Caiden Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 ^^ Ή απλα παρε το 250 απο Ευαγγελισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ο Μικι στην Μιννη: -θελω να χωρισουμε!-are you fucking crazy?-No,I'm fucking Daisy Γιαγιά, πήρα το Iphone... -Τι είν' τούτο, αγόρι μου;-Κινητό τηλέφωνο, ρε γιαγιά!- ...και μετά κοροϊδεύεις εμένα που βγάζω ονόματα στα κατσίκια... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Fixed Γιαγιά, πήρα το Iphone... -Τι είν' τούτο, αγόρι μου;-Κινητό τηλέφωνο, ρε γιαγιά!- ...και μετά κοροϊδεύεις εμένα που βγάζω ονόματα στα πρόβατα... Let the war begin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Τύπος με ξυρισμένο κεφάλι,παραλλαγή και tattoo σβάστικα,τρίβει για 3η και τελευταία φορά το λυχνάρι.Βγαίνει το τζίνι και του λέει: ρε τζίνι γαμώ την κουφαμάρα σου, ΜΠΑΣΣΙΣΤΑΣ είπαμε θέλω να γίνω! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Με ποια λογική εχοντας βρει λυχνάρι ζητάς να γινεις μπασσίστας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Simon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Με ποια λογική εχοντας βρει λυχνάρι ζητάς να γινεις μπασσίστας; Πρωτη επιθυμια να γινω μπασιστας, δευτερη να χω πολλα λεφτα και τριτη πολλες γυναικες. Εχει καποια λογικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μπασίστας με πολλά λεφτά και γυναίκες? Πόσο μεγάλη την θες την γέφυρα είπαμε? 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Harris_(musician) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ... ποιο πουλί ... έχει 4 πόδια.. ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ.. και ειναι 120+ κιλα ;;; . . >> ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ << 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ... ποιο πουλί ... Ναι, καλά! Άμα είσαι μάγκας, πες μου ποιο πουλί πετάει πιο ψηλά ακόμα κι από αεροπλάνο; Τού αστροναύτη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ^ το ψαρονεφρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ... ποιο πουλί ... έχει 4 πόδια.. ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ.. και ειναι 120+ κιλα ;;; . . >> ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ << Δάκρυσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Εχω αρχίσει να σκέφτομαι να παρω iphone μονο και μονο για να μη μπορώ να διαβάσω τα σπόιλερ σε αυτό το θέμα. Μέσος ινσομνιακ, Ιουλιος 2013. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Φωτάκι στο ψυγείο βάλανε. Θα τους κόστιζε να βάζαν και στην κατάψυξη; Άνοιξα να πάρω παγωτό και τόση ώρα γλείφω ένα μπούτι κοτόπουλο. Άει σιχτίρ πια... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Εχω αρχίσει να σκέφτομαι να παρω iphone μονο και μονο για να μη μπορώ να διαβάσω τα σπόιλερ σε αυτό το θέμα. Μέσος ινσομνιακ, Ιουλιος 2013. Μπορείς να κάνεις παράθεση..;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις