hackerW32 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ρε συ, σου μοιάζει το γκομενάκι.. αυτη ειναι μια απο τις μεταμφιέσεις μου για να βρίσκω πουτανακια ο κοντοπιδης μου το εμαθε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ένας δρυοκολάπτης σταματάει σε ένα κλαδί και μετά απο λίγο βλέπει ανάμεσααπό κάτι φύλλα ενα πουλί με δυο μεγάλα μάτια να τον κοιτάζουν:- Κουκουβάγια είσαι ; το ρωτάει...- Όχι, σπουργίτι!- Τότε γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια ;;;- Γιατί χέζω...!!! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 - Μωρό μου χρόνια πολλά! Σου πήρα κάτι για τον λαιμό... - Αχ αλήθεια; Τι αγάπη μου; - Halls... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 - μαλάκα, τα'μαθες; η γειτόνισσα σκότωσε τον άντρα της !!!- έλα ρε ;;; πως ;!!;!!;- απ'ότι 'εμαθα, του πέταξε το stereo στο κεφάλι!- ααα, δηλαδή έγινε στέρεο-ΦΟΝΙΚΟ κανονικά !!! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 πως λεγεται αυτος που πουλαει μοτοσυκλετες στα γιαπωνεζικα;; γιατομοτο πως λεγεται ο χαιρετισμος στα τουρκικα;; γιασουονουρ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ειναι 2 βελονες και τρεχουν λαχανιασμενες ξαφνικα βλεπουν ενα σκατζοχοιρο να περνα απο μπροστα...και λεει η μια στην αλλη, -Ρε χασαμε το λεωφορειο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ρε συ, σου μοιάζει το γκομενάκι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Πέθανε ο ιδιοκτήτης των village cinemas. Η κηδεία θα γίνει αύριο στις: 16:20 , 18:45 , 20:15 και σε 3D 22:30 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μικρός έπαιζα τον "γιατρό"με μια φίλη,με τα πολλά αυτή έγινε,εγώ ακόμα τον παίζω. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αστυνομικός σε μπλόκο :- Έχετε ναρκωτικά ή αλκοόλ στο αμάξι;- Από όλα φίλε, είμαι κομπλέ! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 - μαλάκα, τα'μαθες; η γειτόνισσα σκότωσε τον άντρα της !!! - έλα ρε ;;; πως ;!!;!!; - απ'ότι 'εμαθα, του πέταξε το stereo στο κεφάλι! - ααα, δηλαδή έγινε στέρεο-ΦΟΝΙΚΟ κανονικά !!! Όχι ρε, όχι, είναι κρυάδα και μαλακία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Σ'ευχαριστώ. Ειλικρινά τιμή μου να το ακούω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Όχι ρε, όχι, είναι κρυάδα και μαλακία. 5 άτομα (μεχρι στιγμής) διαφωνούν πάντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 εεεεεελα ρε σελλερζ και χαρηκα που ειδα το λαστποστ απο σενα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 εεεεεελα ρε σελλερζ και χαρηκα που ειδα το λαστποστ απο σενα. Πρεπει να επανορθωσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Πως λεγεται η οικολογος γρια? Η κωλογρια Λεει μια ξανθια σε μια μελαχρινη: -Το πρωι σκοτωσα 3 αρσενικες μυγες και 4 θυληκες. και την ρωταει η μελαχρινη: -Μα καλα και πως καταλαβες το φυλο? -Το καταλαβα γιατι τις 3 τις βρηκα σε ενα κουτακι μπυρα και τις 4 στο τηλεφωνο. Γιος:μπαμπα ,μπαμπα σημερα απαντησα σε μια ερωτηση της δασκαλας. Μπαμπας:σε ποια ερωτηση παιδι μου? Γιος:ποιος εκλασε. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 -Τη γυναίκα μου τη νοιάζει μόνο τι θα πει ο κόσμος!!! ...ακόμα κι όταν την απάτησα!!! -Τι σου είπε;;; -Αν την πήδηξα καλά ή γίναμε ρεζίλι στην κοπέλα.. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις