marlapotis73 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αληθεύει ότι ποστάρησε ακυκλοφόρητο strip σε post της stavi; Είναι εθνικό κεφάλαιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν νομίζω να είναι του Αρκά, μάλλον ανώνυμος είναι το έχω ξανακούσει. Τρου ντατ, παιζει να κυκλοφορει εδω και μια εβδομαδα (αν θυμαμαι καλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlapotis73 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν νομίζω να είναι του Αρκά, μάλλον ανώνυμος είναι το έχω ξανακούσει.Λένε ότι ο Πικάσο κάποτε είχε πληρώσει γεύμα με ένα του σκαρίφημα.Δοθείσης ευκαιρίας,σερβιτόρος τις του παρουσίασε μιά χαρτοπετσέτα με κάτι "κολυβομπαούτες" πάνω,ρωτώντας τον αν είναι δικό του έργο.Και τότε ο μέγας το υπόγραψε,λέγοντάς του;"Τώρα,ναι". Τον αγαπάω τον Αρκά,όπως το γουρούνι τη λάσπη (κλεμμένο απ´ το λούσυ αυτό),είναι η γκεστάλτ συνείδησή μα,τώρα που μας πήρανε τον Καρα-Γκιοζ... ....μαζί με τον Χαρικλυν και τον malk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 όπως το γουρούνι τη λάσπη (κλεμμένο απ´ το λούσυ αυτό) Το οποίο «γουρούνι στη λάσπη» - για να μην ξεχνιόμαστε - είναι ένας από τους διασημότερους και παλαιότερους ήρωες τού Αρκά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση GeorgefelKar Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 -Συγνώμη που διακόπτω , μπορώ να προσθέσω κάτι; -Ναι, ασφαλώς. -18+5 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ^ Είναι πολύ μαλακία. Αλλά πολύ μαλακία. Το λατρεύω. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Λογικά του Αρκά είναι γιατί υπάρχει και σε σκίτσο αλλά δεν είναι καινούριο. Τόχω δει εδώ και κανα δυο χρόνια. Απλώς την τελευταία βδομάδα κάπως έγινε της μόδας πάλι και το βλέπω παντού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Λογικά του Αρκά είναι γιατί υπάρχει και σε σκίτσο αλλά δεν είναι καινούριο. Τόχω δει εδώ και κανα δυο χρόνια. Από κάποια σειρά που έχει κυκλοφορήσει σε άλμπουμ, ή πρόκειται για «λεζάντα» σε μεμονωμένο σκιτσάκι, σε φάση γελοιογραφίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γράφει η άλλη...."Άντε να τελιόνουν οι πανελίνιες να δούμαι αν θα μπω Πολιτεχνίο"...Άστο κοπελιά...θα σου νοικιάσω εγώ τανκ... Προσωπικά πέρασα πολυτεχνείο (πολυτεχνική σχολή για την ακρίβεια) "αιώνες" πριν γράφοντας κάτω από βάση έκθεση ... not that hard Άλλο έκθεση ιδεών και άλλο ορθογραφία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ναι αλλά το πολυτεχνείο αυτό ζητάει...φυσικά και με ορθογραφία αλλά...τεσπα περνάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ναι αλλά το πολυτεχνείο αυτό ζητάει...φυσικά και με ορθογραφία αλλά...τεσπα περνάς... Τι ζητάει το πολυτεχνείο? Να γράψεις καλά έκθεση? Φίλος του αδελφού μου περασε ιατρική ΣΑΣ θεσ/νικη και είχε γράψει 10 έκθεση... Στην ΣΑΣ αν δεν ξέρεις θέλει πάνω από 19 χιλιαδες μόρια...σε μερικά πολυτεχνεία όχι τόσο πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 -Συγνώμη που διακόπτω , μπορώ να προσθέσω κάτι; -Ναι, ασφαλώς. -18+5 - Συγνωμη που διακοπτω, να κανω μια παρενθεση; - Παρακαλω. - ( 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Είναι ο Σρέντινγκερ και ο Χάιζενμπεργκ στο αυτοκίνητο κ ταξιδεύουν. Σε κάποια φάση τους εντοπίζει ένας μπάτσος επειδή τρέχουν και τους κάνει νόημα να σταματήσουν. Τους πλησιάζει κ ρωτά.."Ξέρετε με πόσο πηγαίνατε;""Οχι," απαντά ο Χάιζενμπεργκ, "αλλά μπορώ να σας πω που ακριβώς είμαστε."Ο μπάτσος, παραξενεμένος από αυτή την απάντηση, αρχίζει να υποπτεύεται πως οι τύποι παίρνουν ναρκωτικά. "Ανοίξτε το πορτ-μπαγκάζ, παρακαλώ," τους λέει.Πηγαίνει από πίσω, το ανοίγει, βλέπει τι έχει μέσα και τους λέει: "Το ξέρετε πως έχετε μια ψόφια γάτα εδώ πίσω;""ΤΩΡΑ το ξέρουμε," απαντά ο Σρέντινγκερ 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 - Αμάρτησες τέκνον μου; - Ναι, πάτερ - Μετανοείς; - Ναι, πάτερ - Καλά, φίλα το σταυρό. ΟΧΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΗΛΙΘΙΑ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις