agrio.imeros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ο σύζυγος βγαίνει γυμνός απ'το μπάνιοκαι πάει κατευθείαν στο κρεβάτι,πού έχει ξαπλώσει ήδη η γυναίκα του.Πάει ν' αρχίσει τα ερωτικά παιχνίδια,αλλά η κυρία ισχυρίζεται, ως συνήθως,ότι έχει πονοκέφαλο.Της λεει αυτός: -Aκου να δεις, τώρα που ήμουνα στο μπάνιο,πασπάλισα τον πούτσο μου με σκόνη ασπιρίνης.Τι θέλεις, χάπι ή υπόθετο; Καλώς Σας Βρήκα βρε Κλεφτόπουλα 9
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 πασπάλισα τον πούτσο μου με σκόνη ασπιρίνης. Τι θέλεις, χάπι ή υπόθετο; γιατι μονο ενα απο τα δυο; γιατι οχι και τα δυο; 2
agrio.imeros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 γιατι μονο ενα απο τα δυο; γιατι οχι και τα δυο; Α γεια σου !!!
deesnider Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 γιατι μονο ενα απο τα δυο; γιατι οχι και τα δυο; Διότι όλη η ποσότητα τού φαρμάκου θα φύγει στο πρώτο όποιο κι αν είναι. Εκτός κι αν έχει την τριμμένη ασπιρίνη σε βαζάκι στο κομοδίνο του και τον πασπαλίζει κάθε τόσο 3
GeorgefelKar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Κουρεύτηκα μόνος μου για οικονομίακ ια γλύτωσα 15 ευρώ. Επίσης δεν χαλάω για καφέδες,ποτά βόλτες.Που να κυκλοφορήσω με τέτοιο μαλλί. 18
agrio.imeros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Πέφτει ένα αυτοκίνητο πίσω από ένα άλλο.- Καλά, ρε στραβός είσαι;- Γιατί ρε, δεν σε πέτυχα; 13
bells Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ειναι στην ουρα στην τραπεζα και ο μπροστα καθαριζει το αυτι του με το κλειδι του αυτοκινιτου και του λεει ο πισω ρε φιλε αν δεν περνεις μπροστα να σε σπρωξω 12
Socratis_g Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 -Μαμά?Γιατί όλα τα παιδιά στο σχολείο έχουν ψείρες κι εγώ τσιμπούρια? -Πάψε Πάολα! 6
GeorgefelKar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 -Εσύ τίνος είσαι και μας το κλείνεις στα μούτρα? -Του τουτουτουτουουουουου.. 4
mandipl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μετα την επιτυχια εκπομπων οπως το "Στην Υγεια μας " του Σπυρου Παπαδοπουλου και το "παρτυ της Ζωης σου " με τον Ακη Παυλοπουλο , φημες θελουν τους υπευθυνους στην νεα ΕΡΤ να σχεδιαζουν παρομοια εκπομπη με παρουσιαστρια την Αννα Δρουζα ...Πιθανοτερος τιτλος για την εκπομπη ειναι το "Παρτυ με Δρουζα" δικο μου...thanx 5
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μόνο οι Έλληνες,οι Thundercats και οι κάτοικοι της Mordor.......πιστεύουν στο μάτι 17
subdee Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μόνο οι Έλληνες,οι Thundercats και οι κάτοικοι της Mordor.......πιστεύουν στο μάτι Δεν ισχύει http://en.wikipedia.org/wiki/Evil_eye
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δεν ισχύει http://en.wikipedia.org/wiki/Evil_eye πράγματι, ο Sauron δεν ήταν μάτι, είχε φυσική υπόσταση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις