linkin Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Στ' αλήθεια δεν έχω ιδέα ρεεεεε! Μη με ταλαιπωρείτε, μεγάλο άνθρωπο... Ωρες ωρες θυμιζεις Μανουελ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ωρες ωρες θυμιζεις Μανουελ! Για το Manuel εδώ στο forum λες; Διότι υπάρχει κι άλλος, πολύ πιο διάσημος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Καστοριάνός είναι ο Διαμαντιδης...και ναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος την τωρινή εποχή στην Ελλάδα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ρε μπαναρετε τον deesnider Άκου εκεί...ποιος είναι ο Διαμαντίδης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αν με υποχρεώσει κάποιος να παρακολουθήσω αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ και δεν καταφέρω να ...δραπετεύσω στο πρώτο πεντάλεπτο, είναι σίγουρο ότι θα ψάχνω γερό δοκάρι, σκαμνάκι, σαπούνι και σχοινί... Για κρέμασμα θα πας ή για πήδημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Για κρέμασμα θα πας ή για πήδημα? Μη μου πεις ότι δεν ξέρεις τη σημασία τού σαπουνιού στην κρεμάλα; Ποιο πήδημα; Τι λες τώρα;;; Μεγαλύτερο αντί-κούκου για 'μένα, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, δεν υπάρχει! Κινδυνεύω να πεθάνω από βαρεμάρα! Ρόμπα θα γινόμουν στην τύπισσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Για το Manuel εδώ στο forum λες; Διότι υπάρχει κι άλλος, πολύ πιο διάσημος... Αυτόν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αυτόν? Πως φαίνεται ο σινεφίλ ο σωστός... Ρε μπαναρετε τον deesnider Άκου εκεί...ποιος είναι ο Διαμαντίδης Ε, τι; Ποιος είναι; Ένας άνθρωπος ο οποίος - απ' ό,τι λέτε τουλάχιστον - είναι πάρα πολύ καλός, σ' έναν τομέα που μου είναι παγερά αδιάφορος. Γιατί να τον ξέρω; Ούτε αυτούς που παίζουν στις σαπουνόπερες τους ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Γιατί τον Διαμαντιδη τον ξέρουν και άτομα που δεν ασχολούνται με το μπάσκετ...εσύ ας πούμε αν σ πω Γιαννάκης δεν θα καταλάβεις που δεν ασχολείσαι;ε έτσι είναι κι ο Δ. Αν και έχουμε αρκετούς καλούς σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 - Τι άσχημο κορίτσι... - Η κόρη μου είναι... - Συγνώμη, δεν ήξερα ότι είστε ο μπαμπάς της. - Η μαμά της είμαι... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 deesnider κάνε edit το ποστ (παραθεση) σου (03) γιατί γάμησες τη σελίδα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 deesnider πάλι χάλασες το ινσομνια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν μπορώ, θα σχολιάσω. Πρώτα για το πολιτεχνιο. Ήταν αστείο. Το ότι μπορείς να μπεις παρά ταύτα όμως είναι τραγικό. Μετά για το mega post του λεωνίδια_fs. ΈΠΟΣ!!!!! Τέλος από τη λίστα με τα παράξενα σεξουαλίκα, αυτό που σας έκανε εντύπωση είναι οι γυμνόστηθες στα ενυδρεία και όχι αυτοί που πληρώνονται για να ξεπαρθενιάζουν; Σοβαρά; Ανέκδοτο δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 deesnider πάλι χάλασες το ινσομνια. Εντάξει το έφτιαξαν οι μοδεράτορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ε ψηλέ, κανα ανεκδοτο θα παιχτει; -Συγγνώμη, τι είναι αυτό δίπλα σας;-Ο γιος μου-Και γιατι ειναι άσπρο με μωβ ουρά κ 3 δάχτυλα;-Μην ανησυχείτε έτσι είναι απο γεννησηmewtwo Ψήφισα στη Eurovisionτη Ρουμανία με sms και μου ήρθε απάντηση :"ευκαριστώ καβλα... κεράσει ποτό;;" 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις