Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ένας ηλίθιος δεν εκθέτη απορίες, ένας έξυπνος ρωτά, άρα χάζεψες καλέ μου, χάζεψες.;ρ

(και όχι, δεν είναι υπονοούμενο προς το manuel, το λέω για να μην παρεξηγηθώ...απλά το θυμήθηκα...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σε ενα φορτηγό που έλεγε "Παπαδοπουλου τα δικά μας γεμιστά",
του ζήτησα να μου βάλει 2 ντομάτες και μια πιπεριά.
Με εβρισαν.

θυματε κανεις την περίοδο που βγαζαμε μαλακιες με το 11888?

Υπολογίζεται ότι 1 νέος που τελειώνει σήμερα το σχολείο στα 18, με το νέο συνταξιοδοτικό θα πάρει σύνταξη στα 88.

Όλο μαζί 11888 !!!

Τυχαίο;
Δεν νομίζω...

υπλογιζω πως εαν προσθεσουμε τον αριθμο του ποστ μου (2869) μαζι με τα mb της ραμ μου (8192) μας βγαινει

11061, αυτο ομως δεν ειναι αρκετο, για αυτο εαν προσθεσουμε και τα mhz της ραμ μου (667) και τα 154 εκατομμυρια για την κρατική επιχορήγηση μαμουθ περνουμε 11882

ε και 6η θεση που βγηκαμε στην ευροβιζιον, 11888

τυχαιο;

nope.

διαβαζω στο fb,

"6 μας έδωσε η Γερμανία...6οι βγήκαμε...τυχαίο;"

ναι μορη, τυχαιο.

Επεξ/σία από hackerW32
  • Like 18

Ρώτησα 100 κοπέλες τι αφρόλουτρο χρησιμοποιούν όταν κάνουν μπάνιο.
Οι 99 μου απάντησαν ουρλιάζοντας:
"ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;;!!!"

• Like 23

Ρώτησα 100 κοπέλες τι αφρόλουτρο χρησιμοποιούν όταν κάνουν μπάνιο.

Οι 99 μου απάντησαν ουρλιάζοντας:

"ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;;!!!"

Και η μια ήταν ξανθιά? :P

- Οργανώνω μια παρτουζίτσα για το Σάββατο. Είσαι μέσα;

- Το ρωτάς; Πόσοι θα είμαστε;

- Αν φέρεις και τη γυναίκα σου, τρεις...

• Like 11

-Ρε ήμουν πολύ μεθυσμένος χθες...;

-όχι ρε...πετούσες μανιτάρια σ ένα παιδάκι και φώναζες

"μεγάλωσε Μάριο,μεγάλωσε!"

Ήπια όλο το μπουκάλι και τι να δω;;ο Γαλιλαίος είχε δίκιο τελικά...

Όχι πως έχω πιει πολύ...αλλά ένα κουνουπι που με τσίμπησε πριν κάθησε δίπλα μου στο μπαρ και μου έλεγε πόσο καριόλα είναι η μανά του

• Like 5

Τα έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ σε διάφορες χώρες αλλά και ο τρόπος έκφρασης της σεξουαλικότητας των ανθρώπων ανά τον κόσμο προκαλούν πολλές φορές έκπληξη… Δείτε, λοιπόν, τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες, αφού τα 9 έθιμα της ακόλουθης λίστας είναι το λιγότερο… αξιοπερίεργα:

1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα, με την προϋπόθεση, όμως, πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!

2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ’ ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη και έτσι να εξετάζει!

3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο!

4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.

5) Άνδρες στη Γκουάμ έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έρθουν σε επαφή μαζί τους για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.

6) Στο Χονγκ Κονγκ μια προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της, αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο…

7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ, αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια!

8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά!!!

9) Στη Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα (Φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους!).

------------------------------

(4) Πολλοί θα έχαναν το κεφάλι τους αν εφαρμοζόταν και εδώ . :devil: :devil: :devil: :shock: :devil: :devil: :devil:

• Like 1

Χακερ, συγνώμη ρε φίλε, αλλά μόλις το διάβασα στο φουμπου και σκέφτηκα -στιγμιαία κι αυτόματα- και θα ήμουν ανειλικρινείς αν δεν στο αφιέρωνα. όλο δικό σου :):

- Μαμά, με υιοθετήσατε;

- Αν ήταν έτσι, πιστεύεις αλήθεια ότι θα διαλέγαμε εσένα; 

• Like 22

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...