Tzimmys Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, μια σταλίτσα... Περπατάει ένας τύπος γυμνός στη ζούγκλα. Τον βλέπει ένας ελέφαντας και τον ρωτάει: -Καλά, πώς μπορείς και αναπνέεις με αυτό το πράγμα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τι είναι αυτό που βλέπει μία ουρανό μία φωτιά, μία ουρανό μία φωτιά; Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ελεεινό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 δεν το καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 δεν το καταλαβα γύρισμα της σούβλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί τα iphone5 τα έκαναν πιο μακριά με οθόνη 4"; Για να φαίνεται και ο Παναθηναϊκός στη βαθμολογία ----- -Συγγνώμη, ο καφές που μου φέρατε δεν είναι και πολύ καλός... -Μέτριο μου ζήτησες. Αυτό το ξέρω ως: -Κοπελιά έναν καφέ σαν κι εσένα! -Γλυκόοοοο; -Όχι,μέτριο! και το 2ο: -Κοπελιά έναν φραπέ γλυκό με γάλα -Γλυκό σαν κι εμένα; -Ναι και μεγάλα σαν τα @@ μου 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μεγάλο πράγμα οι σπουδές !! Ένας νέος ρώτησε μια κοπέλα, στην βιβλιοθήκη: "Σε πειράζει να κάθομαι δίπλα σου"; Το κορίτσι απάντησε με δυνατή φωνή: "ΔΕΝ ΘΕΛΩ να περάσω τη νύχτα ΜΕ ΕΣΕΝΑΑΑ…! ". Όλοι όσοι ήταν στην βιβλιοθήκη, άρχισαν να κοιτάζουν τον τύπο, που ήταν σε δύσκολη θέση. Μετά από λίγα λεπτά, η κοπέλα πήγε αθόρυβα στο τραπέζι του νέου και του είπε: "Εγώ σπουδάζω ψυχολογία και ξέρω ένας άντρας τι σκέφτεται, υποθέτω ότι αισθάνθηκες άσχημα, έτσι δεν είναι;" Ο τύπος απάντησε με δυνατή φωνή: "2000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ???, Μα είναι πάρα πολλά!" και ... όλοι οι άνθρωποι στην βιβλιοθήκη κοίταζαν την κοπέλα που ήταν σε κατάσταση σοκ και ο τύπος ψιθύρισε στ 'αυτιά της: "Έχω σπουδάσει Νομική και ξέρω πώς να κάνω κάποιον να αισθάνεται ένοχος"…! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Η καρια..καλα να παθει μου θελει και ψυχαναλυση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μεγάλο πράγμα οι σπουδές !! Ένας νέος ρώτησε μια κοπέλα, στην βιβλιοθήκη: "Σε πειράζει να κάθομαι δίπλα σου"; Το κορίτσι απάντησε με δυνατή φωνή: "ΔΕΝ ΘΕΛΩ να περάσω τη νύχτα ΜΕ ΕΣΕΝΑΑΑ…! ". Όλοι όσοι ήταν στην βιβλιοθήκη, άρχισαν να κοιτάζουν τον τύπο, που ήταν σε δύσκολη θέση. Μετά από λίγα λεπτά, η κοπέλα πήγε αθόρυβα στο τραπέζι του νέου και του είπε: "Εγώ σπουδάζω ψυχολογία και ξέρω ένας άντρας τι σκέφτεται, υποθέτω ότι αισθάνθηκες άσχημα, έτσι δεν είναι;" Ο τύπος απάντησε με δυνατή φωνή: "2000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ???, Μα είναι πάρα πολλά!" και ... όλοι οι άνθρωποι στην βιβλιοθήκη κοίταζαν την κοπέλα που ήταν σε κατάσταση σοκ και ο τύπος ψιθύρισε στ 'αυτιά της: "Έχω σπουδάσει Νομική και ξέρω πώς να κάνω κάποιον να αισθάνεται ένοχος"…! Οι δικηγόροι δεν έχουν νοημοσύνη, αν είχαν δεν θα ήταν δικηγόροι.;ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 αστα αυτα, απλα ζηλεύεις που βγαζω περισσότερα απο εσενα. ----------------- -ΠΩΛΕΙΤΑΙ άθικτη τραπεζαρία λόγω αντικοινωνικότητας... -Σε ένα χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο. Και η γυναίκα και η μάνα της. -Άμα τσακωθείς μαζί της, πήγαινε και σφίξε όλα τα καπάκια από τα βάζα για να μπορείς μετά να πεις "α, τώρα με χρειάζεσαι εεεε;". -Θυμάμαι πιτσιρικάδες πηγαίναμε στα νησιά με 200 προφυλακτικά! Και με τόσα γυρνάγαμε... -Όταν μου λένε πως κάποιος είναι μισός Έλληνας μισός Σουηδός, φαντάζομαι έναν να σταματάει για να περάσει πεζός ενώ ταυτόχρονα τον μουντζώνει. -Δεξιά βλέπουμε περιστερώνες, καγιεν, ελενιτ, δορυφορικές, στενά σοκάκια, ξέκωλα, κλασσικά δείγματα κυκλαδικού πολιτισμού. -Σε κάθε διάλογο με σχεδόν κάθε Ελληνίδα μάνα θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή skip intro. -Θυμήθηκα και ατάκα φίλης μου δευτέρα λυκείου με το που είδε ότι το τεστ εγκυμοσύνης της βγήκε αρνητικό: "Όχι ρε μαλακά, τσάμπα τα 20 ευρώ"... -Αν η κοπέλα σου παραπονιέται ότι δεν την πάς ποτέ κάπου ακριβά, πήγαινέ την σε ένα βενζινάδικο. -Tο μεγαλύτερο δείγμα έλλειψης αυτοπεποίθησης, αν το σκεφτείς, είναι το καμπαναριό με αλεξικέραυνο. -Τα κίτρινα και τα πράσινα λουκουμάκια υπάρχουν, μονάχα για να τσακωνόμαστε ποιος θα φάει τα κόκκινα! -Ατάκα από το τούρκικο χθες: "Ονούρ είσαι στεναχωρημένος ? Πρόσεξα ότι δεν άγγιξες τον μελιτζανοντολμά" -Πάντως δε χρειάζονταν τόσες προειδοποιητικές ταμπέλες κινδύνου στην Κορίνθου-Πατρών. Αρκούσε μία στην αρχή που να λέει "ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;" -Άγνοια κινδύνου είναι όταν στις ανδρικές τουαλέτες επιλέγεις εκείνη με το κλειστό καπάκι. -Ζω για την ώρα που έλληνας οδηγός φόρμουλα 1 θα αδειάσει το τασάκι του μονοθεσίου στην πίστα. -Συμπαραστέκομαι ολόψυχα σε όσους μπαίνουν με το αυτοκίνητο σε τούνελ και σκύβουν για να μην βρουν. -Βγάζεις εσώρουχό, πέφτει πάτωμα, αλλά δεν το σηκώνεις, το μαζεύεις με τα δάχτυλα του ποδιού, το πετάς στον αέρα και το πιάνεις. Περηφάνια. -Κανονικά τα μωρά θα'πρεπε να κοιμούνται 6 χρόνια σερί και να ξυπνάνε κατευθείαν για να πάνε σχολείο. -Οι πιθανότητες να ξαναδιπλώσεις σωστά το φύλλο οδηγιών φαρμάκου, είναι μηδέν στις όσες κι αν προσπαθήσεις. -Να βάζετε προφυλακτικό, γιατί δε χωράμε στα ΜΜΜ. -Τελικά ισχύει: Η γυναίκα και το αυτοκίνητο δε δανείζονται. Και το κυριότερο, δεν δανείζονται το ένα στο άλλο. -Καλοκαίρι είναι να σηκώνεσαι και να σηκώνεται μαζί σου κ η καρέκλα. -Αυτό που στον Μυστικό Δείπνο όλοι κάθισαν από τη μία μεριά του τραπεζιού για να βγει καλή η φωτογραφία. Πόσο μπροστά. -"Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate με ετήσιο κύκλο εργασιών ?10.000.000. Το email μας είναι[email protected]<http://mc/[email protected]>" -Πώς χαιρετιούνται οι κάτοικοι της Σπιναλόγκας; "'Έλα μωρή αρρώστια". -Όταν λέν οι αριστούχοι των 19.999 μορίων "είχα κάνει προγραμματισμό έτσι ώστε να βγαίνω κιόλας", εννοούν "να βγαίνω απτό δωμάτιο για να χέσω" -Ας πει κάποιος στον παπά απέναντι ότι αλλιώς βαράμε την καμπάνα όταν πάει 18:00, κι αλλιώς όταν ξανακατεβαίνει ο Κύριος. -Αυτό το αστείο που ο διακόπτης για το κοινόχρηστο φως είναι δίπλα στο ξένο κουδούνι πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. -Οι μανάδες έχουν την υπερδύναμη να ξεκινούν το καθάρισμα πάντα απ'το μέρος στο οποίο έχεις κρύψει τις τσόντες, όσες φορές κι αν το αλλάξεις -Είναι ο Χατζηνικολάου απλήρωτος 8 μήνες. Σαν να είμαι εγώ απλήρωτος 14 χρόνια. -Οι απέναντι λείπουν. 'Άφησαν αναμμένο φως στο μπαλκόνι. Πανούργο... -Η γιαγιά στον 4ο βλέπει ειδήσεις. Οι υπόλοιποι τις ακούμε. -καντε λαικ και σεαρ αυτο το μηνημα τουλαχιστον 7 φορες αλλιος τα μεσανυχτα θα κλασω τοσο δυνατα που οι ανονιμους θα κανουν λαθος και θα ριξουν τον σερβερ του ινσομνια. -παιζει να κατασταφει και ο χρονος ο ιδιος. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιος ξαναπειράξει την Πάολα θα έχει να κάνει μαζί μας!!!! Υπογράφουν: Ρεξ, Ραντανπλάν, Μιλού, Λάσι, Σνούπυ, Σκούμπυ Ντου, ο Ασπροδόντης, Λαγωνικό Κ9, Γκούφυ, Πλούτο, Ιντεφίξ, η Λαίδη κι ο Αλήτης και.... τα 101 σκυλιά της Δαλματίας...! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 - Συγγνώμη αφεντικό, αλλα μου χρωστας 5 μηνες. - Δεκτη η συγγνώμη. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 3 στα 3 μάγκες. Άντε ρε hackerW32, γουλεκαμ μπάκ & ας άργησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μίνι trolling σε σουπερμαρκετ: -Συγνώμη, που έχετε τις καλές οδοντόβουρτσες; - Τι εννοείτε; Στον "ταδε" διάδρομο. - Δυστυχώς εκεί βρίσκω μόνο μέτριες. Πραγματική ιστορία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μια που μίλησε ο Ισίδωρος για σταυρόλεξα, αφιερωμένο: - Λέξη με 5 γράμματα, σεξουαλικό όργανο. - Οριζόντια ή κάθετα; - Ορζόντια. - Στόμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις