firewalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Τέλος η αγωνία για την Ναταλία Γερμανού. Το αγόρι τη πέρασε Αθήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Το οποίο μου θύμησε: http://www.insomnia.gr/topic/457844-ανέκδοτα-ένας-τύπος-παίρνει-κάθε-πρωί-το-λεωφορ/?p=52586688 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σταμάτα ρε, ντρέπομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τι γυρίζει και μου λέει; -Μια αγελάδα σε ανεμοστρόβιλο Μόνο εγώ δεν το έπιασα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μυριζει σκατα!-Δεν σου κανω τον αγιο...αχχχχ τα πατησα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο εγώ δεν το έπιασα; Γυρίζει (ανεμοστρόβιλος) μου λέει (μουυυυυυυυυ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μυριζει σκατα!-Δεν σου κανω τον αγιο...αχχχχ τα πατησα!!! Υποψιάζομαι ότι πρέπει να ξέρω κάτι πριν για να το καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Υποψιάζομαι οτι το να το παίζεις πάντα ανήξερος για την ελληνική (υπο)κουλτούρα σε κάνει ψαγμένο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Υποψιάζομαι οτι το να το παίζεις πάντα ανήξερος για την ελληνική (υπο)κουλτούρα σε κάνει ψαγμένο. Κάθε άλλο ... γουστάρω τρελλά τρασ καταστάσεις αλλά εδώ έχω ψιλο-αποκοπεί. είναι κάποιο τραγούδι με τίτλο "Δε σου κάνω τον άγιο" υποψιάζομαι ... πάω να ενημερωθώ στο youtube και επιστρέφω edit: I'm back Ωραίο το clip του Τσαλίκη , μέχρι που ήρθε η ξανθιά μου θύμισε μια ασπρομαυρη φινλανδική κουλτουροτσόντα ... μετά το χάλασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 -τι κανεις? -διαβαστηκε -ελα τι λεει? -διαβαστηκε -θες να βγουμε? -διαβαστηκε -κερναω εγω -που σαι ρε ψυχη? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Κάθε άλλο ... γουστάρω τρελλά τρασ καταστάσεις αλλά εδώ έχω ψιλο-αποκοπεί. είναι κάποιο τραγούδι με τίτλο "Δε σου κάνω τον άγιο" υποψιάζομαι ... πάω να ενημερωθώ στο youtube και επιστρέφω edit: I'm back Ωραίο το clip του Τσαλίκη , μέχρι που ήρθε η ξανθιά μου θύμισε μια ασπρομαυρη φινλανδική κουλτουροτσόντα ... μετά το χάλασε. όχι δε το ήξερες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Υποψιάζομαι οτι το να το παίζεις πάντα ανήξερος για την ελληνική (υπο)κουλτούρα σε κάνει ψαγμένο. Αμφιβάλεις ότι ένα μεγάλο μέρος του userbase δεν γνωρίζει για το τραμ, το μετρό και τον προαστιακό ; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το να μην γνωρίζεις για το τραμ/μετρό/προαστειακό ενώ μένεις εκτός Αθήνας και η μόνη επαφή που είχες με αυτό το πράμα στη ζωή σου είναι η επίσκεψη στη βουλή στην τρίτη γυμνασίου δεν μου φαίνεται περίεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το να μην γνωρίζεις για το τραμ/μετρό/προαστειακό ενώ μένεις εκτός Αθήνας και η μόνη επαφή που είχες με αυτό το πράμα στη ζωή σου είναι η επίσκεψη στη βουλή στην τρίτη γυμνασίου δεν μου φαίνεται περίεργο... Μένω (τις μέρες που είμαι Ελλάδα) Αθήνα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Τράμ ούτε ξέρω που ακριβώς κάνει στάσεις (παρά μόνο ότι έχει κάπου κοντά στο στ. μετρό συντάγματος). Δεν ζούμε όλοι τη δική σου πραγματικότητα. Όσο με αφορά δε μένω Ελλάδα (έκλεισε και η ΕΡΤ word) .... γιατί πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι ξέρω το τελευταίο τραγούδι του Τσαλίκη και τη διασκευή του από τη Τσάμπα. ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι ξέρω το τελευταίο τραγούδι του Τσαλίκη και τη διασκευή του από τη Τσάμπα. ? Ξέρεις τουλάχιστον τα παλαιότερά του, ή είσαι τόσο ...ξεφτίλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις