Muchacho Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Γιέ μου, γιατί είναι τόσο κόκκινα τα μάτια σου;- Να,κάναμε κάνα δυο μπάφους με τα παιδιά.- Ψεύτη,αποτυχημένε,έκλαιγες πάλι ε; 15
agrio.imeros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μια κυρία με πολύ ζηλιάρη σύζυγο επισκέπτεται τον οδοντίατρο της.Ο άντρας της, φοβούμενος μη τον απατήσει καλεί στο κινητό της ανά 5 λεπτά.Η κυρία έχοντας στόμα ανοιχτό και με σωληνάκια δεν μπορεί να απαντήσει.Αφού τους τα΄πρηξε στο φινάλε, ο γιατρός τσατίζεται με την επιμονή του συζύγουαρπάζει το κινητό εκνευρισμένος και απαντά αυτός στο τηλεφώνημα:-"Εδώ είναι η γυναίκα σου. Τελειώνω, φτύνει και έρχεται!" 8
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Με κυνηγούσε ενας μπάτσος, χώθηκα στο μανάβικο, πέρασα τα αγγούρια τις πιπεριές τα κρεμμύδια και τελικά μ´ έπιασε στα πράσσα.. 10
GeorgefelKar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 -Πω πω ένα μωροοό!πάω να της την πέσω. -Ρε συ λίγο μεγάλη δεν είναι; -Μίλφανταστείς.... 6
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Προσέγγιση Εβραίου παιδόφιλου: "Αγοράκι, να σου πουλήσω μια καραμελίτσα?" 13
madtaz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ήταν μια γυναίκα η οποία είχε ένα πρόβλημα με το μ*** της. Μύριζε κρεμμυδίλα. Όποτε πήγαινε να κάνει κάτι πάντα έμενε στα κρύα του λουτρού γιατί οι άντρες έφευγαν. Έτσι λοιπόν αποφασίζει να πει το μεγάλο πρόβλημά της σ έναν φίλο της. Αφού του τα διηγείται όλα της λέει ο φίλος της: "Μην ανησυχείς κοπέλα μου εγώ έχω την λύση". "Έχω έναν γνωστό ο οποίος έχει μεγάλο πρόβλημα με την οσμή του", "Για λέγε, για λέγε" του κάνει η κοπέλα "να λέει δεν μπορεί να μυρίσει καθόλου κι έτσι θα το ευχαριστηθείτε και οι δυο". Την επόμενη μέρα λοιπόν συναντιούνται πάνε για καφέ και μετά της λέει ο άντρας "πάμε σ ένα ξενοδοχείο?" "ναι" του απαντάει αυτή. Πάνε λοιπόν στο ξενοδοχείο αρχίζουν τις διαδικασίες και την στιγμή εκείνη φτάνει ο άντρας στο μ*** της. "Πω πω" κάνει ο άντρας; "Tι έγινε ;" του κάνει αυτή : "Κρεμμυδίλα" " Μα πως!" του λέει αυτή "εσύ δεν μπορείς να μυρίσεις, πως το κατάλαβες;" "Δάκρυσαν τα μάτια μου".... 17
GeorgefelKar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 -Τίνος είσαι εσύ και λες ότι έχεις υπαρξιακά προβλήματα; -Του μπι ορ νοτ του μπι... ------------------------------- -Τίνος είσαι εσύ και μας το παίζεις υπερπαραγωγή; -Του ...ματσ! 3
mak3don Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μπαινει μια ξανθια μ...αρα στο καφε κ λεει στον μαυρο μπαρμαν με προστυχο υφος..... -Αγαπη .....!!! -Ωπα σκεφτεται ο μαυρος μας εκατσε λαχειο... -Φεγε δυο μπυγες..... 10
giorgarello Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 -Τίνος είσαι εσύ και μας το παίζεις υπερπαραγωγή; -Του ...ματσ! Του γκουντ του μπη τρου. Δε σε χαλασε.
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 πιανου εισαι εσυ και τρως τοσο πολυ; του ιτ μπράβο, είδες τι εκανες τωρα με αυτα που βαζεις; 4
GeorgefelKar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αφού είχε πιάσει ιστούς το τόπικ ! Άντε σκεφτόμαστε όχι μόνο μπάνια. -Τίνος είσαι και μας το παίζεις άρχοντας της μουσικής; -Του μπερλέκι. - Οι γυναίκες είναι μάγισσες -Τι εννοείσ??- Σηκώνουν πράγματα χωρίσ καν να τα ακουμπήσουν 5
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 - Τίνος είσαι εσύ και μας το παίζεις Νάντια Κομανέτσι; - Του μπα. 3
linkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 - Tινος εισαι εσυ και μας πας το παιζεις μπαλαδορος? - Του ρε. 4
chill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 -τίνος είσαι συ και μας το παίζεις ράπερ; -του πακ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις