Socratis_g Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Είναι ο Σρέντινγκερ και ο Χάιζενμπεργκ στο αυτοκίνητο κ ταξιδεύουν. Σε κάποια φάση τους εντοπίζει ένας μπάτσος επειδή τρέχουν και τους κάνει νόημα να σταματήσουν. Τους πλησιάζει κ ρωτά.. "Ξέρετε με πόσο πηγαίνατε;" "Οχι," απαντά ο Χάιζενμπεργκ, "αλλά μπορώ να σας πω που ακριβώς είμαστε." Ο μπάτσος, παραξενεμένος από αυτή την απάντηση, αρχίζει να υποπτεύεται πως οι τύποι παίρνουν ναρκωτικά. "Ανοίξτε το πορτ-μπαγκάζ, παρακαλώ," τους λέει. Πηγαίνει από πίσω, το ανοίγει, βλέπει τι έχει μέσα και τους λέει: "Το ξέρετε πως έχετε μια ψόφια γάτα εδώ πίσω;" "ΤΩΡΑ το ξέρουμε," απαντά ο Σρέντινγκερ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Χάηζεμπε Σρέντιγκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μόλις έφαγα 5 ακτινίδια,μισό πεπόνι,καμιά 15ριά φράουλες με ζάχαρη,και ένα μήλο. Ξέρω. Χεστήκατε. Σε λίγο κι εγώ... 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μου λέει: "Κάτσε να σου πω τον καφέ", κάθομαι εγώ, δοκιμάζει, "μέτριος", μου λέει. Δίκιο είχε και να σκεφτείς ότι αυτά εγώ δεν τα πίστευα... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσίευση σήμερα, 02:47 GeorgefelKar, on 22 May 2013 - 7:11 PM, said: -Συγνώμη που διακόπτω , μπορώ να προσθέσω κάτι;-Ναι, ασφαλώς.-18+5 - Συγνωμη που διακοπτω, να κανω μια παρενθεση;- Παρακαλω.- ( Και πως ακριβώς το λες σε κάποιον αυτό με την παρένθεση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ανέκδοτο ήταν αυτό τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 <p>Ανέκδοτο ήταν αυτό τώρα?</p> Αμάν ρε antwni...αμάν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 -Μαμά θα φέρω κοπέλα στο σπίτι. -Ωραία,κοίτα μη την φουσκώνεις και την ξεφουσκώνεις γιατί θέλουμε να κοιμηθούμε με τον πατέρα σου. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Είναι ο Σρέντινγκερ και ο Χάιζενμπεργκ στο αυτοκίνητο κ ταξιδεύουν. Σε κάποια φάση τους εντοπίζει ένας μπάτσος επειδή τρέχουν και τους κάνει νόημα να σταματήσουν. Τους πλησιάζει κ ρωτά.. "Ξέρετε με πόσο πηγαίνατε;" "Οχι," απαντά ο Χάιζενμπεργκ, "αλλά μπορώ να σας πω που ακριβώς είμαστε." Ο μπάτσος, παραξενεμένος από αυτή την απάντηση, αρχίζει να υποπτεύεται πως οι τύποι παίρνουν ναρκωτικά. "Ανοίξτε το πορτ-μπαγκάζ, παρακαλώ," τους λέει. Πηγαίνει από πίσω, το ανοίγει, βλέπει τι έχει μέσα και τους λέει: "Το ξέρετε πως έχετε μια ψόφια γάτα εδώ πίσω;" "ΤΩΡΑ το ξέρουμε," απαντά ο Σρέντινγκερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 - Αγάπη μου, λες να το πάει για βροχή; - Δε νομίζω. - Μα αφού άκουσα τη βροντή; - Δεν ήταν βροντή... Κι ένα αφιερωμένο σε όσους παίρνουν λεωφορείο το καλοκαίρι, - Φίλε, να σου χαρίσω ένα αρωματικό δεντράκι; - Δεν έχω αμάξι φιλαράκι. - Έχεις όμως μασχάλη... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgefelKar Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όταν βαριέμαι πάω στο ΓΕΡΜΑΝΟ, ανοίγω την πόρτα και φωνάζω ''τον ήπιατε καλά στο δεύτερο παγκόσμιο 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 XAXAXAXA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Χωριζει ενας γυφτος τη γκομενα του και της λεει:"Αν τελεις μπορουμε να μεινουμε ξαντερφια...." 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 [maestro mode-on]Απόδοση της κινέζικης παροιμίας με εικόνα+χίλιες λέξεις;plz[/maestro mode-off] Ας είναι και με λιγώτερες,συμβιβάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις