~mxls~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Η τέλεια γυναίκα, δεν μιλάει, δεν ρωτάει, δεν ζητάει, δεν ξοδεύει. Μισό να την φουσκώσω να σας την δείξω... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Πάνω που άρχισα να ξεχωρίζω τα "έλξατε, ωθήσατε", μας βάζουν κι ένα "σύρατε" .-Ε ασταδιάλα ...-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Τα πιάτα μου έχουν γενέθλια σήμερα .Κλείνουν ένα χρόνο στον νεροχύτη !!!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Πάω στον βενζινά και του λέω φέρε 200 λίτρα πετρέλαιο . Κόντεψε να σκοτωθεί όπως πετάχτηκε ....-Ρε κάτσε κάτω του λέω αμέσως ψαρώνεις ...ένα μπουζί για το αλυσοπρίονο θέλω. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ... 9 στουs 10 άντρες ...προτιμούν τιs γυναίκες με στητό στήθος ή περήφανο κώλο... ο 10ος προτιμάει τουs υπόλοιπουs 9 ... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pireotis88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Η γυφτισα milf ειναι 17 ετων! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 - Ρε γυναίκα, άμα βγω γυμνός στο μπαλκόνι, λες να πουν τίποτα οι γείτονες;- Ναι, ότι σε παντρεύτηκα για τα λεφτά σου... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pireotis88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Στα 20 παίζεις μπάλα, στα 40 τεννις και στα 60 γκολφ. Συμπέρασμα: Όσο μεγαλώνεις μικραίνουν τα μπαλάκια... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 είναι ο Χριστός και πάει να κάνει το θαύμα με το Λάζαρο, να τον αναστήσει! Φτάνει έξω από τη σπηλιά του Λαζάρου και αφού προσεύχεται φωνάζει: "Λάζαρε δεύρο εξω!". Τίποτα ο Λάζαρος. Ξαναφωνάζει: "Λάζαρε δεεεύρο έξωωω"... καμιά απάντηση. Με τα πολλά ο Χριστός μπαίνει μέσα στη σπηλιά του Λαζάρου να δει τι έχει παιχτεί. Έκπληκτος, βλέπει το Λάζαρο κατάχαμα να πίνει μπάφους. -Καλά ρε μαλάκα Λάζαρε είσαι σοβαρός; Θα γίνουμε ρόμπα. Άντε βγες έξω για το θαύμα μη σου γαμήσω. -Ωχου νταξ Μωρέ (επίτηδες το Μ κεφαλαίο). Πίνω 2-3 ψιλές ακόμα και βγαίνω. Βγαίνει ο Χριστός από τη σπηλιά και ξαναφωνάζει: "Λάζαρε δεύρο έξωωωωω" Οπότε εμφανίζεται με αργό βήμα ο Λάζαρος και με τα χέρια ψηλά και δυο δάχτυλα σε κάθε χέρι τύπου "victory" φωνάζοντας "ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ" Δυνατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fazos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ... 9 στουs 10 άντρες ... προτιμούν τιs γυναίκες με στητό στήθος ή περήφανο κώλο ... ο 10ος προτιμάει τουs υπόλοιπουs 9 ... Το 3% των ανδρών προτιμούν γυναίκες με λεπτά πόδια το 2% των ανδρών προτιμούν γυναίκες με χοντρά πόδια και το 95% των ανδρών προτιμά κάτι ανάμεσα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μου γνώρισε ο κολλητός μου μια Ισπανίδα.- Γεια σου. Τι κάνεις; της λέω.- Όλα! μου λέει..Κάτσε ρε κοπελιά να γνωριστούμε πρώτα.Ο σύζυγος έμαθε ότι σε μια χωρα, λόγω λειψανδρίας , το κράτος δίνει σε κάθε άντρα μετά από κάθε μάμημα, 500 ευρώ.- Γυναίκα, φωνάζει, ετοίμασε τη βαλίτσα μου. Αύριο φεύγω . Πάω να δουλέψω. Θα γυρίσω πλούσιος .Και της εξηγεί αυτό που έμαθε. Την άλλη μέρα βλέπει στο χωλ έτοιμες τρεις βαλίτσες.- Τι συμβαίνει ? Γιατί τόσες πολλές βαλίτσες ? , ρωτά τη γυναίκα του.- Θα έρθω κι εγώ μαζί σου, του λέει αυτή .- Μα γιατί, τι θα κάνεις εσύ εκεί ?- Θέλω να δω πως θα μπορέσεις να περάσεις έναν ολόκληρο μήνα με 500 ευρώ ... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 -Σε ποιο μέρος της Αμερικής άμα κοιμηθείς πιάνεσαι; Στο Κωλοράντζο. 51 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 -Σε ποιο μέρος της Αμερικής άμα κοιμηθείς πιάνεσαι; Στο Κωλοράντζο. Εισηγούμαι δημοσίως στον Α.Α.Φ. (Ανώτατος Άρχων τού Φόρουμ), την καθαίρεση τού μέλους Sellers, από το αξίωμα τού moderator. Αλλά, επειδή δε βλέπω την εισήγησή μου να τυχαίνει αποδοχής, έβαλα κι ένα «like» για να φανεί ότι πάω με τα νερά του... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 πως λεγεται αυτος που χορευει τανγκο και κατουριεται στα ισπανικα;; ουρακοτανγκος πως λεγεται αυτος που παει σε μερη και τους εχει ολους γραμενους;; τοπογραφος πως λεγεται ο κωλοανθρωπος στα αγγλικα;; μπατμαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 -Σε ποιο μέρος της Αμερικής άμα κοιμηθείς πιάνεσαι; Στο Κωλοράντζο. Πιο αστειος ειναι ο τροπος που το παρουσιαζει μαζι με το gifακι , παρα το ανεκδοτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Sellers σε προκαλώ! Πως λένε τον κτηνοβάτη Θιβετιανό καλόγερο?? Γαμάει Λάμα!! 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Sellers σε προκαλώ! “Επιτέλους σταύρωσα γκόμενο” 00000000000000000000Μαρία Μαγδαληνή - 33 μ.Χ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις