UpToDate_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Όχι ότι κάνει θόρυβο το πλυντήριο μου...Απλά όταν αρχίζει το στύψιμο, βγαίνω στο μπαλκόνι & φωνάζω "από τη Βαγδάτη για τον ΑΝΤ! , Νικολας Βαφειαδης...." 17
LRoi Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Έχουν αποθρασυνθεί τελείως τα κουνούπια. Έρχεται το άλλο και μου λέει "άναψε κάνα φιδάκι ρε ψηλέ να την ακούσουμε"... 18
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ειχα συμμαθητή που τον λεγανε ορφανό στον επίθετο τα χαλασμε γιατι τα ευτιαξε με την κοπελα μου.. περασαμε ωραια όμως στο νηπιαγωγείο
Superuser Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ένα ζευγάρι από την Ιαπωνία τσακώνεται.... Ο άντρας λέει "Sukitaki!" Η γυναίκα απαντάει "Kowanini! Ο άντρας της ξαναφωνάζει "Toka a anji rodi roumi yakoo!" Η γυναίκα στα γόνατα παρακαλάει "Mimi nakoundinda tinkouji!" Τότε ο άντρας της λέει έξαλλος "Kina tim kouji!" Και εσύ σαν μαλάκας συνεχίζεις και διαβάζεις τις μαλακίες που γράφω λες και ξέρεις ιαπωνικά.!!! ----------------------------------- Μου χάλασε το μιξεράκι και χτύπησα τον καφέ με έναν δονητή... Μα να βγεί γαμάτος;;!!
nickarmy Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 φιλιππινέζικα είναι οι δυο πρώτες και η τεταρτη , η τελευταια δεν ξερω τι πάντως ιαπωνική οχι
dreez Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Τι λεει το στυλο στο καπακι..? Μην αγχωνεσαι, το κεφαλακι θα βαλω μονο.... 6
Superuser Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 φιλιππινέζικα είναι οι δυο πρώτες και η τεταρτη , η τελευταια δεν ξερω τι πάντως ιαπωνική οχι Βάζεις στ'αυτοκίνητο σουβλάκια & μυρίζουν 10 μέρες. Βάζεις αρωματικό έλατο μυρίζει 10 ώρες. Παντού κοροιδία ρε φίλε...!!! 6
mary Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Όχι ότι κάνει θόρυβο το πλυντήριο μου...Απλά όταν αρχίζει το στύψιμο, βγαίνω στο μπαλκόνι & φωνάζω "από τη Βαγδάτη για τον ΑΝΤ! , Νικολας Βαφειαδης...." Ειναι αληηηηηηηηθεια! Το δικο μας, παμπάλαιο (15ετιας siemens), εκανε θορυβο σα να χτυπιοταν ολοκληρο. Τωρα το πηγαμε χαλκιδικη και το ακουει ολο το συγκροτημα! Κατα τα άλλα δουλευει σα σκυλί.
Caiden Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 -"Εγώ πάντως πιστεύω ότι σου πηγαίνει το μουστάκι." -"Είσαι πολύ μαλάκας!" -"Ντάξει ρε Ιωάννα, μια κουβέντα είπαμε..." 13
pinwkolwnies Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ειναι αληηηηηηηηθεια! Το δικο μας, παμπάλαιο (15ετιας siemens), εκανε θορυβο σα να χτυπιοταν ολοκληρο. Τωρα το πηγαμε χαλκιδικη και το ακουει ολο το συγκροτημα! Κατα τα άλλα δουλευει σα σκυλί. Αν ρυθμίζατε και τα ποδαράκια με αλφάδι,τι καλά που θάτανε.... 2
mary Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αν ρυθμίζατε και τα ποδαράκια με αλφάδι,τι καλά που θάτανε....Ρυθμισμένα ήταν και είναι, αλλά αυτό συνέχιζε και συνεχίζει να κοπανιεται!
Antwni Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ρυθμισμένα ήταν και είναι, αλλά αυτό συνέχιζε και συνεχίζει να κοπανιεται! Αλλαγή ελατηρίων μπορεί να θέλει...θα καταστραφεί όπου ναναι 1
mary Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αλλαγή ελατηρίων μπορεί να θέλει...θα καταστραφεί όπου ναναι Εδω και 5 χρονια παρακαλαμε να αυτο-καταστραφει αλλά δεεεεν.... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις