Armored Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε να γίνω λίγο συνονόματος και να πω πώς δεν κατάλαβα αυτό με τον Μπρους; facepalm
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι επιτελους, ποιο ειναι ποιο γρηγορο τελικα? Το "πι και φι" το "τακα τακα" ή το "μανι μανι"?????? 1
deesnider Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι επιτελους, ποιο ειναι ποιο γρηγορο τελικα? Το "πι και φι" το "τακα τακα" ή το "μανι μανι"?????? Το «τσακ-μπαμ» και το «γαμιώντας» δηλαδή, στο πηγάδι κατούρησαν; Γιατί στην απ' έξω; 14
PavelX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ένα παιδί δεν πήγε ποτέ δώρο ο Άγιος Βασίλης. Στον Naughty Σφακιανάκη. 8
madtaz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι επιτελους, ποιο ειναι ποιο γρηγορο τελικα? Το "πι και φι" το "τακα τακα" ή το "μανι μανι"?????? στο πιτς φυτίλι ή μέχρι να πεις κύμινο ????
star12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 πως λεγεται αυτος που κανει σεξ στα τουρκικα;; αχ βαχ ωι ωι πως λεγεται αυτος που κανει σεξ στην πελλοπονησο;; πελοπιδασ 1
yannis27gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ένας Κύπριος πηγαίνει σε ένα φαρμακείο στην Αθήνα. Λέει στον φαρμακοποιό:– Θα ήθελα να μου δώκετεν οινόπνευμαν.Πηγαίνει ο φαρμακοποιός στην αποθήκη και του φέρνει οινόπνευμα σε μπουκάλι του κιλού.Μόλις το βλέπει ο Κύπριος λέει:– Τόσο μεγάλον; Εμείς εις την Τσύπρον το οινόπνευμαν το έχομεν σε μικράν μπουκάλια. Τέλος πάντων! Μου δίνετεν και ένα πακέτον βαμβάκι;...…Του φέρνει ο φαρμακοποιός ένα τεράστιο πακέτο βαμβάκι.Γουρλώνει τα μάτια ο Κύπριος:– Μα είναι δυνατόν τόσον μεγάλον πακέτον; Εμείς στην Τσύπρον το βαμβάκιν το έχομεν σε μικράν πακέτα.– Θέλετε και τίποτ’ άλλο; ρωτάει ο φαρμακοποιός.Και ο Κύπριος:– Θέλω ένα υπόθετον αλλά θα το πάρω από την Τσύπρον… 13
yannis27gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κι ένα καλό που κυκλοφορεί στο φουμπου. Επειδή εκεί στην Αμερική είναι λίγο αγεωγράφοιτοι, καλού κακού ετοιμάστε στη Σύρο τα καταφύγια... 18
onty Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα πες το το καλο που κυκλοφορει , περιμενουμε !! 4
ilias_97 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 -Γειά σου Σοφία κορίτσι μου! -Λάθος κάνετε! -Πες μου κορίτσι μου, σε ποιον λογαριασμό να βάλω τα λεφτά; -Έλα γιαγιά η Σοφία είμαι, σημειώνεις; 2
madtaz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κι ένα καλό που κυκλοφορεί στο φουμπου. Επειδή εκεί στην Αμερική είναι λίγο αγεωγράφοιτοι, καλού κακού ετοιμάστε στη Σύρο τα καταφύγια... Αφού τη γλίτωσε πέρυσι η Τρίπολη....ευτυχώς να λέμε!!! 5
yannis27gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Από το εξώφυλλο τοπικής εφημερίδας στα Ζωνανιά: Ερμή, με χόρτο, σε βλέπω σαν την Πόρτο!! 2
leftis95 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ερχεται μια αμήχανη στιγμή και περναει μια στιγμή με μηχανή και την παίρνει. 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις