madtaz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Όσο με αφορά δε μένω Ελλάδα (έκλεισε και η ΕΡΤ word) .... γιατί πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι ξέρω το τελευταίο τραγούδι του Τσαλίκη και τη διασκευή του από τη Τσάμπα. ? Βασικά ο Κοντολάζος το χει πει το τραγούδι....η Τσάμπα ακολούθησε και ο Τσαλίκης το πε διασκευασμένο πολλά πολλά χρόνια αργότερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά ο Κοντολάζος το χει πει το τραγούδι....η Τσάμπα ακολούθησε και ο Τσαλίκης το πε διασκευασμένο πολλά πολλά χρόνια αργότερα! Τσαμπά, αλλά γενικά το'χεις. Σωστή διευκρίνηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να σε φιλήσω! -Στο στόμα?? -Όχι! -Στο μάγουλο?? -Όχι.. -Τότε που?? -Μπροστά στον μπαμπά σου για να δω αν τρέχω πιο γρήγορα από το 4G της cosmote... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 -Ε, Mπρους λη! Ποσο κανει 11+22 ? -51.. -Στόκε Λη , 33! 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μένω (τις μέρες που είμαι Ελλάδα) Αθήνα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Τράμ ούτε ξέρω που ακριβώς κάνει στάσεις (παρά μόνο ότι έχει κάπου κοντά στο στ. μετρό συντάγματος). Δεν ζούμε όλοι τη δική σου πραγματικότητα. Όσο με αφορά δε μένω Ελλάδα (έκλεισε και η ΕΡΤ word) .... γιατί πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι ξέρω το τελευταίο τραγούδι του Τσαλίκη και τη διασκευή του από τη Τσάμπα. ? Γουότ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Άλλη τ Τζάμπα άλλη η Τάμτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτόπουλο με Ουίσκι ...ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτόπουλο με Ουίσκι(Συνταγή βραβευμένη με 9 χρυσούς σκούφους)Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200γρ. και ένα μπουκάλι ΟυίσκιΠροβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες.Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα.Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά.Σερβιριστήτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το.Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι ΟυίσκιΕπαναλάβετε αυτό το βήμα άλλες δύο φορές.Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου.Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγιά.Μετά από ένα κέτα... όχι τέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάντων ......κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνοάνιφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστεβάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο ατπ την άλληαφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατρία Κίσκη αμόκαΝύστε, λύστε, ψήστε το κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα.3 λοτήρια αρφότερα.....Ζαμέψτε το γατόπουλο από χάμω, (έπεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτοΦτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικά στα κλαπάκια της κουζίναςΜην αποχειραθήτε να κησωθείτε, μια φαρά είμαστε εδώ μάτωΑπομελειώστε το δουκάλι του ΡίσκιΑργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμήτε ως το χρωίΤην επόμεν μέρα, πάρτε ένα αλκα σέλτζερΠηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζαΚαι καθαρίστε το μπ@υρδέλ... που δημιουργήσατε στην κουζίνα.Την άλλη εβδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή : Κατσικάκι με τσικουδιά!!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσες καμψεις κανει ο Chuck Norris ? Oλες!! Λογικα ειναι παλιο , εγω ομως τωρα το ακουσα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 -Τί κάνεις σήμερα? -Τίποτα.. -Το ίδιο έκανες και χτές.. -Δεν τελείωσα ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 -Ε, Mπρους λη! Ποσο κανει 11+22 ? -51.. -Στόκε Λη , 33! Είναι τοσο καλο που θα ήθελα να το είχα γράψει εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 - Τι κοιτάς πρώτα σε μία γυναίκα ?- 'Οταν έρχεται προς τα εμένα ή όταν φεύγει ? 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε να γίνω λίγο συνονόματος και να πω πώς δεν κατάλαβα αυτό με τον Μπρους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε να γίνω λίγο συνονόματος και να πω πώς δεν κατάλαβα αυτό με τον Μπρους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σκότωσα ένα κουνούπι.. Καθως πέθαινε μου ψιθυρισε... -Το αίμα σου ρε αλήτη ? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις