hackerW32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 - Φοράς φακούς; - Ναι! - Τους ανάβεις λίγο; Αν σας πει ενας σκορπιος οτι σας αγαπαει.. Μη τον πιστεψετε οι σκορπιοι δεν μιλανε... Τoυ είπα να μη φοβηθεί να βγάλει αυτό που κρύβει μέσα του. . Έκλασε. τα ετερώνυμα έλκονται, κι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μου με τις μουνάρες. εχει ανακαλυφθεί το Enter 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 εχει ανακαλυφθεί το Enter Ε ΜΑ!!! Το διαβαζω ολο μαζί και αναρωτιεμαι γιατι δε καταλαβαινω..... Ωρες-ωρες ειναι να απορεις που πήγε ο Μάνουελ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 εχει ανακαλυφθεί το Enter Έτσι βγήκε στην επικόλληση. Blame it on the other guy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 - Και μη πίνεις πολύ εκεί που είσαι.. - Ντάξει ρε μάνα, μιλάμε μετά.. - Γεια σου παιδί μου.. - Γεια μας μάνα....! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ναι δεν φτάνει που είμαι ο μόνος εδώ μέσα που σας διασκέδαζει έχετε και παράπονο. Άντε γράφτε τίποτα. Δυο φιλοι:-Γαμώ το μουνί που σε πέταγε-Με καισαρική βγήκα -Mισό λεπτο μάνα, κάνω ενα ποστ κι ερχομαι!!-Tοστ ρε αγόρι μου, τοστ. Και μετα κοροϊδεύεις εμένα που λέω παπουτσινο.... Πάλι καλά που έρχεται το καλοκαίρι και μαλώνετε στα μπαλκόνια.Μαθαίνουμε και εμείς ποιανού είναι το μωρό,πόσο τον είχε ο Τάσος,αν τα καταπίνει η Μαίρη κτλ..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ναι δεν φτάνει που είμαι ο μόνος εδώ μέσα που σας διασκέδαζει έχετε και παράπονο. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Η μανα μια ξανθιας ελα μεσα χιονιζει.. σιγα και εξω χιονιζει 3 ξανθες ειναι μεσα σε ενα ανσασερ που εχει κολησει φωναζουν ολες ΒΟΗΘΕΙΑ λεει τοτε η μια παιδια δεν βγαινει τιποτα ετσι.για να μας ακουσουν πρεπει να φωναξουμε ολες μαζι ταυτοχρονα και φωναζουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Συζητάνε δύο κλαρινογαμπροί: -χτύπησα τέσσερα γκομενάκια χθες το βράδυ -αποκλείεται, αφού εγώ άφησα μόνο τρία 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 - Mέσα Καλοκαιριου . Έχει παρα πολυ ήλιο , κανει αφορητη ζεστη και εξακολουθείς να 'σαι μαλάκας. - Τι εννοείς ? - Μου'πες ότι με τον καιρό θα άλλαζες ... Αν με έβλεπε ο Άκης θα με καμάρωνε..... Τρία υποβρύχια έχω φάει σήμερα. Κλιμάκιο της τρόικας θα περάσει για έλεγχο απ' όλα τα beach bar για να δει πόσο μας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση. Να δείχνετε λυπημένοι και να πίνετε κονιάκ... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 -Θελω να χωρισουμε..... -Πλακα κανεις..?Και σημερα βρηκα δουλεια....! -Ελα ρε χαζο.....Και με πιστεψες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 -Ρε του μίλησα στο chat.. -Και; -Με έγραψε στην πούchat!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 -Πως μπορείς να διακρίνεις ένα Άραβα από ένα τρομοκράτη;-Δεν μπορείς... αυτό είναι το πρόβλημα! Είσαι τόσο χοντρός που σε έβγαλα φώτο τα χριστούγεννα του 2011 και ακόμα τυπώνεται. Nα είστε αισιόδοξοι... π.χ. αν πέσετε από τις σκάλες πείτε: Αα!! Τι γρήγορα που κατέβηκα!! - Καθρέφτη καθρεφτ... - Η ΑΛΛΗ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 -Θα μου δωσεις τον αριθμο σου; -Ειμαι δυσκολη....αλλα θα σου δωσω μονο τα 8 ψηφια και αν βρεις τα υπολοιπα θα σου κατσω -Οκ -**15863596 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 -Θα μου δωσεις τον αριθμο σου; -Ειμαι δυσκολη....αλλα θα σου δωσω μονο τα 8 ψηφια και αν βρεις τα υπολοιπα θα σου κατσω -Οκ -**15863596 1. Είμαι ο μόνος που έψαξε το 211 5863596 στο whitepages.gr ? Γειτονοπούλα πάντως 58 Χαιδάρι είναι. 2. Τι ακριβώς φοβάται ο ΟΤΕ και δεν επιτρέπει σε Τουρικές ΙΡ να μπούν στο whitepages.gr ? Web Page Blocked / Άρνηση Πρόσβασης στην σελίδα Web Δεν επιτρέπεται να επισκεφτείτε αυτή την σελίδα διότι παραβιάζει την πολιτική ασφαλείας του Οργανισμού. URL: whitepages.gr/ Category/Κατηγορία: reference-and-research Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις