GeorgefelKar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Η αμήχανη στιγμή που ο κολλητός σου, σου ζητάει την ξυριστική μηχανή και όταν σου την επιστρέφει δεν βλέπεις καμία αλλαγή στο μαλλί και στο μούσι του! 25
koularasss Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Η αμήχανη στιγμή που ο κολλητός σου, σου ζητάει την ξυριστική μηχανή και όταν σου την επιστρέφει δεν βλέπεις καμία αλλαγή στο μαλλί και στο μούσι του! ωχ,μη με βαζεις σε σκεψεις...
GeorgefelKar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αράζεις στη καφετέρια , έρχεται η σερβιτόρα τούμπανο με το ντεκολτέ ως στο πάτωμα. -Tι θα πάρετε? -Ένα καφέ να ανοίξει το μάτι μου ήθελα αλλά οκ τώρα.. 2
Superuser Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μου.θύμισε το... Η αμήχανη στιγμή που όταν ο περιπτεράς κλείνει το laptop στο περίπτερο κάθε φορά που πας και σου δίνει τα ρέστα με το δεξί του χέρι...!!! 2
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 τραβαγε μαλακια ______________flies away* προβλημα στην συνταξη?? επισης, απλα ηθελα να δωσω εμφαση..
andreapaog328 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δε το πηρε το ματι μου... Ηταν ο Τζεημι Λαννιστερ , και σερφαρε το web βλεποντας τα αγαπημενα του βιντεο.Συνεχεια ομως εβγαιναν ηλιθιες διαφημισεις στην αρχη, και του εσπαγαν τα νευρα επειδη επρεπε να καθεται και να περιμενει να τελειωσουν.Επειδη η κατασταση δεν παλευοταν αλλο, καλεσε μια συνδιασκεψη των Maesters απο ολο το Γουεστερος για να βρεθει λυση. Μαζευτηκαν λοιπον οι καλυτεροι Maesters που ηταν και κατασκευαστες πολυμεσικων ιστιοσελιδων : 6 απο το Casterly Rock , 10 απο το King's Landing , 5 απο το Winterfell και μαζι και ο αδεφος του Τζεημι ο Τυριον, που ειχε μεγαλη εμπειρια στον κλαδο αυτο. Aφου συζητησαν το θεμα για πολλες μερες, ψηφισαν για την καλυτερη λυση, και εφεραν τα πρακτικα στον Τζεημι : ολοι τον συμβουλευαν να παταει το κουμπακι που λεει παραβλεψη (skip) οταν εμφανιζεται η διαφημιση - ολοι, εκτος απο τον Τυριον, που ειχε ψηφισει να περιμενει να τελειωσει η διαφημιση. Διαβαζε σκυθρωπος ο Τζεημι τα πρακτικα, και ετσι τον βρισκει η ορεξατη αδερφη του η Σέρσεη. -Τι εχεις Τζεημι; Τι συμβουλευει τελικα η συνδιασκεψη; και απανταει ο Τζεημι: - 21 κατασκευαστες πλην Τυριον συνιστουν skip.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 too late, σε πρόλαβε ο Sellers 3
Coddoc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το πρωί τρόμαξα δυο περιστέρια τοσο πολύ που χέστηκαν πάνω μου! 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις