salonika91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 βλέπεις τιποτα στν τηλεόρασή? -τον Μπεζο -καλά ρε εγώ σου μιλάω κ εσύ τον παίζεις??? 7
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Γιατί τον Διαμαντιδη τον ξέρουν και άτομα που δεν ασχολούνται με το μπάσκετ...εσύ ας πούμε αν σ πω Γιαννάκης δεν θα καταλάβεις που δεν ασχολείσαι;ε έτσι είναι κι ο Δ. Αν και έχουμε αρκετούς καλούς σήμερα... Δεν είπα εγώ ότι τον ξέρουν μόνο όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ. Αυτό που είπα είναι ότι θεωρώ πως είναι ελάχιστοι, αυτοί που δεν ασχολούνται στο βαθμό που δεν ασχολούμαι εγώ: απόλυτη αδιαφορία, ούτε κρύο ούτε ζέστη, δεν ιδρώνει τ' αυτί μου, «θα ήθελα η τηλεόρασή μου, να έχει τη δυνατότητα να προσπερνάει απευθείας κατά το zapping οποιοδήποτε κανάλι δείχνει εκείνη τη στιγμή αγώνα, ή αθλητικού περιεχομένου εκπομπή, χωρίς να το εμφανίζει καν διότι ταράζομαι», «δεν αγγίζω αθλητική εφημερίδα ούτε για να τη στρώσω στο πάτωμα όταν βάφω το δωμάτιο», I don't give a shit, zbutsam, πως να το πω; Ε, αυτοί οι ελάχιστοι, δεν μου φαίνεται και τόσο περίεργο το να μη τον γνωρίζουν. Αλλά και περίεργο να είναι τελικώς, συνεχίζει να με αφήνει τού θανατά αδιάφορο. Όσο για το Γιαννάκη, ε 'ντάξει! Άμα κάποιος υπάρχει στα «κοινά», 30 και βάλε χρόνια, θες δε θες τον μαθαίνεις. Ακόμα και γι' αυτόν όμως, όσο κι αν ακουστεί απίστευτο, το μόνο που τελικώς έχω συγκρατήσει, είναι ότι ήταν μπασκετμπολίστας. Αν π.χ. με ρωτήσεις «σε ποιες ομάδες έπαιξε», δεν ξέρω να σου πω. deesnider κάνε edit το ποστ (παραθεση) σου (03) γιατί γάμησες τη σελίδα Εντάξει το έφτιαξαν οι μοδεράτορες Τσάμπα η προσπάθεια, γμτ!!! 1
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εντάξει το καταλάβαμε δεν ασχολείσαι με τα αθλητικά!! Μοδεράτορες, το μπαν πότε θα έρθει? 1
GeorgefelKar Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 -Tι έκανε ο Σαμαράς στην Κίνα; -Τον πρωθυπουργό. -Και τι κάνει στην Ελλάδα; -Τον Κινέζο 16
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μοδεράτορες, το μπαν πότε θα έρθει? Καλά ρε 'συ! Θα το ζητήσω ο ίδιος! 1
mouti Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μην δίνεις σημασία στον antwni πάντα έτσι απότομος είναι...Ε αυτό εννοούσα...αν ασχολείσέ με τα κοινά θες δεν θες τον μαθαίνεις...η τουλάχιστον σε λίγα χρόνια έτσι θα λες...
LRoi Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Χτες με έδιωξαν από το κολυμβητήριο - Γιατί ρε; - Με έπιασαν να κατουράω μέσα. - Μα καλά. Πως το κατάλαβαν; - Βρισκόμουν στον ψηλό βατήρα...!!! 15
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 αν ασχολείσέ με τα κοινά θες δεν θες τον μαθαίνεις... Ε, αυτό λέω! Ότι δεν ασχολούμαι ούτε καθ' υποψία με τα συγκεκριμένα «κοινά», τουλάχιστον όταν έχω την επιλογή να το κάνω, όπως την έχω τα τελευταία 6 χρόνια που είμαι εκτός Ελλάδος και δεν έχω επαφή με ελληνική τηλεόραση, τύπο και τα σχετικά. Θα μου πεις «έχεις και το internet». Στο internet όμως πρέπει να ψάξω συγκεκριμένα. Δεν κινδυνεύω να μάθω κατά λάθος! 1
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ε, αυτό λέω! Ότι δεν ασχολούμαι ούτε καθ' υποψία με τα συγκεκριμένα «κοινά», τουλάχιστον όταν έχω την επιλογή να το κάνω, όπως την έχω τα τελευταία 6 χρόνια που είμαι εκτός Ελλάδος και δεν έχω επαφή με ελληνική τηλεόραση, τύπο και τα σχετικά. Θα μου πεις «έχεις και το internet». Στο internet όμως πρέπει να ψάξω συγκεκριμένα. Δεν κινδυνεύω να μάθω κατά λάθος! χαχαχαχα μ'αρεσε η λέξη που χρησιμοποίησες!! χαχαχαχα Μην δίνεις σημασία στον antwni πάντα έτσι απότομος είναι.. Εγώ απότομος? Δε νομίζω... Και ένα μπαν στον mounti παρακαλω
Socratis_g Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Στο δημοτικό έπαιρνα συνέχεια Άλφα. Στο γυμνάσιο Ηeineken! -Μωρό μου θα με πας στο τσίρκο; -Όχι, όποιος θέλει να έρθει εδώ να σε δει. -΄Ελα που είσαι;-Σπίτι!-Μπορείς να μιλήσεις;-Από 2 χρονών! - Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο;- Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά!- Και τι έγινε;- Τίποτα. Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο! -Τι δουλειά κάνεις; -Είμαι ερευνητής. -Και τι ψάχνεις; -Δουλειά. -Θέλω να γίνουμε όπως πριν. -Πότε πριν; -Πριν 5 χρόνια. -Μα δεν γνωριζόμασταν! -Α γεια σου!!! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2013 από Socratis_g 16
yannis27gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν παλεύεται αυτός ο Αρκάς: Στην Ελλάδα νιώθεις σαν το ταμπόν. Ζεις στο ωραιότερο μέρος του κόσμου τη χειρότερη περίοδο... 3
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν παλεύεται αυτός ο Αρκάς: Στην Ελλάδα νιώθεις σαν το ταμπόν. Ζεις στο ωραιότερο μέρος του κόσμου τη χειρότερη περίοδο... Από ποιο τίτλο τού Αρκά είναι αυτό; Δεν το θυμάμαι! Μάλλον καινούργιο, έτσι;
frenzy Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν νομίζω να είναι του Αρκά, μάλλον ανώνυμος είναι το έχω ξανακούσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις