hackerW32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ποσες φορες σου ειπα να ξυριστεις εκει κατω?? Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου...!!!! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ποσες φορες σου ειπα να ξυριστεις εκει κατω?? Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου...!!!! Έλα τώρα, που δε σ' αρέσει! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Συναντιούνται 2 χταπόδια: - Που είσαι ρε τρελιάρη? - Κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 3 μεθυσμένοι μπαίνουν σε ένα ταξί.. Ο οδηγός καταλαβαίνει ότι είναι μεθυσμένοι Ανάβει την μηχανή και την ξανασβηνει! Τους λέει "φτάσαμε" Ο πρώτος του έδωσε λεφτά ο δεύτερος του είπε και ευχαριστω Ο τρίτος του τραβάει μια σφαλιάρα!! Ο ταξιτζής σοκαρίστηκε και σκέφτηκε ότι τον κατάλαβε.. Τότε τον ρώτησε γιατι τον χτύπησε? Και ο μεθυσμένος του είπε "για να μάθεις βλ@κα να μην τρέχεις ,παραλίγο να μας σκοτώσεις.. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 -Τι έγινε ρε, καλά? - Άσε ρε, πέθανε η πεθερά µου. - Σώπα! Τί είχε? - Μαλακιες µωρέ, ένα κτήµα στο χωριό. - Όχι ρε, σε ρωτάω αν είχε κανά πρόβληµα. - Ναι µωρέ, δεν ήτανε γραµµένο στο κτηµατολόγιο και τρέχουµε. - Ρε µαλακα, σε ρωτάω από τι πέθανε. - Προχτές το µεσηµέρι µωρέ, δεν είχαµε φαγητό, βγήκε να πάει στο χασάπη να πάρει κανά κρέας και την πάτησε αυτοκίνητο. - Όχι ρε την καηµένη!!! Και τί κάνατε? - Τι να κάνουµε, φάγαµε µακαρόνια!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 -Τι έγινε ρε, καλά? - Άσε ρε, πέθανε η πεθερά µου. - Σώπα! Τί είχε? - Μαλακιες µωρέ, ένα κτήµα στο χωριό. - Όχι ρε, σε ρωτάω αν είχε κανά πρόβληµα. - Ναι µωρέ, δεν ήτανε γραµµένο στο κτηµατολόγιο και τρέχουµε. - Ρε µαλακα, σε ρωτάω από τι πέθανε. - Προχτές το µεσηµέρι µωρέ, δεν είχαµε φαγητό, βγήκε να πάει στο χασάπη να πάρει κανά κρέας και την πάτησε αυτοκίνητο. - Όχι ρε την καηµένη!!! Και τί κάνατε? - Τι να κάνουµε, φάγαµε µακαρόνια!!! πωπω και το σκεφτομουν αυτο πριν απο 2 μερες,να εισαι καλα! γελασα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Αν και μάλλον προφορικό... Τι κοινό έχει ο Θεός με τον υπολογιστή μου; Και οι δύο έχουν ιό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 - Από πού μας καλείτε;- Από τηλέφωνο.- Πολλά χαιρετίσματα στην όμορφη Λέφωνο..... 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trouFaki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ακούω να κορνάρουν. Σκέφτομαι. Ποιος μαλάκας? Κορνάρουν πιο πολλοί Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για γάμο. Ξανασκέφτομαι. Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ??? Ρε συγγνώμη που σου είπα ότι είσαι μαλάκας.. Δεν ήξερα ότι δεν το ήξερες... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 πωπω και το σκεφτομουν αυτο πριν απο 2 μερες,να εισαι καλα! γελασα πολυ! Οικογενειακά προβλήματα ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Χτύπησα το δάχτυλο του ποδιού μου στο Smart... 1.500 ευρώ ζημιά!! Ήθελα να ξέρα ποιος μαλάκας βάζει βιταμίνες στο σπανάκι στο καρότο και στις φακές και δεν βάζει στα παγωτά τα σουβλάκια και τις μπύρες..... Δεν υπάρχει καμία ταινία τρόμου που να ξεπερνά το feeling του να αγγίζεις την τσέπη σου και να μην αισθάνεσαι το κινητό σου... Πάει ο άλλος και βάζει κοτσαδόρο στο Smart, τι θα τραβήξεις παλλικάρι μου ? το καροτσάκι του super market ?!?!? Είστε και μερικές που βάφεστε τόσο διακριτικά τα πρωϊνά, σαν να έχετε επιζήσει από έκρηξη σε εργοστάσιο της Βιβεχρώμ. -Τι να βαλω σημερα??? -Ετσι οπως εισαι,τα κλαματα!!! Ο άνθρωπος έφτασε στην Αρη, τα κομπιούτερ κάνουν όλες τις δουλειές, η τεχνολογία είναι στα ύψη και όμως...το Ζβάν ανοίγει ακόμα με κλειδάκι που αν σπάσει, η κονσέρβα δεν ανοίγει ούτε με κομπρεσέρ. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2013 από LRoi 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Οικογενειακά προβλήματα ε; μονος η με παρεα το σκεφτηκες αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 - Θέλω να μείνουμε φίλοι. - Δε γίνεται. Έχεις βυζιά!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Αν έχεις 3 μερίδες περιττώματα κι αφαιρέσεις την μια πάλι σκατά θα έχεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 μονος η με παρεα το σκεφτηκες αυτο? Μάλλον είσαι ανύπαντρος και δεν το πιασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις