπο του λέει με απορία:- Μα αφεντικό για ποιόν 99 λες αφού κανό έχουμε μέχρι το 74.Τότε ο τύπος πέρνει τρομοκρατημένος τον τηλεβόα και λέει:- Ο 66 ... ζεις; 12
spirit)earth)aflame Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Πως λέγεται ο πεθαμένος που δεν έχει θαφτεί?? πε
nickelodeon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 -Ενα ζωο απο Ε;; -ΕΣΥ!!!! ...... -Ένα ζώο απο Θ;;; -Θάντερκατς 6
menexedia100 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 13 λόγοι για να αλλάξεις τη γυναίκα σου με μια σκυλίτσα! Αυτοί είναι 13 λόγοι που σύμφωνα με το frappedoupoli "αξίζει" να αλλάξεις τη γυναίκα σου με ένα θηλυκό σκυλάκι! 1. Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ενθουσιασμένη είναι η σκυλίτσα όταν σε βλέπει. 2. Δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί αν τη φωνάξεις με το όνομα άλλης. 3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα. 4. Οι γονείς της δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη. 5. Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λές πρέπει να τους υψώσεις την φωνή. 6. Δεν χρειάζεται ποτέ να την περιμένεις να ετοιμαστεί, για να βγείτε έξω. Είναι έτοιμη 24 ώρες το 24ωρο. 7. Τα σκυλιά νομίζουν ότι έχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος. 8. Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα. 9. Δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, “Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο?” 10. Αν γεννήσει, απλά βάζεις μιά αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις. 11. Θα σε αφήσει να της βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει διεστραμμένο. 12. Αν μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλης σκύλας, δεν τρελαίνεται. Απλώς της φαίνεται ενδιαφέρον. 13. Αν, τέλος, φύγει δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα μαζί της 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις