Superuser Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σύμφωνα με τη μάνα μου είμαι παλίκαρος δυο μέτρα όμορφος.. Εσείς γκαβές είστε; ----------------------------------------------------- - Γιαγιά πότε έμαθες να φτιάχνεις μοχίτο;; - Άσε παιδάκι μου κάτω τον αγιασμό! ----------------------------------------------------- Παίρνουμε μαζί το ασανσέρ απ το ισόγειο, και με ρωτάει "Πάνω πάτε;" ... Όχι εγώ θα στρίψω αριστερά, ξέρω ενα παραδρομο.! 15
deesnider Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 υπαρχει πολυκατοικία χωρις υπόγειο; Υπάρχει άνθρωπος που κατεβαίνει από το ισόγειο στο υπόγειο με ασανσέρ; 2
status Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει άνθρωπος που κατεβαίνει από το ισόγειο στο υπόγειο με ασανσέρ; Υπάρχει κόσμος που παίρνει ασανσέρ για να ανέβει στον 1ο...Και μιλάμε για ικανό κόσμο, σωματικά, γιατί νοητικά, χέσε μέσα. 10
michael92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει άνθρωπος που κατεβαίνει από το ισόγειο στο υπόγειο με ασανσέρ; Το ασανσέρ πάει στο υπόγειο στις μεγάλες οικοδομές (40-50 διαμερισμάτων), στις μικρές δεν πάει στο υπόγειο γιατί δεν υπάρχει λόγος.
LRoi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Στο υπόγειο πάει, όταν υπάρχει συνήθως υπόγειο γκαράζ. Ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος.
akpe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το ζευγάρι τσακώνεται : - Χίλιες φορές να ήμουν παντρεμένη με το διάβολο!!!! ουρλιάζει εκείνη... - Αδύνατον...Δε θα μπορούσες...Ο γάμος μεταξύ αδελφών απαγορεύεται... - Εγω πότε θα ντυθώ νυφούλα μωρό μου ? - Στις απόκριες αγάπη μου ... Μου θύμισε το κλασικό: Σκηνικό: Η γυναίκα στην κουζίνα, καθαρίζει ή μαγειρεύει. Ο άντρας στο σαλόνι, αράζει και βλέπει τηλεόραση, αλλά ξαφνικά γυρίζει στην γυναίκα του και της λέει: «Ρε αγάπη μου, έλεος... δεν αντέχω να σε βλέπω να παιδεύεσαι έτσι...» «Κλείσε την πόρτα!». 8
Superuser Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Πάω χθες σε μαγαζί, κοιτάω δίπλα μου πόρτα που γράφει σταφ ονλι,ωραία λέω γίναμε,ανοίγω και είχε σκούπες ρε φίλε... Παντού ψέμα.. ------------------------------------------------- Φαντάσου να έχεις διάρροια και αλτσχάιμερ μαζί.. Να τρέχεις και να μην θυμάσαι για που...!!! ------------------------------------------------- Θα παω σούπερ μάρκετ, θες να 'ρθεις; -Τι να κάνω μαζί σου στο σούπερ μάρκετ ρε;;Δεν υπάρχει μία.. -Ε..οπως θα παίρνω τις τροφές εσύ αν θέλεις κοίταζε με.... ------------------------------------------------- Mια απίστευτη ιστορία αγάπης.. διαβάστε το αξίζει... -Με θες; -Όχι 6
pinwkolwnies Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει άνθρωπος που κατεβαίνει από το ισόγειο στο υπόγειο με ασανσέρ; Υπέργηρος,κουτσός,υπέρβαρος,άρρωστος,σταρχίδια του γενικά,πολύς κόσμος κατεβαίνει απ' το ισόγειο στο υπόγειο με το ασσανσέρ.
deesnider Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Υπέργηρος,κουτσός,υπέρβαρος,άρρωστος,σταρχίδια του γενικά,πολύς κόσμος κατεβαίνει απ' το ισόγειο στο υπόγειο με το ασσανσέρ. Ε, καλά ρε 'συ! Θεωρούσα ευνόητο, ότι δεν αναφερόμουν σ' αυτούς που δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Εννοείται ότι ο «στα τέτοια του» (σε βαθμό να παίρνει ασανσέρ για έναν όροφο, πόσο δε μάλλον για να τον ...κατέβει!), δε συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αλλά μεταξύ των «κρίμα ρε γαμώτο που τα γιαούρτια κοστίζουν»...
Socratis_g Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Γιωργος παπαφιλιψ :lol: http://www.youtube.com/user/hackerw32 1
tsioudiver Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 -Πώς σου φάνηκε το πρώτο μας ραντεβού; -Ήταν μοναδικό. -Αλήθεια;; -Ναι. Δε θα υπάρξει άλλο. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Αναξίμανδρε, έχω καλά νέα για σένα... Δεν πλήρώνεις τσάμπα την ασφάλεια.. 3
pournaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ε, καλά ρε 'συ! Θεωρούσα ευνόητο, ότι δεν αναφερόμουν σ' αυτούς που δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Εννοείται ότι ο «στα τέτοια του» (σε βαθμό να παίρνει ασανσέρ για έναν όροφο, πόσο δε μάλλον για να τον ...κατέβει!), δε συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αλλά μεταξύ των «κρίμα ρε γαμώτο που τα γιαούρτια κοστίζουν»... Ναι αλλα αυτοι ειναι πλεον κοντα στο 50% του πληθυσμου Μη βαλουμε κι εκεινους που εχουν αποθηκη στο υπογειο και την εχουν γεματη ξυλα (εχω πολλους τετοιους γνωστους. In other news... Τρία πυροσβεστικά αυτή τη στιγμή στο σπίτι του Μητσοτάκη για να σβήσουν τα κεράκια της τούρτας...!!!
deesnider Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλα αυτοι ειναι πλεον κοντα στο 50% του πληθυσμου Μη βαλουμε κι εκεινους που εχουν αποθηκη στο υπογειο και την εχουν γεματη ξυλα Δε θα τολμούσα ποτέ να φανταστώ, ότι είναι τόσο υψηλό το ποσοστό των ανθρώπων που, λόγω ηλικίας, παχυσαρκίας, αναπηρίας κ.τ.λ., αδυνατούν να κατέβουν δέκα σκαλοπάτια. Δεν έχω στοιχεία, η λόγο να το αμφισβητήσω, αλλά ...έμεινα με το στόμα ανοιχτό!...50%;;; Επανερχόμενος δε σ' αυτά που θεωρούσα προφανείς εξαιρέσεις, να πω ότι δεν εννοούσα ούτε το να χρησιμοποιήσεις το ασανσέρ για να ανεβάσεις ή να κατεβάσεις φορτίο το οποίο, λόγω όγκου ή/και βάρους, δε γίνεται να το πάρεις ...αγκαλιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις