yannis27gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το ανέκδοτο μου θύμισε τον σέλερς Πήγε ένα κύριος σε ένα αγιογράφο, τον Γαβριήλ. Αφού τον καλημέρησε, τον ρώτησε αν μπορούσε να του φτιάξει μια αγιογραφία του Αγιου Γεώργιου. - Βεβαίως, του είπε ο αγιογράφος, αλλά ξέρετε εγώ μαθήτευσα δίπλα στον Πατέρα Ονούφριο, ο οποίος είχε δει σε όραμα τον Άγιο Χριστόφορο και θα μπορούσα να σας κάνω ένα Άγιο Χριστόφορο κα-τα-πλη-κτι-κό. - Ναι, αλλά ξέρετε, θέλω ένα Άγιο Γεώργιο. - Βεβαίως, Άγιο Γεώργιο! Αλλά πρέπει να σας πω ότι εγώ τον Άγιο Χριστόφορο τον κάνω σαν ζωντανό, τον βλέπεις δηλαδή και νομίζεις ότι θέλει να σου μιλήσει. - Δε θέλω χριστιανέ μου να μιλάω με τον Αγιο Χριστόφορο. Θέλω έναν Άγιο Γεώργιο, που έλεγαν και τον πατέρα μου, να τον κάνω δώρο στο γιο μου τώρα που θα βαφτιστεί Γιώργος. - Μάλιστα. Άγιο Γεώργιο θα αγοράσετε... Απλά σας λέω ότι αν δείτε τον Άγιο Χριστόφορο που κάνω εγώ θα συγκλονιστείτε. Είναι τόσο ζωντανός, που το καλοκαίρι μέχρι που ιδρώνει!!! - Ε, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ. ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΙ, ΝΑ ΜΗ ΛΑΧΑΝΙΑΖΕΙ, ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ!! - Εντάξει κύριε, δεν υπάρχει λόγος να φωνάζετε. Θα σας κάνω ένα Άγιο Γεώργιο. Αλλά να ξέρετε, θα Χριστοφορίζει λιγάκι... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 -Μπαμπα να σου γνωρισω την κοπελα μου, απο δω η αννα. -Ασε ρε που πηδας εσυ τετοιο μουνι. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πανέμορφος ποταμός ο Νείλδος πάντως -Μήπως εννοείς Νείλος; -Και γω έτσι τον ήξερα αλλά μου είπανε έχει λέει κάπου ένα δέλτα 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λόγω κρίσης δουλεύει λέει ο άλλος το πρωί χασάπης και το βράδυ αστυνομικός. Είναι κρεοpolice.. 39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λόγω κρίσης δουλεύει λέει ο άλλος το πρωί χασάπης και το βράδυ αστυνομικός. Είναι κρεοpolice.. Μπρρρρρ + 1 για το πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λόγω κρίσης δουλεύει λέει ο άλλος το πρωί χασάπης και το βράδυ αστυνομικός. Είναι κρεοpolice.. Έτσι, μη δείχνεις έλεος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λόγω κρίσης δουλεύει λέει ο άλλος το πρωί χασάπης και το βράδυ αστυνομικός. Είναι κρεοpolice.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο ειδος φιδιου, ειναι αριστος χρηστης υπολογιστων? -Ο microsoft οφης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιά χρονιά πρωτοακούσαμε αυτό το ανέκδοτο; Το 1982 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σοβαρα?? Πρωτη φορα το ακουσα εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λόγω κρίσης δουλεύει λέει ο άλλος το πρωί χασάπης και το βράδυ αστυνομικός. Είναι κρεοpolice.. Ελιωσα!!! 0ax0axax0ax0ax0ax0ax0ax0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 - Φέρε μου λίγο το σομόν μου μπλουζάκι από το ντουλάπι . Αντε γιατί αργείς ? - Μισό λεπτό μωρή . Τώρα γκουγκλάρω να δω πως είναι το σομόν ... Τι είναι "σομόν"; -=-= που έχει χρώμα ανοιχτό πορτοκαλί προς το ροζ, περίπου σαν αυτό του σολομού Ε, τράβα γαμήσου, δεν είσαι χρώμα, "κάτι προς" είσαι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 -Θα βρεθούμε; -Nαι. -Πότε; -Όποτε θες. -Αύριο; -Αύριο δε μπορώ -Μεθαύριο; -Μεθαύριο δε μπορώ -Ε πότε; -Όποτε θές.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ρε κοπελια μια απορια εχω μονο. τι σκατα πατησες στο google και σου εβγαλε τον FMA να ξεπαγιαζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ρε κοπελια μια απορια εχω μονο. τι σκατα πατησες στο google και σου εβγαλε τον FMA να ξεπαγιαζει; fma freezing gif? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις