dimitra_m3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Με σταματησε η αστυνομια κ μου ζητησε την ασφαλεια του αυτοκινητου. Τους εδειξα την εικονιτσα της Παναγιας κ το φυλακτο με το Τιμιο Ξυλο που χω στο ντουλαπακι...με εγραψαν οι αντιχριστοι... -Γιατι αργησες πριγκιπα μου? -Εκανα σταση κ περιμενα να χεσει το αλογο μου. 15
~mxls~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 - Φιλαράκι, πώς βγαίνω πλατεία Αριστοτέλους ;- Εύκολο, παίρνεις την Τσιμισκή και πάς: πρώτο, δεύτερο, τρίτο Μικέλ αριστερά... Aν κάτι είναι πιο γρήγορο από το 4G της COSMOTE, τότε αυτό ίσως να είναι μια βόλτα με την Βίκυ τη γκαζιάρα... 20
mary Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 - Φιλαράκι, πώς βγαίνω πλατεία Αριστοτέλους ; - Εύκολο, παίρνεις την Τσιμισκή και πάς: πρώτο, δεύτερο, τρίτο Μικέλ αριστερά... 2
MauMaus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 παει ο αλλος επισκεψη σε εναν φιλο του .. κοιταει το ταβανι και βλεπει γραμμενα διαφορα οπως ''1+1=4'' , ''η γη ειναι επιπεδη'' , και '' ο αινσταιν ηταν μπασκετμπολιστας'' !!!! μολις ερχεται ο φιλος του του λεει τι ειναι αυτα που γραφεις εκει ρε φιλε ?? κ ο αλλος του απανταει .. τιποτα μωρε εκανα μια ανακαινιση κ ειπα να βαλω μια ψευδοροφη 1
LRoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 δεν το επιασα. http://www.insomnia.gr/topic/498666-mikel-%CE%B5%CE%B4%CF%89-mikel-%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/ 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ένας Εβραίος προσπαθεί πολύ καιρό να μιλήσει με τον Θεό .Μετά από μεγάλη επιμονή (χαρακτηριστικό των εβραίων), τα καταφέρνει.- Θεέ μου, έχω μια επιχείρηση, ένα εστιατόριο και τα πάω πολύ καλά.- Αυτό είναι καλό, λέει ο Θεός.- Ναι, αλλά ξέρεις, Κύριε, αυτό το εστιατόριο δεν το άνοιξα εγώ, αλλά ο πατέρας μου.- Και;- Λοιπόν, στην πραγματικότητα ούτε αυτός το άνοιξε, ήταν από τον παππού μου.- Και;- Λοιπόν, ούτε ο παππούς μου το άνοιξε, το κληρονόμησε από τον προπάππου μου.- Καταλαβαίνω, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα;- Λοιπόν, ο προπάππους ούτε αυτός το άνοιξε, αλλά το κληρονόμησε από τον πατέρα του...- Καταλαβαίνω άνθρωπέ μου, αλλά πού θες να καταλήξεις στο τέλος; Στον Ιησού;- Ακριβώς εκεί Θεέ μου, εκείνο τον Μυστικό Δείπνο δεν τον πλήρωσε κανείς μέχρι τώρα...... Ήταν μια έγκυος σήμερα στον ΟΑΕΔ ,δε γράφεις της λέω και το παιδί μιας και ήρθες? Γύρισα σπίτι γεμάτος κραγιόν και ξανθές τρίχες στα ρούχα μου.Άντε τώρα να πιστέψει ότι τσακώθηκα με κλόουν. 7
yannis27gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Το καλό με τα μπισκότα digestive είναι ότι μπορείς να φας και την χαρτονένια συσκευασία χωρίς να καταλάβεις ουσιαστική διαφορά. 19
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Το καλό με τα μπισκότα digestive είναι ότι μπορείς να φας και την χαρτονένια συσκευασία χωρίς να καταλάβεις ουσιαστική διαφορά. λολ τι να πουν και τα «πτι μπερ» παπαδοπουλου. 1
kakofonixx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τα πτι μπερ δεν εχουν χαρτινη συσκευασια 9
MauMaus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ζωγραφιζει το γυφτακι μια μυγα στο πινακα !την βλεπει ο δασκαλος , ηταν τοσο τελεια ζωγραφια που την περναει για αληθινη ! κανει νατην διωξει με τον χαρακα ,αλλα μονο οταν αρχιζουν τα παιδια κ γελανε διαπιστωνει οτι ειναι ζωγραφια ! - ποιος εκανε αυτη ην ζωγραφια ? - εγκω ντασκαλο , λεει το γυφτακι !-μπραβο αγορι μου , τελειαα ζωγραφια , πες αυριο στον πατερασου να ερθει να του μιλησω να του πω ποσο μεγαλο ταλεντο εχεις !!!!την επομενη μερα παει ο μπαμπας στο σχολειο ..- συνχαρητηρια κυριε μου , ο γιος σας εχει πραγματικα απιστευτο τελεντο !-ντειρτον , ντειρτον ντασκαλε λεει ο μπαμπας- μα καλα σας λεω πως εχει σπανιο χαρισμα !!-βρε ντειρτον που σε λεω εγω ντασκαλε ντειρτον-μα γιατι να τον δειρω ? χθες ζωγραφισε μια μυγα στον πινακα που ηταν τοσο τελεια που την περασα για αληθινη !!!- ξερω ξερω .. γι αυτο σου λεω ντειρτον ! τις προαλες ζωγραφισε ενα μ @@νι στο μπουρι της σομπας !παππους εκαψε την γλωσσα του και γω την τσουτσουνα μου !ντειρτον που σε λεω ¨))))) 2
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ξεκινας να πας στο περιπτερο για τσιγαρα και λες "δεν θα με δει κανενας". Βγαινεις εξω με ενα μπλουζακι "κρεοπωλειο ο μπαμπης", σαγιοναρα πλαστικη speedo, μαλλι αφανε και πετυχαινεις 12 συμμαθητες απτο δημοτικο, 3 καθηγητες σου, μια πρωην σου, τον πρωην της πρωην σου, την παρεα της φεγγαροπετρας και τον συγγελακη. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2013 από KoKoPsOpSaRoS 7
MauMaus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ''καταθεση η αναληψη ?'' με ρωτα ο ταμιας ..''αναληψη'' λεω εγω !ο κοσμος γυρω μου ξεσπα σε χειροκροτηματα ! ειχα και δυο προτασεις γαμου .. 2
olympiakosgate7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 - Νικοοοοο παλι κατουρησες τ καπακι της τουαλετας ;;;;;!!!!!!- Εεεεε είπα να το ρίξω λίγο έξω... 7
Dropsreef Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Είχαμε πριν ένα καβγά με την άλλη και γκάριζε "ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑ . ΑΝΤΕ ΣΤΡΙΒΕ". Σιγά που θα σου φτιάξω και τσιγάρο μαλάκω. Στρίψε μόνη σου ...- Έλα μωρό μου πες μου και δεν θα ζηλέψω , σου αρέσει αυτή ?- Γκομενάρα είναι.- Είδες βρε καριόλη γαμώ το σπιτάκι σου , δεν ζήλεψα ...- Μωρό μου θα μου την παίξεις ?- Μόνος σου δεν μπορείς ?- Ε , μαλακία δεν είναι ?Οι πίθηκοι λέει είναι μονογαμικοί και δεν αλλάζουν ταίρι . Κι εγώ αν είχα τέτοια φάτσα και έβρισκα γκόμενα , σιγά μην την άφηνα ... 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις