Muchacho Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Γιέ μου, γιατί είναι τόσο κόκκινα τα μάτια σου;- Να,κάναμε κάνα δυο μπάφους με τα παιδιά.- Ψεύτη,αποτυχημένε,έκλαιγες πάλι ε; 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μια κυρία με πολύ ζηλιάρη σύζυγο επισκέπτεται τον οδοντίατρο της.Ο άντρας της, φοβούμενος μη τον απατήσει καλεί στο κινητό της ανά 5 λεπτά.Η κυρία έχοντας στόμα ανοιχτό και με σωληνάκια δεν μπορεί να απαντήσει.Αφού τους τα΄πρηξε στο φινάλε, ο γιατρός τσατίζεται με την επιμονή του συζύγουαρπάζει το κινητό εκνευρισμένος και απαντά αυτός στο τηλεφώνημα:-"Εδώ είναι η γυναίκα σου. Τελειώνω, φτύνει και έρχεται!" 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Με κυνηγούσε ενας μπάτσος, χώθηκα στο μανάβικο, πέρασα τα αγγούρια τις πιπεριές τα κρεμμύδια και τελικά μ´ έπιασε στα πράσσα.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 -Πω πω ένα μωροοό!πάω να της την πέσω. -Ρε συ λίγο μεγάλη δεν είναι; -Μίλφανταστείς.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Προσέγγιση Εβραίου παιδόφιλου: "Αγοράκι, να σου πουλήσω μια καραμελίτσα?" 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ήταν μια γυναίκα η οποία είχε ένα πρόβλημα με το μ*** της. Μύριζε κρεμμυδίλα. Όποτε πήγαινε να κάνει κάτι πάντα έμενε στα κρύα του λουτρού γιατί οι άντρες έφευγαν. Έτσι λοιπόν αποφασίζει να πει το μεγάλο πρόβλημά της σ έναν φίλο της. Αφού του τα διηγείται όλα της λέει ο φίλος της: "Μην ανησυχείς κοπέλα μου εγώ έχω την λύση". "Έχω έναν γνωστό ο οποίος έχει μεγάλο πρόβλημα με την οσμή του", "Για λέγε, για λέγε" του κάνει η κοπέλα "να λέει δεν μπορεί να μυρίσει καθόλου κι έτσι θα το ευχαριστηθείτε και οι δυο". Την επόμενη μέρα λοιπόν συναντιούνται πάνε για καφέ και μετά της λέει ο άντρας "πάμε σ ένα ξενοδοχείο?" "ναι" του απαντάει αυτή. Πάνε λοιπόν στο ξενοδοχείο αρχίζουν τις διαδικασίες και την στιγμή εκείνη φτάνει ο άντρας στο μ*** της. "Πω πω" κάνει ο άντρας; "Tι έγινε ;" του κάνει αυτή : "Κρεμμυδίλα" " Μα πως!" του λέει αυτή "εσύ δεν μπορείς να μυρίσεις, πως το κατάλαβες;" "Δάκρυσαν τα μάτια μου".... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 -Τίνος είσαι εσύ και λες ότι έχεις υπαρξιακά προβλήματα; -Του μπι ορ νοτ του μπι... ------------------------------- -Τίνος είσαι εσύ και μας το παίζεις υπερπαραγωγή; -Του ...ματσ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μπαινει μια ξανθια μ...αρα στο καφε κ λεει στον μαυρο μπαρμαν με προστυχο υφος..... -Αγαπη .....!!! -Ωπα σκεφτεται ο μαυρος μας εκατσε λαχειο... -Φεγε δυο μπυγες..... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 -Τίνος είσαι εσύ και μας το παίζεις υπερπαραγωγή; -Του ...ματσ! Του γκουντ του μπη τρου. Δε σε χαλασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 πιανου εισαι εσυ και τρως τοσο πολυ; του ιτ μπράβο, είδες τι εκανες τωρα με αυτα που βαζεις; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αφού είχε πιάσει ιστούς το τόπικ ! Άντε σκεφτόμαστε όχι μόνο μπάνια. -Τίνος είσαι και μας το παίζεις άρχοντας της μουσικής; -Του μπερλέκι. - Οι γυναίκες είναι μάγισσες -Τι εννοείσ??- Σηκώνουν πράγματα χωρίσ καν να τα ακουμπήσουν 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 - Τίνος είσαι εσύ και μας το παίζεις Νάντια Κομανέτσι; - Του μπα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 - Tινος εισαι εσυ και μας πας το παιζεις μπαλαδορος? - Του ρε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 -τίνος είσαι συ και μας το παίζεις ράπερ; -του πακ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις