galactikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ζητειται γυναικα ομορφη, εντυπωσιακη, μελαχρινη, σεξυ, μορφωμένη, με χιούμορ και πλουσιο στηθος να με συνοδευσει σε party της πρωην μου !!! παντρευτεί. Μην χάσουμε τέτοιο κελεπούρι βρε παιδιά! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ζητειται γυναικα ομορφη, εντυπωσιακη, μελαχρινη, σεξυ, μορφωμένη, με χιούμορ και πλουσιο στηθος να με συνοδευσει σε party της πρωην μου !!! σορρυ αλλα δεν μπορω... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Όταν η Τζούλια έδινε Πανελλήνιες ήξερε από πριν πόσες χιλιάδες μόρια θα έπιανε. 38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 12 γκομενάκια χτύπησα σήμερα στην παράλια !!!Μου έφευγε το μπαλάκι... ------------------------------------------------------------------------------------ Θα πάρω μια σακούλα γεμάτη αντηλιακά καιθα πηγαίνω από beach bar σε beach barνα πουλάω προστασία !!! ------------------------------------------------------------------------------------ Πόσο ξηγημένο το πεπόνι, που έχει όλα τα κουκούτσιαμαζεμένα όμορφα και νοικοκυρεμένα σε μια γωνίτσαΡε καρπούζι ... είσαι η ντροπή της χλωρίδας. ------------------------------------------------------------------------------------ Και εκεί που έπινα χαλαρά τον καφέ μου στην παραλία,βλέπω Γερμανούς τουρίστες και τρελάθηκα ...Καλά, αυτοί δεν πρέπει να δουλεύουν για να μας δανείζουν;;; 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 σορρυ αλλα δεν μπορω... ούτε για παντρειά? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Τι ζώδιο είσαι;-Λέων αλλά δεν πιστεύω σ’ αυτά.-Κρίμα γιατί ταιριάζω με Λέοντες.-Καλά μη νομίζεις.'Εχω Ερμή στον Δία και με κάνει δύσπιστο 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 H συζήτηση που πιάνουν οι κόρες μου όταν βλέπουν μια ταινία ειναι ωδή στο σουρεαλισμό... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Έπιασα την κοπέλα μου να ξεφυλλίζει περιοδικό με νυφικά.Ελπιζω να εχει γκόμενο... "Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο μικρό" - Σούπερ Μάριο 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Πας περίπτερο 3.10 το βράδυ. -Παρακαλώ. -3 σοκολάτες,ενα kinder bueno,2 παγωτά,1 milko και χαρτάκια rizla γαλάζια. -Τα μεγάλα;; -Ώπα ώπα μεγάλε.Παρεξήγησες... αχαχα ελιωσαα στο γελιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Προς όλες τις νοικοκυρές: Με ένα γραμμάριο Fairy πλένεις 100 πιάτα... Με ένα γραμμάριο κόκα πλένεις 100 πιάτα, σκουπίζεις, σφουγγαρίζεις, μαγειρεύεις, κουρεύεις το γκαζόν... Σε μερικά σημεία του σώματος δεν μπορείς να γλείφεσαι μόνος σου,πρέπει να σε γλείψει κάποιος άλλος.Γι' αυτό λένε ότι στη ζωή μας είναι απαραίτητη μία ξένη γλώσσα! -Αρκάς Οι νεοέλληνες ξοδεύουν χρήματα που δεν έχουν για να αγοράσουν αντικείμενα που δε χρειάζονται ώστε να εντυπωσιάσουν ανθρώπους που δεν εκτιμούν... Αγαπητο FB,Kάποια μέρα θα σε βαρεθούν και εσένα. Μην ψωνίζεσαι!Με αγάπη,Hi5... Άρχισα δίαιτα. Σε δυο βδομάδες έχασα δεκατέσσερις μέρες. -Εκείνος:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοράς σουτιέν, δεν έχεις κάτι να βάλεις μέσα!! -Εκείνη:Και συ φοράς παντελόνι, έτσι δεν είναι; Τα σταυρόλεξα μου αρέσουν, γιατί είναι το αντίθετο από σένα: αυτά είναι για λύσιμο, ενώ εσύ είσαι για δέσιμο! -Χαμηλές πτήσεις του Αρκά Όταν παίρνουμε σε σουβλατζίδικο ή πιτσαρία, το πρώτο πράγμα που λέμε είναι: «...μια παραγγελία να κάνω» -λες και παίρνουμε για να πούμε τα νέα μας... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Όταν παίρνουμε σε σουβλατζίδικο ή πιτσαρία, το πρώτο πράγμα που λέμε είναι: «...μια παραγγελία να κάνω» -λες και παίρνουμε για να πούμε τα νέα μας... ΛΑΘΟΣ! Το πρώτο πράγμα που λέμε είναι: <<Delivery κάνετε;>>>. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tyler Durdenn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 -Ήμουνα το πρωϊ στο προπατζίδικο της γειτονιάς μου για το καθιερωμένο πλέον διάβασμα αθλητικής εφημερίδας, όπου για να γεμίσουν τις σελίδες οι δημοσιογράφοι γράφουν όλη τη λίστα με τους παίκτες που έχουν προταθεί στις ομάδες, από την Α εθνική μέχρι την τρίτη κατηγορία Ζιμπάμπουε. Διαβάζω λοιπόν κι εγώ σήμερα ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το Σαβιόλα. Ρωτάει δίπλα μου τον κύριο Μάνο (85 χρονών, οπαδός του ΠΑΣΟΚ από το 1981 και συνταξιούχος από 38 χρονών).. -Κύριε Μάνο, τι γνώμη έχετε, θα πάρουμε το Σαβιόλα?- Ποιο Σαβιόλα αγόρι μου, καμιά καριόλα μπορεί..... -----------------------------------------------------------------------------------------------Προχθές ρώτησα ένα κολλητό μου τι να κάνω με μια γκόμενα που γούσταρα. Του εξηγούσα λοιπόν πώς έχει η κατάσταση και τον ρώτησα ποια είναι η γνώμη του. Μου απαντάει λοιπόν:- Κοίταξε να δεις κολλητέ, είμαι της άποψης οτι μην τα πολυσκαλίζεις με τις γκόμενες. Κάνε αυτό που νοιώθεις εκείνη τη στιγμή και μην ασχολείσαι. Στη ζωή πρέπει να κάνει αυτό που σου βγαίνει.... Εκτός κι αν είσαι γκέι οπότε κάνεις αυτό που σου μπαίνει... Χαχαχαχαχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Τελικά πολύ υπερεκτιμημένη η καρδιά .. Μετά απο ερωτική απογοήτευση , το συκώτι τραβάει όλο το κουπί .. ------------------------- -Μάνα φεύγω..! -Που θα πας; -Άσε με..εχω αγανακτήσει..παω να επαναστατήσω κατά της τρόικας -Ρακέτα να πάρεις.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αγόρασα σήμερα έναν αναπτήρα στην παραλία που ανάβει τσιγάρο με 12 μποφόρ, επίσης νομίζω ότι είμαι πολύ πιο ωραίος χωρίς φρύδια ...! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δευτέρα σήμερα:❑ Ξεκινάει δίαιτα❑ Ξεκινάει γυμναστήριο✔ Ξεκινάει μια ψαροπούλα απ' το γιαλό ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Έπεσε ένα κουνούπι χτές στο ποτό μου ... ... μου το 'κανε Μοσκίτο ... ...τελικά έγινα και γω σκνίπα ...! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις