hackerW32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 οοοο τι τουπεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δυο τύποι ανοίγουν συνεταιρικά ένα μαγαζί αλλά αποτυγχάνουν και το κλείνουν. ρωτάει τότε ο ένας τον άλλον:- Δεν κατάλαβα τι έγινε. Μπήκαμε μέσα ή πέσαμε έξω; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δεν πα να είσαι Ιάπωνας η Κορεατης;; Για εμένα θα είσαι ΠΑΝΤΑ Κινέζος... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δεν πα να είσαι Ιάπωνας η Κορεατης;; Για εμένα θα είσαι ΠΑΝΤΑ Κινέζος... ρε φιλε... ρε φιλε.. χεστήκαμε 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 χαχα..hackerw too strong to deal with him! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Είναι στην χέστρα το αλάνι σίγουρα!!! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 ναι ετυχε να χεζω εκεινη την στγμη, ειχα και το ταμπλετ μαζι για να απαθανατισω την αντιδραση μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 ναι ετυχε να χεζω εκεινη την στγμη, ειχα και το ταμπλετ μαζι για να απαθανατισω την αντιδραση μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αυτο με τη μεγενθυση του avatar πως γκενεν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αυτο με τη μεγενθυση του avatar πως γκενεν ? Αν πατησεις μια εικονα ενος προφιλ.. στο προφιλ του την εχει λιγο μεγαλυτερη. .δεξι κλικ > προβολη εικονας > αποθηκευση (μετα στο photoshop, μεγεθυνση και οξυνση) Για καποιο λογο, την δικια μου και την δικια σου πχ την εχει ιδιο μεγεθος και εδω, και στο προφιλ.. μαλλον γιατι εχουμε καιρο να την αλλαξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αν πατησεις μια εικονα ενος προφιλ.. στο προφιλ του την εχει λιγο μεγαλυτερη. .δεξι κλικ > προβολη εικονας > αποθηκευση (μετα στο photoshop, μεγεθυνση και οξυνση) Για καποιο λογο, την δικια μου και την δικια σου πχ την εχει ιδιο μεγεθος και εδω, και στο προφιλ.. μαλλον γιατι εχουμε καιρο να την αλλαξουμε. Kαι ολο αυτο για να δουμε τη φατσα του σε μεγενθυση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Kαι ολο αυτο για να δουμε τη φατσα του σε μεγενθυση ? Ναι, εχεζα και ημουν με το tablet και δεν ηξερα τι να κανω 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 ρε, τι πραγματα ειναι αυτα που κανεις; γιατι ειναι τοσο θολη;;; παρε την original 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 όχι άλλο κάρβουνο θα τυφλωθούμε από τόση ομορφιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 που να με δεις και αξύριστο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις