Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 True story -Hello? -Yes! -Hi… -Yassas -Do you speak English? -English, e? The best file mou, the best. -Splendid. I have a quick question for you… -You? (δείχνοντας προς τον εαυτό του) -Yes, you. I was wondering. Do you by any chance happen to know the way to the waterfalls? -Water? Yes. Drink? -Oh, no. No, thank you. I want to know the way to the waterfalls. Where water… you know… falls -Water falls? -Yes! Waterfalls! -Do you mean the cataracts? (δείχνει πριν την πινακίδα) -That’s right! Yes. Excellent. Thank you very much. -Of course. But next time, you ask for Cataracts. Not water that falls. Hahahahaha. You are not a small children, eh? We say it cataracts, not water that… hahahaha… falls! Hazouli… -Erm, oooOK. OK. Thank you. -You? (Ξαναδείχνει τον εαυτό του) - [...] Bye bye. -Bye. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/457847-αστείες-περίεργες-ενδιαφέρουσες-εικόνες/?p=52502770 τωρα πρεπει να αλλαξω επιθετο.. πατερχαλιας? παπακουκλος; παπαρης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Σε ένα παράλληλο σύμπαν : -Μαμά,τι φαγητό έχει? -Σουβλάκια. -Μπλιαααχ!Θα παραγγείλω μπάμιες! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 -Ναι CYTA εκεί;; -Πείτε μας.. -Πότε θα κλείσετε;; Μπαίνουν κουνούπια.. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 τωρα πρεπει να αλλαξω επιθετο.. πατερχαλιας? παπακουκλος; παπαρης. παπασουζας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 τωρα πρεπει να αλλαξω επιθετο.. πατερχαλιας? παπακουκλος; παπαρης. παπασουζας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 τωρα πρεπει να αλλαξω επιθετο.. πατερχαλιας? παπακουκλος; παπαρης. Παπαλάμπραινα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Σκασμός. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 οταν ήμουν μικρος ακουγα παπαμπιλης. δεν ηξερα τι ηταν η philips so. Παπαφίλιψ ιτ ιζ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 - Μπαμπά, εσύ ήθελες αγόρι ή κορίτσι;- Εγώ, βασικά, να περάσω καλά ήθελα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 ποοο τι μουρθε τωρα που ημουν στην χεστ... wc τα ανεκδοτα μου ειναι σα την καλη πλευρη του μαξιλαριου. κρυα πςςςςςς ------------- Μια ξανθιά, ανοίγει ένα μπουκάλι coca-cola. Διαβάζει το καπάκι, το οποίο γράφει: - "Κερδίσατε ένα καπέλο." Τότε, η ξανθιά βάζει το καπάκι στο κεφάλι της λέγοντας: - "Ωραία που μου πάει!" ----------- Σ αρέσουν οι κεφτέδες απο τ ΙΚΕΑ;Ανάλογα. ----------- -Ρε του μιλησα chat-Ελα ρε. Και τι σου ειπε?-Τιποτα. Γενικα με εγραψε στην πουchat 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Χάκερ, κλαίω. Seriously... Τάκη, εσύ είσαι; Οχι γιαγιά, λάθος κανεις. Κρίμα, κι ήθελα να μου πεις το λογαριασμό για να σου καταθέσω κάποια χρήματα. ...Βρε γιαγιά, πλάκα έκανα. Να σου πω λογαριασμό; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 -Γιατρε εχω προβλημα με τα ματια. -Τι προβλημα; -Οταν τα τηγανιζω μου σκαει ο κροκος! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 εναλακτικο -Γιατρε εχω προβλημα με τα ματια.-Τι προβλημα;-Οταν τα ανοιγω μου πέφτει η ασφάλεια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ένα κοριτσάκι, παρακολουθώντας για πρώτη φορά ένα γάμο, ψιθυρίζει στην μητέρα του :- " Γιατί η νύφη φοράει λευκά ; "- " Γιατί το λευκό είναι το χρώμα της χαράς και σήμερα είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της ! " , απαντάει η μητέρα της , όσο πιο απλά μπορούσε.Το κοριτσάκι μετά από λίγη σκέψη , λέει :- " Τότε ο γαμπρός γιατί φοράει μαύρα ; " 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις