pinwkolwnies Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Έβαλα κατα λάθος την τηλεκάρτα στο ΑΤΜ και μου έβγαλε το εξής μήνυμα: "λάθος κάρτα,βάλτε άλλη". Βάζω τη πιστωτική μου και μου ξαναβγάζει άλλο μήνυμα: "δεν βάζεις πάλι τη προηγούμενη;". 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpikoz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Έβαλα κατα λάθος την τηλεκάρτα στο ΑΤΜ και μου έβγαλε το εξής μήνυμα: "λάθος κάρτα,βάλτε άλλη". Βάζω τη πιστωτική μου και μου ξαναβγάζει άλλο μήνυμα: "δεν βάζεις πάλι τη προηγούμενη;". Σοβαρά τώρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Σοβαρά τώρα; Μαέστρο ξεκόλα. Ανέκδοτο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ένα δικό μου... -δε νοιώθω ακόμα έτοιμος για σχέση -πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι; -45 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ένα δικό μου... -δε νοιώθω ακόμα έτοιμος για σχέση -πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι; -45 παραλιγο να γελασω,παραλιγο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 -537+321=858...την έκανα και σήμερα την καλή πράξη....-Μωρό μου με πόσες έχεις πάει? -Με 14. -11 μου είπες προχθές..! -Άλλο τότε..-Mωρο μου χρονια πολλα. Σου πηρα κατι για τον λαιμο... -Αληθεια; Tι; -Halls.-Βλέπω όλοι ήρθατε με τα πόνυ σας! Μόνο η Ζωή δεν ήρθε.. Άπονυ ζωή!-Μου λειπεις... -Κλεισε. -Τι ερχεσαι;; -Τι λες μωρη ηλιθια, παιζω προ με τον Γιώργο.. Τι εγινε ρε φιλε με την δικια σου γιατιχωρισες?-Ασε με και εσυ ρε μαλακα με τηνανωριμη ...που ηθελε καθε σαββατο πρωινα βλεπουμε barbie ...την ιδια ωρα πουειχε POKEMON !!! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ένα δικό μου... -δε νοιώθω ακόμα έτοιμος για σχέση -πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι; -45 -δε νοιώθω ακόμα έτοιμος για ερωτες και τρελιτσες -πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι; -45 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ετσι... Τα ωραιότρα πράγματα στην ζωή, δεν είναι πράγματα. ντου ρουρου ρου ρου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Άλλα αστεία εδώ μέσα είναι αποτυχημένα και άλλα είναι δικά μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 - Μάνα, τι δώρο θα μου πάρεις όταν πάρω το πτυχίο μου; - iPhone 48... 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 και μια καρτα απεριοριστων διαδρομων για το μετρο θεσσαλονικης 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 - Μάνα, τι δώρο θα μου πάρεις όταν πάρω το πτυχίο μου; - iPhone 48... και μια καρτα απεριοριστων διαδρομων για το μετρο θεσσαλονικης Το δευτερο ηταν καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ωπα... Ποιος ειναι ποιος ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ωπα... Ποιος ειναι ποιος ?? τρολλάρεις φαντάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις