Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο με αφορά δε μένω Ελλάδα (έκλεισε και η ΕΡΤ word) .... γιατί πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι ξέρω το τελευταίο τραγούδι του Τσαλίκη και τη διασκευή του από τη Τσάμπα. ?

 Βασικά ο Κοντολάζος το χει πει το τραγούδι....η Τσάμπα ακολούθησε και ο Τσαλίκης το πε διασκευασμένο πολλά πολλά χρόνια αργότερα! ;)

  • Like 1
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

 Βασικά ο Κοντολάζος το χει πει το τραγούδι....η Τσάμπα ακολούθησε και ο Τσαλίκης το πε διασκευασμένο πολλά πολλά χρόνια αργότερα! ;)

Τσαμπά, αλλά γενικά το'χεις. Σωστή διευκρίνηση  ^_^

  • Like 1
Δημοσ.

Θέλω να σε φιλήσω!

-Στο στόμα??

-Όχι!

-Στο μάγουλο??

-Όχι..

-Τότε που??

-Μπροστά στον μπαμπά σου για να

δω αν τρέχω πιο γρήγορα από το 4G της cosmote...

  • Like 5
Δημοσ.

Μένω (τις μέρες που είμαι Ελλάδα) Αθήνα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Τράμ ούτε ξέρω που ακριβώς κάνει στάσεις (παρά μόνο ότι έχει κάπου κοντά στο στ. μετρό συντάγματος).

 

Δεν ζούμε όλοι τη δική σου πραγματικότητα.

 

 

Όσο με αφορά δε μένω Ελλάδα (έκλεισε και η ΕΡΤ word) .... γιατί πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι ξέρω το τελευταίο τραγούδι του Τσαλίκη και τη διασκευή του από τη Τσάμπα. ?

Γουότ;

Δημοσ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτόπουλο με Ουίσκι ...

ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτόπουλο με Ουίσκι

(Συνταγή βραβευμένη με 9 χρυσούς σκούφους)

Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι

Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες.

Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα.

Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.

Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά.

Σερβιριστήτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το.

Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.

Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι

Επαναλάβετε αυτό το βήμα άλλες δύο φορές.

Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου.

Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγιά.

Μετά από ένα κέτα... όχι τέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάντων ......

κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο

άνιφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε

βάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο ατπ την άλλη

αφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατρία Κίσκη αμόκα

Νύστε, λύστε, ψήστε το κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα.

3 λοτήρια αρφότερα.....

Ζαμέψτε το γατόπουλο από χάμω, (έπεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο

Φτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικά στα κλαπάκια της κουζίνας

Μην αποχειραθήτε να κησωθείτε, μια φαρά είμαστε εδώ μάτω

Απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι

Αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμήτε ως το χρωί

Την επόμεν μέρα, πάρτε ένα αλκα σέλτζερ

Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα

Και καθαρίστε το μπ@υρδέλ... που δημιουργήσατε στην κουζίνα.


Την άλλη εβδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή : Κατσικάκι με τσικουδιά!!!

  • Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...