kostask91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 -Πωω τι βυζια είναι αυτά μωρή καριολα, έπαθα πλάκα. -ΟΡΙΣΤΕ;;;; -Λέω, μήπως ξέρεις που έχει ATM εθνικής; 16
l.t.drakops Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Λογικά ένας κύκλωπας θα χαμογελάει κάπως έτσι ·) --------------------------------------- Oταν βαριεμαι παω στους αστυνομικους, τους βαζω τρικλοποδια και φωναζω "Έπεσε η ασφαλεια!!" .............. ........ .............. ... Μου λέει "κατσε να σου πω τον καφέ",κάθομαι, δοκιμάζει και μου λέει "σκέτος είναι". Δίκιο είχε και σκέψου ότι εγώ δεν τα πίστευα αυτά......!!!! ---------------->>>>>>>>>><<<<<<<<< - φιλε αυτη που κοιτας ειναι λεσβια.... - κι εσυ που το ξερεις ??? - με ειδε ...και δε της αρεσα !!!!!!! ........... 7
koularasss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μάλλον είσαι ανύπαντρος και δεν το πιασες στην ηλικια μου παντρευονται μονο οι γυφτοι και απο οτι φαινεται για να το επιασες και εσυ μπακουρακι
doubtful Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αν έχεις 3 μερίδες περιττώματα κι αφαιρέσεις την μια πάλι σκατά θα έχεις. Οχι τοσο αστειο αλλα πολυ σωστο!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 - Από πού μας καλείτε; - Από τηλέφωνο. - Πολλά χαιρετίσματα στην όμορφη Λέφωνο..... 1
Swimmer21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Επιτελους 2 σελιδες καλα ανεκδοτα, μετα απο καιρο..
l.t.drakops Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 -Θέλω να χωρίσουμε! -Είμαι έγκυος!!! -Νίκο άσε τις μαλακίες!! --------------------;----------- Οχι πως είναι βρώμικο το σπίτι μου , αλλά νομίζω πως κάπου πήρε το μάτι μου μια κατσαρίδα με τσεμπέρι να σφουγγαρίζει ... :Ρ -------------------------------- Βγαινει ενα αγορι απ το μπανιο και τον ρωταει η μανα του: "Γιατι αργησες;" Και απανταει ο γιος: "Ασε μανα, παιχτηκε μαλακία" ------------++++++++++++---++ Ξυπνάει ένας τύπος το πρωί.Κοιτάει το ρολόι 7:07.Δε δίνει σημασία.Κατεβαίνει να φτίαξει πρωινό βλέπει 7 φέτες ψωμί 7 φέτες ζαμπόν 7 φέτες κασέρι.''Περίεργο''.Σκέφτεται.Πάει να φύγει για το γραφείο το αμάξι παίρνει μπρος με την 7η! Σταματάει σε 7 φανάρια. Παρκάρει στην 7η θέση πάρκινγκ, καλεί το ασανσέρ που είναι στον 7ο, μέσα υπάρχουν 7 άνθρωποι, μέσα στο γραφείο του βλέπει πάνω στο γραφείο 7 φακέλους από 7 υποθέσεις. Κοιτάει το ημερολόγιο 7 του μήνα. ''Πολύ 7'',σκέφτεται.Σχολάει στις 7 το απόγευμα,παράκαμψη λόγω έργων από την 7η οδό.7 στενά πιο κάτω βλέπει μπροστά του τον ιππόδρομο.Κοιτάει και βλέπει σε μια τεραστία επιγραφή: 7η ΗΜΕΡΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ 7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ 7ος ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ: Όνομα αλόγου: ΕΦΤΑΡΗΣ Το βλέπει ο τύπος τρελαίνεται.Λέει ''Αυτό είναι όλη μέρα με το 7 σημαδιακό είναι να παίξω''.Πάει παίζει ότι έχει και δεν έχει στον ΕΦΤΑΡΗ. Ε και βγήκε 7ος.. 12
GeorgefelKar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δεν μπορούν οι Anonymous να χακάρουν την πασιέντζα των Windows να καταρρεύσει όλο το δημόσιο;;;; ----------------------------------------------------- Θα γινόμουν τρομοκράτης αλλά είμαι πολύ όμορφος για να φοράω κουκούλα. ---------------------------------------------------- Ο ορισμός του bad timing είναι το χέσιμο μετά το μπάνιο. 12
stavi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 θελω να χωρισουμε!! -Ειμαι εγκυος..:S -Νικο ασε τις μ@λ@κιες.. 4
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 2 post παραπάνω Κι όχι τίποτα, έχεις κάνει και Like στο συγκεκριμένο ποστ!!! Κοπελιά ξέρεις τι καφε πίνουν η παρθένες??-Ιδεα δεν εχω!!-Το ηξερα.. 4
PavelX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Για κατοικίδιο έχω ένα μεγάλο τζιτζίκι και το φωνάζω ουρανό.Sky ο τζίτζικας. 13
original89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δύο παππούδες με αλτσχάιμερ στην παραλία...-Πάω να πάρω παγωτό.-Πάρε και σε 'μένα.-Πως; Θα το ξεχάσω.-Να το λες από μέσα σου.-Ωραία, τι θες;-Κρέμα φράουλα.Ξεκινάει ο παππούς και αρχίζει...-Κρέμα φράουλα, κρέμα φράουλα, κρέμα φράουλα... Αφού έχει απομακρυνθεί λίγο, του φωνάζει ο άλλος.-Βάλε και σιρόπι!-Κρέμα φράουλα σιρόπι, κρέμα φράουλα σιρόπι...-Και λίγο σαντυγί!-Κρέμα φράουλα σιρόπι σαντυγί, κρέμα φράουλα σιρόπισαντυγί...Μετά από κανένα μισάωρο, σκάει οπαππούς με δύο τυρόπιτες στο χέρι.-Τι είν' αυτό;-Η τυρόπιτα που ζήτησες.-Και η κόκα κόλα που σου είπα; 10
άδικος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 περιεργο δεν το ειδα το συγκεκριμενο Πως να δεις με τη μαλλούρα & τα κατσούλια μπροστά 4
~mxls~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Οχι σκουπιδια. Οχι πλαστικα. Οχι χοντρες με brazil σε θαλασσες και ακτες.. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις