hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 -Λεωνίδα, τι γλυκό είναι αυτό; -This is ΤΑΡΤΑ!! φανταστείτε το με την φωνή του λεωνιδα απο την ταινια 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ρε παιδια φτανουν τα σποιλερ,απο ττην εφαρμογη δν μπορω να τα διαβασω :| Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ρε παιδια φτανουν τα σποιλερ,απο ττην εφαρμογη δν μπορω να τα διαβασω :| Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App Τυχερε! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Αφήστε σχόλια και σκεφτείτε πόσες φορές θα το πούμε... ή αντιγράψτε που αυτό κάνετε Με μισθό σαν χαρτζιλίκι, θα αποκαλούμε το αφεντικό πατέρα σε λίγο Συγνώμμη, ο κωδικός σας πρέπει να περιέχει τουλάχιστον ένα κεφαλαίο γράμμα, δύο αριθμούς , ένα σύμβολο ,ιερογλυφικά και αίμα παρθένας Σταμάτησα να προσεύχομαι από τότε που κατάλαβα ότι έφερνα το Θεό σε δύσκολη θέση! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ελεος με τα ανέκδοτα τύπου Σεφερλή. Στην έκτη δημοτικού τα λέγαμε ρε παίδες. κοιτα πως εχουν τα πραγματα... το τελευταιο καιρο μπαινουν ανεκδοτα που ειναι παλια, ειτε καποιοι δεν ειχαμε γεννηθει ακομα ειτε καποιοι μεγαλυτεροι τα ειχαν ξεχασει ! τα υπολοιπα ειναι οντως ανεκδοτα,τωρα τα μαθαινουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δύο άντρες προχωρούν στο δρόμο όπου ο ένας σταματάει. -"Θεέ μου! Η γυναίκα μου και η ερωμένη μου μιλάνε μεταξύ τους" -"Ω τι λύπη! Μόλις θα το έλεγα και γω!" 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 "Θεέ μου"; "Ω τι λύπη"; Από το Θέατρο της Δευτέρας είναι το ανέκδοτο; 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Το μολύβι,τευχος 43 με εξώφυλλο τη Βανα Μπάρμπα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 σε γελοιογραφια ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l.t.drakops Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Αστυνομικός:- Κύριε, πρόσεξα ότι φοράτε ζώνη ασφαλείας. Η τροχαία δεν τιμωρεί μόνο τους παραβάτες αλλά επιβραβεύει και τους νόμιμους. Για αυτό να ξέρετε ότι είστε ο τυχερός που κερδίζει 5.000 ευρώ, επειδή φορούσατε ζώνη ασφαλείας. Τι έχετε να πείτε; Τι θα κάνετε με τα λεφτά σας; Οδηγός:- Ξέρετε, τώρα που έχω λεφτά, λέω να δώσω επιτέλους για να πάρω το δίπλωμα. Πετάγεται η γυναίκα που καθόταν δίπλα του:- Μην τον ακούτε! Όταν είναι μεθυσμένος όλο αυτες τις μαλακίες λέει ! Λέει και ο τύπος που καθόταν στο πίσω κάθισμα:- Και το έλεγα εγώ. Με κλεμμένο αμάξι δεν πρόκειται να πάμε μακρυά. Ακούγεται τότε και μια φωνή από τον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου:- Τι έγινε ρε παιδιά; Τα περάσαμε τα σύνορα;; ................................ .............. Γενικά προσπαθώ να βγάζω μια συγκεκριμένη εικόνα προς τα έξω αλλά κάθε φορά με παίρνει χαμπάρι ο παπάς ................... .............. ...... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τι εχει 40 ποδια και 3 δοντια? Η ουρα εξω απο τον ΟΚΑΝΑ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 -Πήρα την Klinex και της τα είπα όλα. -Γιατί; -Αυτή ξέρω. Αυτή εμπιστεύομαι. Τσοντοπεριοδικό για ναύτες:Πλέει boy. - Όλα γύρω σου γυρίζουν..- Σάκης?-Οχι μπύρες... -καλα εεε…σημερα το φαι που εφτιαξε η μανα μου γ@μαει!-τι φαι εχετε;-fuckes - Σε παραλία γυμνιστών- Το ονοματάκι σου?- Κατερίνα- Γιάννης χάρηκα- Φαίνεται... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 "Θεέ μου"; "Ω τι λύπη"; Από το Θέατρο της Δευτέρας είναι το ανέκδοτο; Δε λες πάλι καλά που δεν είπε "Ω άνδρες αθηναίοι !!!" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 -Μια κράτηση με το τραίνο θα ήθελα.-Επίθετο πείτε μου κύριε.-Καραμήτρος.-Που πας ρε; 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Νιωθεις μονος/η? Θελεις να ερθεις κοντα με καποιον? Σου εχει λειψει αυτη η στενη επαφη? Να κοιτιέστε στα μάτια.. Οι μυτες σας σχεδον να αγγιζουν..Να σου πιανει το κ@λο?Παρε αστικό 7:30 το πρωι !! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις