kalogeros Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Χθες εκεί που περπατούσα με δύο φίλους μου, ξαφνικά κατεβάζουν τα παντελόνια τους, και βγάζουν τα πουλιά τους έξω... Τα' παιξα. gay post alert 12
Socratis_g Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 *θα μπορούσε να είναι και γυναίκα με δύο φίλους της.
GP7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 την περίοδο της Κατοχής στην Ελλάδα... τρεις πουτάνες συζητούν ...- κορίτσια χάλια τα πράγματα !!!χθες αναγκάστηκα να γαμηθώ με κάποιον μόνο για 35 δρχ !!!- σιγά, εγώ χτες γαμήθηκα για ένα κομμάτι τυρί και μια ελιά !!!- τι να πω και εγώ, ρε κορίτσια ;;; που προχτές έκανα μια πίπα μόνο και μόνο για να βάλω κάτι στο στόμα μου!!! 1
koularasss Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 την περίοδο της Κατοχής στην Ελλάδα ... τρεις πουτάνες συζητούν ... - κορίτσια χάλια τα πράγματα !!! χθες αναγκάστηκα να γαμηθώ με κάποιον μόνο για 35 δρχ !!! - σιγά, εγώ χτες γαμήθηκα για ένα κομμάτι τυρί και μια ελιά !!! - τι να πω και εγώ, ρε κορίτσια ;;; που προχτές έκανα μια πίπα μόνο και μόνο για να βάλω κάτι στο στόμα μου!!! 220px-Wink.JPG εεεε nope
status Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 την περίοδο της Κατοχής στην Ελλάδα ... τρεις πουτάνες συζητούν ... - κορίτσια χάλια τα πράγματα !!! χθες αναγκάστηκα να γαμηθώ με κάποιον μόνο για 35 δρχ !!! - σιγά, εγώ χτες γαμήθηκα για ένα κομμάτι τυρί και μια ελιά !!! - τι να πω και εγώ, ρε κορίτσια ;;; που προχτές έκανα μια πίπα μόνο και μόνο για να βάλω κάτι στο στόμα μου!!! 220px-Wink.JPG Κυκλοφορεί από την πρώτη εβδομάδα που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα. 3
stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Χθες εκεί που περπατούσα με δύο φίλους μου, ξαφνικά κατεβάζουν τα παντελόνια τους, και βγάζουν τα πουλιά τους έξω... Τα' παιξα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 κάθε φορά που ποστάρει ανέκδοτο ο σελλερς, ακολουθούν καμια εικοσαριά μηνύματα σχολιασμού...
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 -Μωρό μου τη θες φράουλα η μπανάνα -Είσαι στο μανάβικο? -Όχι Στο φαρμακείο!! 18
frenzy Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 κάθε φορά που ποστάρει ανέκδοτο ο σελλερς, ακολουθούν καμια εικοσαριά μηνύματα σχολιασμού... Παλιά μόνο ο μανουελ του απαντούσε μ' ένα ξερό "δεν το κατάλαβα". Κι ακολουθούσαν 40 μηνύματα επεξηγηματικά. Καλύτερα είναι τώρα. 9
marduc812 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 -Μαμά είμαι έγκυος.!-Τιιιιιιι;;;;-Ήταν ατύχημα!-Δηλαδή θες να μου πεις ότι περπάταγες στο δρόμο και έπεσες επάνω σε μια πούτσα..? 20
Προτεινόμενες αναρτήσεις