Gtr34 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Σε μια περιοχή της Αμερικής , πλησιάζει χειμώνας .Οι Ινδιάνοι αναρωτιούνται για τον καιρό και ρωτάνε το μάγο της φυλής .- " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , πώς θα είναι ο χειμώνας που έρχεται ; "Ο μάγος σκέφτεται λίγη ώρα και απαντά :- " Χμμμμμμ ... Παιδιά μου , ένα έχω μόνο να σας πω . Ο χειμώνας φέτος θα είναι βαρύς . Κόψτε ξύλα ..."Έφυγαν λοιπόν οι Ινδιάνοι κι αρχίζουν να κόβουν ξύλα . Μετά από μια εβδομάδα , ξανάπανε στο μάγο και ρωτάνε :- " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , τι καιρό θα κάνει φέτος το χειμώνα ; "- " Χμμμμμμ ... Παιδιά ο χειμώνας φέτος θα είναι πολύ βαρύς. Κόψτε πολλά ξύλα . "Φεύγουν λοιπόν οι Ινδιάνοι από το μάγο κι αρχίζουν να κόβουν κι άλλα ξύλα . Οι Ινδιάνοι έκοβαν ξύλα κάθε μέρα , αλλά συνέχιζαν να επισκέπτονται τον μάγο κάθε μέρα .- " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , θα είναι βαρύς ο χειμώνας φέτος ; "- " Ρε παιδιά , τα είπαμε χίλιες φορές , λέει ο μάγος . Ο χειμώνας φέτος θα είναι πάρα πολύ βαρύς . Κόψτε ξύλα . "- " Μα καλέ μας μάγε μας λες να κόψουμε ξύλα τόσο καιρό . Είσαι σίγουρος ; "- " Μα τι λέτε τώρα ; Με αμφισβητείτε ; " , ρωτάει θυμωμένος ο μάγος . " Είμαι πάρα πολύ σίγουρος . Κόψτε ξύλα . "Οι Ινδιάνοι έφυγαν ήρεμοι, αφού είδαν τόσο σίγουρο το μάγο. O μάγος όμως, μπήκε σε σκέψεις. "Μήπως κάνω λάθος για το χειμώνα;"Αποφάσισε λοιπόν να πάει στη διπλανή πόλη, για να ρωτήσει τους μετεωρολόγους για τον καιρό, ώστε να σιγουρευτεί και αυτός.-"Ρε επιστήμονες, ποίες είναι οι προβλέψεις σας για τον ερχόμενο χειμώνα;" Ρωτάει ο μάγος.-"Γέρο, φύγε να σωθείς" του λένε. "Περιμένουμε φέτος πάρα πάρα πολύ βαρύ χειμώνα".-"Κύριοι, με τρομάζετε", τους λέει ο μάγος. "Είστε σίγουροι;"-"Βεβαιότατα. Περιμένουμε τον πιο βαρύ χειμώνα των τελευταίων 25 ετών"."Πω-Πω, δύσκολα τα πράγματα" σκέφτηκε ο μάγος."Και πώς είστε τόσο σίγουροι ρε παιδιά";-"Τι λες, ρε φίλε. Δεν βλέπεις τους Ινδιάνους; Έχουν κόψει όλο το βουνό!" 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Οδηγουσα Νεα Υόρκη με 190 χλμ , απο πισω μπατσικο και φωναζαν-Πουλ οβερ , πουλ οβερ.- Σιγα ρε παιδια , δεν εχει κρύο . Kαι με το φουτερακι καλα ειμαι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archsatan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Οδηγουσα Νεα Υόρκη με 190 χλμ , απο πισω μπατσικο και φωναζαν -Πουλ οβερ , πουλ οβερ. - Σιγα ρε παιδια , δεν εχει κρύο . Kαι με το φουτερακι καλα ειμαι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς Συζήτηση ανάμεσα σε μια κόμπρα και μια βιβλιοθηκάριο. 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 <p>-Σσσσσς</p> <p>-Σσσσσς</p> <p>-Σσσσσς</p> <p>-Σσσσσς</p> <p>-Σσσσσς</p> <p>-Σσσσσς</p> <p> </p> <p>* SPOILER *</p> Δικο σου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δικο σου ; Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς Συζήτηση ανάμεσα σε μια κόμπρα και μια βιβλιοθηκάριο. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΛΛΕΡΖ ΠΑΙΔΙΑ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΛΛΕΡΖ ΠΑΙΔΙΑ!!! -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς Κανε ησυχία να μην το δει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tyler Durdenn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ήταν 3 αδέρφια. Ο Πόδης,ο Πόδης-Πόδης και οΠόδης-Πόδης-Πόδης.Μια μέρα ο Πόδηςαρρωσταίνει.Αφού ο Πόδης-Πόδης και ο Πόδης-Πόδης-Πόδης κάνανε ότι μπορούσανε ο Πόδης μετάαπό ταλαιπωρία πέθανε.Θάψανε τον Πόδη και μετάαπό λίγο καιρό λέει ο Πόδης-Πόδης στον Πόδη-Πόδη- Πόδη:-Ρε Πόδη-Πόδη-Πόδη δεν πάμε για καμία μπύρα; Έναμήνα είμαστε πάνω από τον τάφο και κλαίμε.-Τι λες ρε; Πως θα πάμε για μπύρα με τον ένα Πόδηστον τάφο; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Η σχεση σου μια ειναι σαν το iPad Δεν εχω iPad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Η σχεση σου μια ειναι σαν το iPad Δεν εχω iPad. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Με βλεπει ο αλλος οτι ανεβαζω τις καρεκλες πανω στα τραπεζια και με ρωταει: -Φιλαρακι κλεινεις? -Οχι παιζω τετρις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Η σχεση σου μια ειναι σαν το iPad Δεν εχω iPad. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 -Τι κοινό έχουν οι τούρτες και οι πεθερές; Και οι δύο προτιμούνται παγωμένες με κεράκια ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε παιδια ανεκδοτο ειναι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις