hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Έχω αρχίσει και λέω στην παρέα ανέκδοτα που διαβάζω στο φόρουμ, και μά τω θεώ, όλοι μου λένε ότι έχω πρόβλημα. τοτε δεν τα λες καλα, παρε μαθηματα απο σερβετα, και κανε πρόβες στο ντουζ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τώρα τελευταία σα να βελτιώνομαι. Αλλά όταν λες ανέκδοτα σαν το τελευταίο του άδικου, σε κοιτάνε σαν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Είναι ποια ανέκδοτα επιλέγεις να πεις. Μερικά είναι πολύ πετυχημένα. Αλλά αν λες αυτά του Σελλερς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αυτά του Sellers δεν λέγονται, εξυμνούνται 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Στην δική μου παρέα πάντως του Sellers κάνουν πάταγο. ΟΚ, ίσως χρειαστεί να εξηγήσω το ανέκδοτο και να ακολουθούν σχόλια τύπου "ποοοοοοοο μαλάκα θα σε σπάσω στο ξύλο" αλλά στη συνέχεια γελάνε για 5 λεπτά όπως γελάνε και κάθε φορά που το θυμούνται. Και αυτό φίλτατε Sellers, είναι ανεκτίμητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Στην δική μου παρέα πάντως του Sellers κάνουν πάταγο. ΟΚ, ίσως χρειαστεί να εξηγήσω το ανέκδοτο και να ακολουθούν σχόλια τύπου "ποοοοοοοο μαλάκα θα σε σπάσω στο ξύλο" αλλά στη συνέχεια γελάνε για 5 λεπτά όπως γελάνε και κάθε φορά που το θυμούνται. Και αυτό φίλτατε Sellers, είναι ανεκτίμητο. Εντάξει μαμά του sellers... κάνε Log out τώρα 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 OK, σφού εξυμνείτε τα ανεκδοτα -λέμε τώρα- του Σελλερς, αυτό δείχνει το ποιόν σας - Γιατί απομακρύνεσαι αγάπη μου; - Έκλασα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Έχω αρχίσει και λέω στην παρέα ανέκδοτα που διαβάζω στο φόρουμ, και μά τω θεώ, όλοι μου λένε ότι έχω πρόβλημα. Επίσης ! -.- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Στην δική μου παρέα πάντως του Sellers κάνουν πάταγο. ΟΚ, ίσως χρειαστεί να εξηγήσω το ανέκδοτο και να ακολουθούν σχόλια τύπου "ποοοοοοοο μαλάκα θα σε σπάσω στο ξύλο" αλλά στη συνέχεια γελάνε για 5 λεπτά όπως γελάνε και κάθε φορά που το θυμούνται. Και αυτό φίλτατε Sellers, είναι ανεκτίμητο. Ετσι... Τα ωραιότρα πράγματα στην ζωή, δεν είναι πράγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Χθες το βράδυ παίζει να έλεγα και για 1 ολόκληρη ώρα ανέκδοτα από εδώ μέσα. ΥΓ. Για να μου τα εξηγήσουν, καταλάβατε; Seriously, όμως, πολύ σουξέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Ποια στάση και μόνο αυτήν κάνουν τα βαθιά θρησκευόμενα ζευγάρια; Την Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2013 από cthulhucarbide 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ποια στάση και μόνο αυτήν κάνουν τα βαθιά θρησκευόμενα ζευγάρια; Την ιεραποστολική αυτο πως το λες??με την εικονα μαζι?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Με ipad 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ποια στάση και μόνο αυτήν κάνουν τα βαθιά θρησκευόμενα ζευγάρια; Την ιεραποστολική Aναμενομενο..but ok! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δε θυμάμαι να το έχω διαβάσει, οπότε το ρίχνω: 2 τύποι σε ένα μπαρ: -Kοιμήθηκα με την μάνα σου... -....... -Της μάνας σου ρε... -.......-Το βράδυ με περιμενει σπίτι σου...-....... -Με ακούς ρεεε, της μάνας σου είπα... -Πατέρα πήγαινε σπίτι.... Έχεις μεθύσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις