e-tic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μια ξανθιά, ανοίγει ένα μπουκάλι coca-cola. Διαβάζει το καπάκι, το οποίο γράφει: - "Κερδίσατε ένα καπέλο." Τότε, η ξανθιά βάζει το καπάκι στο κεφάλι της λέγοντας: - "Ωραία που μου πάει!" Γιατί η ίδια ξανθιά συνηθίζει να πίνει το γάλα στο super market; Επειδή διαβάζει στη συσκευασία που γράφει "Ανοίγετε εδώ" Γιατί η ίδια ξανθιά αλλάζει πάνα στο παιδί της μόνο μια φορά το μήνα; Επειδή διαβάζει στη συσκευασία που λέει "Μέχρι 5 κιλά" Η ίδια ξανθιά πάει στο περίπτερο και παίρνει μια σοκοφρέτα. Πάει στον περιπτερά και τον ρωτάει: - Πόσο κάνει αυτό; - 30 λεπτά - Α, καλά. Θα περιμένω... Η ίδια ξανθιά (δεν μαθαίνει με τίποτα) πάει ξανά στο περίπτερο την άλλη μέρα και παίρνει άλλη μια σοκοφρέτα. Παέι στον περιπτερά και τον ρωτάει: - Πόσο κάνει αυτό; - Γράφει επάνω. - Που; (Έχοντας γυρίσει τον βλέμα της προς τον ουρανό) Η ίδια ξανθιά, το βράδυ πάει στο σουβλατζίδικο: - Θα ήθελα ένα σουβλάκι πίτα παρακαλώ! - Με καλαμάκι; - Α, τα βγάλατε και σε χυμούς; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Έχουμε σε ένα δωμάτιο ένα κομμάτι σίδερο και ένα κομμάτι ατσάλι.Πως θα ξεχωρίσουμε ποιό είναι ποιό χωρίς κανένα εργαλείο ή μηχάνημα; Είναι απλό.Θα βάλουμε στο δωμάτιο μία μύγα και ένα κουνούπι.Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση HALF EVIL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μια γυναίκα συνοδεύει τον άρρωστο σύζυγο της στον γιατρό.Ο γιατρός εξετάζει τον άντρα για πολλή ώρα και με πολύ μεγάλη προσοχή. Στη συνέχεια φωνάζει τη γυναίκα μόνη της για να της ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εξέτασης." Η κατάσταση του συζύγου σας είναι πολύ σοβαρή. Έχει πάθει βαριά κατάθλιψη η οποία πηγάζει από επαγγελματικό και οικογενειακό στρες. Εάν δεν κάνετε ότι είναι απαραίτητο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πεθάνει.Εγώ σας συμβουλεύω να κάνετε τα εξής:- Το πρωί, να... του ετοιμάζετε ένα ωραίο και υγιεινό πρωινό- Να τον αφήνετε να κοιμάται όσο θέλει- Να είστε ευγενική μαζί του, να μην του φέρνετε αντιρρήσεις και να προσπαθείτε συνεχώς να του φτιάχνετε τη διάθεση- Να του μαγειρεύετε καθημερινά ωραία ζεστά φαγητά και το βράδυ, όταν θα επιστρέφει, να του έχετε έτοιμο κάποιο εξαιρετικό βραδινό- Πρέπει να τον χαλαρώνετε. Σας συμβουλεύω να φοράτε σέξι εσώρουχα κάθε βράδυ και να του κάνετε μασάζ με αρωματικά έλαια- Να τον προτρέπετε να βλέπει αθλητικά στη τηλεόραση και το πιο σημαντικό- Να του κάνετε έρωτα πολλές φορές την εβδομάδα, ίσως και κάθε μέρα, όπου να' ναι και όπως να 'ναι, και να δέχεστε ό,τι σας ζητήσει- Αν τα κάνετε όλα αυτά για τουλάχιστον 10 με 12 μήνες, σας υπόσχομαι ότι ο άνδρας σας θα γίνει περδίκι !"Η γυναίκα παίρνει τον άνδρα της και φεύγουν. Μόλις βγαίνουν από το ιατρείο, αυτός τη ρωτάει:-" Λοιπόν??? Τι είπε ο γιατρός?"- "...Ότι θα πεθάνεις ....!!!!" Μια καλόγρια προχωράει στο δρόμο όταν τη σταματάει ένας λαχανιασμένος στρατιώτης και της λέει:-Συγνώμη, πρέπει να κρυφτώ κάτω από το ράσο σας, θα σας εξηγήσω μετά!Και χώνεται από κάτω. Δευτερόλεπτα μετά περνάνε από δίπλα της τρέχοντας 2 στρατονόμοι. Αφού απομακρύνθηκαν, ο φαντάρος βγαίνει έξω και της λέει:-Βλέπετε, δε θέλω να πάω στο Ιράκ. Η καλόγρια κουνάει το κεφάλι της καταφατικά.-Ξέρετε, συνεχίζει ο φαντάρος, τώρα που ήμουν κάτω από το ράσο σας παρατήρησα ότι έχετε δύο υπέροχα πόδια. Και λέει η καλόγρια:-Αν κοιτούσες λίγο πιο πάνω θα έβλεπες και δύο υπέροχα αρχίδια. Ούτε εγώ θέλω να πάω στο Ιράκ. 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 - Είμαι ο Γιαννης Λάτσιος.- Εγώ ο Χάρης Ρώμας.- Καλά μαλάκες, εγώ είμαι ο Γιώργος Γιουβέντους, χάρηκα !!! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Έχουμε σε ένα δωμάτιο ένα κομμάτι σίδερο και ένα κομμάτι ατσάλι.Πως θα ξεχωρίσουμε ποιό είναι ποιό χωρίς κανένα εργαλείο ή μηχάνημα; Είναι απλό.Θα βάλουμε στο δωμάτιο μία μύγα και ένα κουνούπι.Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.. Tι ειναι ,κανα τραγουδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Tι ειναι ,κανα τραγουδι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δεν το εχω ακουσει ποτε, παροιμία; τι διάολο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δεν το εχω ακουσει ποτε, παροιμία; τι διάολο ειναι; Ποιημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Λίιιιιγο πιο σεμνά κύριοι, μας διαβάζουν και παιδάκια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δλδ κατι τετοιο;Έλουσες το χερακι σουκαι όμορφα μυρίζειλεβάντα μήλο γιασεμίκι ο ποπός σου αναυλίζειΝα 'ταν ο στύλος μου τρακτέρκαι το κορμί σου φρέζανα οργώναμε την άσφαλτοσαν Subaru Impreza 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Χακερω ετσι και βγεις με μπερεδακι και κασκολ να απαγγείλεις ποίηση ουρα θα κανουν τα γκομενακια, κοιτα μονο μην πεις κανενα ανεκδοτο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Πάνε 2 Έλληνες στη Ρωσία διακοπές και έβλεπαν τ' αξιοθέατα. Σε κάποια φάση πείνασαν. "Πάμε λέει ο ένας σε ένα εστιατόριο να φάμε. Άστο πάνω μου γιατί ξέρω Ρώσικα".Μπαίνουν στο εστιατόριο και λέει αυτός που ήξερε Ρώσικα:- Ε σερβιτορόφσκι, καλησπερόφσκι.Πάει ο σερβιτόρος εκεί και του λέει ο Έλληνας:-Θα θέλαμε 2 μπριζολόφσκι 2 πατατόφσκι 2 μπυρόφσκι, κάργα ψωμόφσκι και μια σαλατόφκσι.Φεύγει ο σερβιτόρος και σε 20 λεπτά επιστρέφει με ακριβώς ό,τι του είχε παραγγείλει ο Έλληνας.Ο άλλος έμεινε άγαλμα και αυτός που έδωσε την παραγγελία λεει "δεν ήταν κάτι δύσκολο".Σκύβει τότε ο σερβιτόρος στο αυτί του Έλληνα που κόμπιαζε για τα Ρωσικα του και του λέει χαμογελαστά... -Αν δεν ήμουν εγώ Έλληνας, θα τρώγατε @ρχιδόφσκι... (από fb) 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Να 'ταν ο στύλος μου τρακτέρ και το κορμί σου φρέζα να οργώναμε την άσφαλτο σαν Subaru Impreza φρέζα;; Μήπως εννοείς πρέζα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Χακερω ετσι και βγεις με μπερεδακι και κασκολ να απαγγείλεις ποίηση ουρα θα κανουν τα γκομενακια, κοιτα μονο μην πεις κανενα ανεκδοτο. και παλι το ιδιο* θα κανουν αμα τα πει με αστειο τροπο *απ το γελιο αυτη τη φορα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Από ανάρτηση στο f***book: Είναι ένας τύπος σε φωτογραφία που φοράει μπλουζάκι με τη φράση: There is a name for people without beards: Women. Και απαντάει η τύπισσα στα σχόλια: Of course women have beards, they 're just hanging from their bottom lips. Τάπα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις