status Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 - Ιωσήφ, θέλω παιδί ! - Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα ! . . . . . . . . - Αυτό θα το κρίνο εγώ............ 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ρωτάει ο Χίτλερ το μικρό Εβραιόπουλο. - Πόσο χρονών είσαι εσύ μικρέ? - Σε 2 μήνες θα γίνω 8! - Μπράβο αισιοδοξία. Ερχεται μια αμήχανη στιγμή και περναει μια στιγμή με μηχανή και την παίρνει. αχαχαχαχα πραγματικα απ' τα καλυτερα κρυα ανεκδοτα που εχω διαβασει. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Λέει ο Χίτλερ σε έναν Εβραίο: Θα τρέξεις 100 μέτρα με τον Μάικλ Τζόνσον και >αν κερδίσεις θα σου δώσω πλούτη, χρυσάφι, σπίτια, γυναίκες, ότι θες... >Εβραίος-Και αν χάσω;;; >Χίτλερ-Θα σου κόψω και το άλλο πόδι.. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 -Τι φοράς τωρα μωρό μου; -Τιποτα γυμνός είμαι τρέλα μου, εσυ; -Φόρα ζακέτα αγόρι μου θα κρυωσεις. -Έλεος ρε μάναααα!φύγε απ´ την γραμμή ------------------------------------------------- Πλάκα-πλάκα , με 16 Cheetos έβγαλα ολο το καλοκαιρι με tatoo ... ------------------------------------------------- Να μας πει η γενιά των γονιών μας που βρήκαν λέφτα και έχτισαν σπίτια και εμείς δε μπορούμε να χτίσουμε ούτε τζένγκα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το πρωτο tablet της ιστοριας ειναι χαλαρα το Καρελια Κασσετινα. Εγραφες απο διευθυνσεις και τηλεφωνα, μεχρι και σχεδιαγραμμα οικοδομης. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 - Γεια σας, θα ήθελα να αλλάξω το όνομά μου. - Πως λέγεστε; - Γιάννης Κλαρινογαμπρός. - Μάλιστα... Πως θέλετε να το κάνετε; - Σταν. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση atonioz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μπήκα σε ένα ταξί και ο ταξιτζής μία έκλαιγε - μία γέλαγε... Ήμουν με ταξί σοβαρού και αστείου 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 2 γείτονες συζητάνε:- Πότε έχεις γενέθλια Κώστα;- Γιατί;- Πες μου, έχω λόγο...- Ποιός είναι ο λόγος;- Θέλω να σου πάρω κουρτίνες....- Γιατί;- Για να μην σας βλέπω όταν σου παίρνει π*πες η γυναίκα σου....- Ααα...Εσύ πότε έχεις γενέθλια Γιώργο;- Γιατί;- Ρε πες μου πότε έχεις γενέθλια..- Γιατί ρωτάς;- Γιατί θέλω να σου πάρω κυάλια..- Κυάλια;;;- Ναι, κυάλια για να βλέπεις ποιανού γυναίκα μου παίρνει π*πες... __________________________________________________________________________ Παλιο αλλα καλο... - Το φύλλο σας γραψτε στην αιτηση.. - Τι φίλο?- Κανταΐφι... Το φύλλο σας κυριε! Δεν έχετε φύλλο?- Έχω τον Γιάννη..- Ρε φίλε, το "φι" με ύψιλον όχι με γιώτα ! Το γιώτα είναι άλλο..- ΤOYOTA είναι αυτοκίνητο... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Με πρόλαβε ο atonioz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Παλιο αλλα καλο... - Το φύλλο σας γραψτε στην αιτηση.. - Τι φίλο?- Κανταΐφι... Το φύλλο σας κυριε! Δεν έχετε φύλλο? - Έχω τον Γιάννη.. - Ρε φίλε, το "φι" με ύψιλον όχι με γιώτα ! Το γιώτα είναι άλλο.. - ΤOYOTA είναι αυτοκίνητο... Το οποίο μου θύμισε An arab at the airport: - Name? - Abdul Al Razhib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no, I mean male or female. - Yes, male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, dog, even sheep. - But isn’t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no, deer run too fast! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ παλιό αλλά καλό... Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του Αμερικανικού Κολεγίου.Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι (γιο του διευθυντή της Σόνυ) και το μάθημααρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.... - Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία;λέει η δασκάλα. Ποιος είπε..."δώστε μου ελευθερία ή δώστε μουθάνατο";Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούριο :- Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέφεια, απαντά.- Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε "Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό"; ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.- Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ, απαντά και πάλι ο Σουζούκι.Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει :- Ντροπή σας. Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σαςΤη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία :- Ρε δεν πάτε να γ@!#θείτε όλοι, μ@λ@κες γιαπωνέζοι- Ποιος το είπε αυτό;;; ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει :- Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά, και ο Λι Ιακόκα το 1982 στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς.Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή.«Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.- Ποιος το είπε αυτό;;; ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι :- Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991.Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει :- Ρε δε μας παίρνεις καμιά πίπ@, λέω γω.Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα :- Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν :- Α γ@μήσου ρε μ@λ@κισμένο,Σουζούκι.Ατάραχος ο γιαπωνέζος :- Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002.Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής :- Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπ@!#ρδέλο.Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι :- Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, το 2011, στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησής του. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 - Α γ@μήσου ρε μ@λ@κισμένο,Σουζούκι. Ατάραχος ο γιαπωνέζος : - Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002. 2002 South African motorcycle Grand Prix στο οποίο ο Rossi έτρεχε με Honda και βγήκε 2ος. τα τσαπατσουλικα ανέκδοτα είναι τα χειρότερα ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 2002 South African motorcycle Grand Prix στο οποίο ο Rossi έτρεχε με Honda και βγήκε 2ος. τα τσαπατσουλικα ανέκδοτα είναι τα χειρότερα ... To Suzuki τότε του Gibernau βγήκε... τελευταίο σε εκείνο τον αγώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό ακριβώς. Πήγε να του κολλήσει γύρο ο Ροσσι και δε τον άφηνε. Λύθηκε το μυστήριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις