yannis27gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Συναντιούνται δυο φίλοι και ο ένας προβληματισμένος λέει στον άλλο:-”Άσε ρε φίλε ατυχία”.-”Τι έγινε ρε;” απαντά ο άλλος-”Μου έκατσε συνέντευξη για δουλειά Παρασκευή και 13″.-”Καλά ρε πιστεύεις ακόμα στις προσλήψεις;” 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 - Χειρουργός: Ο ασθενής είναι έτοιμος για νάρκωση. - Αναισθησιολόγος: Κανονική ή γενόσημο; - Χειρουργός: Γενόσημο. - Αναισθησιολόγος: Νάνι, νάνι, νάνιιιιιι... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Είναι 2 τανκς σε ένα δέντρο και παίζουν τάβλι. Περνάει από κάτω ένα υποβρύχιο. Λέει το ένα από τα 2 τανκ-Ανέβα ρε να παίξουμε. Κι απαντάει:-Δε μπορώ,πάω για κούρεμα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 έχεις ξεφύγει άσχημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Είναι 2 τανκς σε ένα δέντρο και παίζουν τάβλι. Περνάει από κάτω ένα υποβρύχιο. Λέει το ένα από τα 2 τανκ -Ανέβα ρε να παίξουμε. Κι απαντάει: -Δε μπορώ,πάω για κούρεμα. http://www.insomnia.gr/topic/633-ανέκδοτα-old/?p=3499822 τρία χρόνια μετά ήθελες να μας το ξαναυπενθυμίσεις ε; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Είναι 2 τανκς σε ένα δέντρο και παίζουν τάβλι. Περνάει από κάτω ένα υποβρύχιο. Λέει το ένα από τα 2 τανκ -Ανέβα ρε να παίξουμε. Κι απαντάει: -Δε μπορώ,πάω για κούρεμα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 έχεις ξεφύγει άσχημα thank you random citizen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/633-ανέκδοτα-old/?p=3499822 τρία χρόνια μετά ήθελες να μας το ξαναυπενθυμίσεις ε; ρε κουτε,αυτο ηταν με την ερημο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μόνο οι Έλληνες, οι Thundercats και οι κάτοικοι της Mordor πιστεύουν στο μάτι!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Βεράντα κεράκια καλό κρασί τσιγάρο και τους απέναντι να ρίχνουν χριστοπαναγίες...Αλλη μια ωραία βραδιά ξεκινάει !!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Φώναξα ... "Τον καφέ,το τοστάκι,τις παντόφλες και την εφημερίδα μου ΤΩΡΑ!"Mόνος μένω, αλλά έτσι για την αλητεία. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Μόλις τελείωσα ένα σετ 100 κοιλιακών τους οποίους ξεκίνησα το 2009 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Έχω και εγώ τατουάζ στίχους τραγουδιού.Το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας ...Ταμ τιριτιριτιρι ραμ τιριραμ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 -Αφεντικό..φέτος θα πάρουμε άδεια?? -Βλέπεις εκείνα τα κουτιά? -Ναι.. -Ε..άδεια είναι..πάρτα όλα!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ανοιγω το ψυγειο και βλεπω το ζελε να τρεμει. . .και του λεω.. -Αραξε για μια μπυρα ηρθα!! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 χαχα Ρε συ, σου μοιάζει το γκομενάκι.. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 -Πάολα θες κόκκαλο;-Ε δώσε θέλω καρδιά μου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις