star12 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χάλασε η συνεργασία Παντελίδη - Πάολα ..και όλο αυτό για το νέο CD του Παντελίδη με τίτλο "Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει" φημες λενε οτι θα ταξιδεψει η παολα στην ινδια.Μην ανυσηχειτε.εχει κανει ΟΛΑ τα εμβολια Μια φορά τρεις γυναίκες, μια καστανομάλλα, μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά, είχαν ναυαγήσει σ ένα νησί. Μετά από πολύ καιρό η κοκκινομάλλα βρίσκει ένα μαγικό λυχνάρι... το τρίβει, βγαίνει το τζίνι και τους λέει:- Είμαι το τζίνι και μπορώ να σας πραγματοποιήσω 3 ευχές!!! Δηλαδή μπορείτε να κάνετε από μια ευχή η κάθε μια!- Θέλω να γυρίσω σπίτι μου, στον άντρα μου και στα παιδιά μου, λέει η κοκκινομάλλα.- Η ευχή σου διαταγή μου! Εξαφανίζεται η κοκκινομάλλα- Θέλω και εγώ να πάω στο σπίτι μου έχει λείψει παρά πολύ, λέει η καστανομάλλα.- Η ευχή σου διαταγή μου! Εξαφανίζεται η καστανομάλλα Και τώρα η τελευταία ευχή που απόμεινε είναι δικιά σου Ποια θα είναι αυτή;Και η ξανθιά με βουρκωμένα μάτια απαντάει:- Θέλω θέλω τις φίλες μου πίσω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Με ένα λ και χωρίς π γράφεται. μα μετα αυτο που μενει ειναι ενα "ολοι" o wait, i see what γου ντιντ δερ axaxaxa τωρα το ειδα τι ειχα γραψει πριν δυο εβδομάδες, αχαχα τα νούμερα.. οι φιλοι μου δεν θα το καταλαβαίνανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ, αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια! (4) Πολλοί θα έχαναν το κεφάλι τους αν εφαρμοζόταν και εδώ . :devil: :devil: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1568474/Dont-die-in-parliament-its-the-law.html A bizarre Liverpudlian bye-law that apparently banned women from going topless in public unless they worked in a tropical fish store came third. However, the city has denied such a rule existed, saying it was an urban myth. A spokesman for Liverpool City Council said: "It's something that has been heard of before and does crop up from time to time, but it is absurd. "It is a myth and totally made up. It has no basis in fact." But others are real - the reason people are banned from dying in parliament is that it is a Royal palace. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Κάποτε ένα παιδάκι πήγε για ψάρεμα με τον παππού του. Κατά τη διάρκεια του "αθλήματος" ο παππούς ανάβει ένα τσιγάρο.- Παππού να καπνίσω κι εγώ; κάνει το παιδάκι.- Είναι το πουλάκι σου τόσο μακρύ ώστε να φτάνει τον ποπό σου;;; του λέει ο παππούς.- Όχι! κάνει το παιδάκι.- Θα καπνίσεις όταν φτάσει, απαντάει ο παππούςΑργότερα ο παππούς ανοίγει και μια μπίρα. Όμοιο σκηνικό :- Παππού, να πιω και εγώ;- Φτάνει το πουλάκι σου τον ποπό σου;;;- Όχι!- Όταν φτάσει θα πιεις.Στο γυρισμό ωστόσο πέφτουν σε μια λοταρία και αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Ο παππούς δεν κερδίζει τίποτα αλλά ο μικρός παίρνει το πρώτο βραβείο, 150.000 ευρώ!!! Οπότε :- Εγγονέ μου, ασφαλώς και θα μοιραστούμε τα κέρδη σου, ε;- Παππού, είναι το πουλάκι σου τόσο μακρύ ώστε να φτάνει τον ποπό σου;- Ναι! Είναι!- Ε, τότε άντε και γ@μήσου.!!! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Γράφει η άλλη...."Άντε να τελιόνουν οι πανελίνιες να δούμαι αν θα μπω Πολιτεχνίο"...Άστο κοπελιά...θα σου νοικιάσω εγώ τανκ... 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 <span><span>Γράφει η άλλη...."Άντε να τελιόνουν οι πανελίνιες να δούμαι αν θα μπω Πολιτεχνίο"...Άστο κοπελιά...θα σου νοικιάσω εγώ τανκ...</span></span> Άρα τα πάει άσχημα στην έκθεση...με ένα 18 στα μαθηματικά και την φυσική κατεύθυνση εξισορροπείτάί το θέμα και μένει να γράψει προγραμματισμό ΑΕΠΠ αοδε και μαθηματικά επιλογής...νοτ δατ χαρντ...δεν ήταν και πολύ αστείο:-S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 -Έρωτας είναι να κατεβάζει η κοπέλα σου από τετάρτη πρώτη και να μην φοράς ζώνη..και να της λες δεν πειράζει αγάπη μου,θα μάθεις να οδηγάς... -Η γιαγιά μου οταν λέει δεν έχω και τίποτα να σε κερασω εννοεί οτι δεν έχει αρκετά για να ανοίξει ζαχαροπλαστείο 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Γράφει η άλλη...."Άντε να τελιόνουν οι πανελίνιες να δούμαι αν θα μπω Πολιτεχνίο"...Άστο κοπελιά...θα σου νοικιάσω εγώ τανκ... Προσωπικά πέρασα πολυτεχνείο (πολυτεχνική σχολή για την ακρίβεια) "αιώνες" πριν γράφοντας κάτω από βάση έκθεση ... not that hard 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Mega Post! "Μπαινει ο Διαμαντιδης σε ενα εστιατοριο...-Γεια σας...Εχετε κανει κρατηση???-Διαμαντιιιιιιιιδης για τρειιιιιιιιιιιιιιιιιιις..!!!!" - Εβγαλα 19.7 στις πανελλαδικες χωρις να διαβαζω.- Ναι, κι εγω βλεπω τσοντες χωρις να τον παιζω... - Γιατί δεν με κοιτάς στα μάτια όταν σου μιλάω;;- Οδηγάω...... Γραφει η άλλη :"Βαρέθηκα να βλέπω πουτ@νες"Της σχολιάζω :"Για αρχή πετα όλους τους καθρέφτες που έχεις" Είδα τον Άραβα γείτονα μου να τινάζει το χαλί.. Δεν άντεξα και τον ρώτησα: Τι έγινε; Δεν σου παίρνει μπροστά;; -Μπαμπά εγώ πως γεννήθηκα?-Σου γ@μησα τη μάνα. - Σταμάτησες το solarium?- Ναι, πως το κατάλαβες;- Γιατί έπαψες, αράπη, να θυμίζεις...!!! Μας έχουν ζαλίσει στα λεωφορεία να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα. Θα μας σκουντήξει κανείς την τσάντα και θα του κόψουμε την καρωτίδα... - Κανω τη διαιτα του Αλτσχαιμερ.- Και τι διαιτα ειναι αυτη ?- Ποια διαιτα ?? Φυσικά και πήραμε καλή θέση στη Eurovision... έχουν πολλαπλασιαστεί οι Ελληνες μετανάστες στην υπολοιπη Ευρώπη...του χρόνου πρωτιά! Έβγαλα το κοτόπουλο από την κατάψυξη και το ξέσκισα στις μπουνιές.Γροθιά στο κατεψυγμένο! -Θα κάνω cyber sex.-Μαλακία θα κάνεις... -Έχω μεγάλο σεξουαλικό πρόβλημα -Δε σου σηκώνεται; -Δε μου κάθεται...!!! - Δεν θυμάμαι που εχω παρκάρει το σμάρτ!- Κοίταξες στο δεύτερο συρτάρι?? -Ναι γεια σας, Βατικανό εκεί;-Μάλιστα.-Τον Πάπα θα ήθελα.-Ο ίδιος.-Έλα μωρή αμαρτίαααα!-Λάθος κάνετε.-Έλα ρε αλάθητοοοοοο!!! Πήγα σε ένα μαγαζί με αθλητικά είδη κι όταν τους ζήτησα ένα μαγιώ που να κρύβει επιμελώς τα κιλά μου, μ έστειλαν στον όροφο με τα είδη κατάδυσης... - Το κοτoπουλο θελει 25 λεπτα.- Μην του δωσεις. Θα παρει ναρκωτικα. - Ένα γύρο απ' όλα.- Πίτα;- Άσε, λιώμα - Θέλω να χωρίσουμε.- Γιατί γαμώ το κέρατό μου;;!!- Βλέπω ξέρεις ήδη τον λόγο... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 "Μπαινει ο Διαμαντιδης σε ενα εστιατοριο... -Γεια σας...Εχετε κανει κρατηση??? -Διαμαντιιιιιιιιδης για τρειιιιιιιιιιιιιιιιιιις..!!!!" 'ξηγήσου! Τι παίζει με το Διαμαντίδη; Ποίος είναι ο Διαμαντίδης; Μίλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 'ξηγήσου! Τι παίζει με το Διαμαντίδη; Ποίος είναι ο Διαμαντίδης; Μίλα!!! Tς τς τς τς τς.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Tς τς τς τς τς.... Στ' αλήθεια δεν έχω ιδέα ρεεεεε! Μη με ταλαιπωρείτε, μεγάλο άνθρωπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Γενικά είμαι άνθρωπος που πιστεύει στο ρητό "κανείς δεν χάνεται" αλλά με τόσα Silver Alerts έχω αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου. Εδώ το διαβάσατε πρώτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Στ' αλήθεια δεν έχω ιδέα ρεεεεε! Μη με ταλαιπωρείτε, μεγάλο άνθρωπο... Αν μιλας σοβαρα ειναι ενας απο τους καλυτερους - αν οχι ο καλυτερος - Ελληνας μπασκετμπολιστας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αν μιλας σοβαρα ειναι ενας απο τους καλυτερους - αν οχι ο καλυτερος - Ελληνας μπασκετμπολιστας! Μιλάω σοβαρότατα! Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος πιο αδιάφορος για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο από 'μένα. Αν με υποχρεώσει κάποιος να παρακολουθήσω αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ και δεν καταφέρω να ...δραπετεύσω στο πρώτο πεντάλεπτο, είναι σίγουρο ότι θα ψάχνω γερό δοκάρι, σκαμνάκι, σαπούνι και σχοινί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις