BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ένας κύριος μπαίνει σε ένα μπακάλικο και ζητά δύο κονσέρβες φαί για σκύλο... - Συγνώμη, του λέει ο ηλίθιος υπάλληλος, αλλά πριν σας πουλήσω σκυλοτροφή, πρέπει να βεβαιωθώ ότι έχετε σκύλο... Πάει ο κύριος σπίτι του, βάζει στο αυτοκίνητο τον σκύλο του και γυρίζει στο μπακάλικο. - Ευχαριστώ πολύ, λέει ο υπάλληλος και του δίνει δύο κονσέρβες σκυλοτροφή. Την άλλη μέρα, ξαναπάει στο μπακάλικο και ζητά δύο κονσέρβες φαί για γάτες... - Συγνώμη, του λέει ο ηλίθιος υπάλληλος, αλλά πριν σας πουλήσω γατοτροφή, πρέπει να βεβαιωθώ ότι έχετε γάτα... Πάει ο κύριος σπίτι του, μες τα νεύρα, βάζει στο αυτοκίνητο τον γάτο του και γυρίζει στο μπακάλικο. - Ευχαριστώ πολύ, λέει ο υπάλληλος και του δίνει δύο κονσέρβες γατοτροφή... Την άλλη μέρα, πηγαίνει πάλι ο κύριος στο ίδιο μπακάλικο κρατώντας ένα κουτί γεμάτο τρύπες... - Τι είναι αυτό; ρωτά ο υπάλληλος. - Βάλε το δάκτυλο μέσα, λέει ο κύριος. - Μα... - Β Α Λ Τ Ο... Βάζει σιγά-σιγά το δάκτυλο μέσα ο υπάλληλος. - Βγάλτο έξω και πες μου με τι μοιάζει, λέει ο κύριος. - Σ Κ Α Τ Α Ε Ι Ν Α Ι !!!!! Φωνάζει ο υπάλληλος ! - Ακριβώς, λέει ο κύριος! Μπορώ να έχω τώρα δύο ρολά χαρτί τουαλέτας; To ξέρω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Xyse mou ligo tin plati... Γαμημενα greeklish τα καλυτερα σπιτια θα κλεισετε. 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Βλεπω μερικές τύπισσες στον δρόμο κι αναρωτιέμαι αν έχουν βαφτεί ή αν έχουν χάσει στο paintball!! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το ζεύγος είναι παντρεμένο 50 χρόνια. Μια μέρα στο τραπέζι του πρωινού λέει η γιαγιά : - Σκέψου αγάπη μου, πριν 50 χρόνια καθόμασταν σ αυτό το τραπέζι μαζί. - Το ξέρω, απαντάει ο γέρος. Πριν 50 χρόνια καθόμασταν εδώ ολόγυμνοι σαν πιτσουνάκια και απολαμβάναμε το πρωινό μας. - Ας ξαναζήσουμε αγάπη μου εκείνα τα όμορφα χρόνια, πρότεινε η γριά. Έτσι κι έγινε. Έβγαλαν και οι δύο τα ρούχα τους και κάθισαν ξανά. - Ξέρεις αγάπη μου, είπε η γριά γεμάτη ενθουσιασμό, οι ρώγες μου είναι τόσο καυτές για σένα όσο ήταν και πριν από 50 χρόνια. - Δεν εκπλήσσομαι, λέει ο γέρος, Αφού η μία είναι μέσα στο τσάι και η άλλη μέσα στην ομελέτα! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Βλεπω μερικές τύπισσες στον δρόμο κι αναρωτιέμαι αν έχουν βαφτεί ή αν έχουν χάσει στο paintball!! είχα διαβάσει ενα καλό γκράφιτη "μωρό μου, το make up σου δεν μπορει να καλύψει τις ανασφάλειές σου" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 είχα διαβάσει ενα καλό γκράφιτη "μωρό μου, το make up σου δεν μπορει να καλύψει τις ανασφάλειές σου" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Θυμάμαι τον Μηνά στις παρελάσεις που κόμπλαρε κι έμενε ακίνητος κι εμείς του λέγαμε... "Μηνά τι στέκεσαι, Μηνά τι στέκεσαι, κάνε ένα βήμα κι εσύ..." 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 -Κοπελιά να σε ρωτήσω κάτι; -Φυσικά.. -Ο μπαμπάς σου είναι σιδεράς -Όχι γιατί..; -Γιατί όποτε σε βλέπω μου γίνεται κάγκελο. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Eνας παπάς αποφασίζει, ότι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια. -Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα -Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό -Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα -και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό. Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα απο τελέσμα της διαδικασίας αυτής: - το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε - το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε - το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε - αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε. Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε: 'Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα, από αυτήν την παραβολή; 'Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί: 'ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Tι είναι κόκκινο και μοιάζει με ντολμά; Μια ντολμάτα ακούστηκε πιο αστειο μεσα στο μυαλο μου.. ---------------- Τελευταία μέρα των διακοπών για ένα ζευγάρι που είναι στην ρεσεψιόν για να πληρώσει. Του λεει λοιπόν ο ρεσεψιονίστ - Ολα μαζί, σύνολο 53.000 δρχ. για την διαμονή. - Α, ωραια γυναίκα πάλι τζάμπα την βγάλαμε, λέει ο άντρας. - Μην βιάζεστε έχετε ακόμα 30.000 δρχ. για την πισίνα, λέει ο ρεσεψιονίστ. - Μα εμείς δεν πατήσαμε καν στην πισίνα... - Δεν μας ενδιαφέρει κύριε, η πισίνα εκει ήτανε, ας πηγαίνατε! - Τέλος πάντων... - Επίσης 25.000 δρχ. για το γυμναστήριο. - Μα εμείς ούτε καν απ' έξω περάσαμε! - Δεν μας ενδιαφέρει κύριε, εκεί ήταν, ας πηγαίνατε. - Ας είναι, τι να γίνει ρε γυναίκα. - Α, και τελος 20.000 δρχ. για το πάρκινγκ. - Μα εμείς ουτε καν ποδήλατο δεν έχουμε. - Δεν μας ενδιαφέρει κύριε, εμείς πάντως το είχαμε στην διαθεσή σας. - Ωραία θα στα πληρώσω όλα αυτά αλλά και εσύ θα μου δώσεις 200.000 δρχ. επειδή γ@μησες την γυναίκα μου.. - Μα τι λέτε κύριε, εγώ ούτε καν την άγγιξα. - Α, δεν μας ενδιαφέρει κύριε, εμείς εδώ την είχαμε, ας την πήδαγες! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 το ανέκδοτο αυτό πρέπει να βγήκε μαζί με τις δραχμές....το πε και ο Βέγγος σε μια ασπρόμαυρη ταινία του....μάλλον είναι λίγο αρχαίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Οταν γυριζω απο νυχτερινη εξοδο νιωθω σαν πρακτορας μηδεν μηδεν λεφτα.......! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 - Σεξ από το πρώτο ραντεβού; Για ποιά με πέρασες; -Σόρυ, με τη φούστα ζώνη και το ντεκολτε χαράδρα δεν κατάλαβα ότι είσαι απο την αρχιεπισκοπη για τον ερανο..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μια διμοιρία λοκατζήδων κάνει ασκήσεις κοντά σ'ένα χωριό. Κάποια στιγμή τελειώνουν και ξεθεωμένοι την αράζουν σ'ένα καφενείο. Ξάφνου μπαίνει μέσα ο λοχαγός. πετάγονται όλοι όρθιοι προσοχή κλαρίνο. Ο λοχαγός πλησιάζει τον πρώτο φαντάρο , τον βουτάει από τ'αρχίδια και του λέει : - Πονάς ρε ; -΄Οχιιι ουρλιάζει ο φαντάρος . - Γιατί ; - Γιατί είμαι λοκατζής. Πάει στον επόμενο, τα ίδια. - Πονάς ρε; -΄Οχιιι - Γιατί ; - Γιατί είμαι λοκατζής. Πάει σειρά ο λοχαγός , όλοι τα ίδια. Φτάνει και στον τελευταίο. - Πονάς ρε; - Ναιιιιιιι - Ναι; γιατί; Γιατί είμαι ο καφετζής... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις