Nikosgiann Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 μ'αρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 κακο αυτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Χθες εκεί που περπατούσα με δύο φίλους μου, ξαφνικά κατεβάζουν τα παντελόνια τους, και βγάζουν τα πουλιά τους έξω... Τα' παιξα. gay post alert 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 *θα μπορούσε να είναι και γυναίκα με δύο φίλους της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 την περίοδο της Κατοχής στην Ελλάδα... τρεις πουτάνες συζητούν ...- κορίτσια χάλια τα πράγματα !!!χθες αναγκάστηκα να γαμηθώ με κάποιον μόνο για 35 δρχ !!!- σιγά, εγώ χτες γαμήθηκα για ένα κομμάτι τυρί και μια ελιά !!!- τι να πω και εγώ, ρε κορίτσια ;;; που προχτές έκανα μια πίπα μόνο και μόνο για να βάλω κάτι στο στόμα μου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 την περίοδο της Κατοχής στην Ελλάδα ... τρεις πουτάνες συζητούν ... - κορίτσια χάλια τα πράγματα !!! χθες αναγκάστηκα να γαμηθώ με κάποιον μόνο για 35 δρχ !!! - σιγά, εγώ χτες γαμήθηκα για ένα κομμάτι τυρί και μια ελιά !!! - τι να πω και εγώ, ρε κορίτσια ;;; που προχτές έκανα μια πίπα μόνο και μόνο για να βάλω κάτι στο στόμα μου!!! 220px-Wink.JPG εεεε nope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 την περίοδο της Κατοχής στην Ελλάδα ... τρεις πουτάνες συζητούν ... - κορίτσια χάλια τα πράγματα !!! χθες αναγκάστηκα να γαμηθώ με κάποιον μόνο για 35 δρχ !!! - σιγά, εγώ χτες γαμήθηκα για ένα κομμάτι τυρί και μια ελιά !!! - τι να πω και εγώ, ρε κορίτσια ;;; που προχτές έκανα μια πίπα μόνο και μόνο για να βάλω κάτι στο στόμα μου!!! 220px-Wink.JPG Κυκλοφορεί από την πρώτη εβδομάδα που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Wtf?? Μόνο εγώ έτυχε να το δω για πρώτη φορά..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Χθες εκεί που περπατούσα με δύο φίλους μου, ξαφνικά κατεβάζουν τα παντελόνια τους, και βγάζουν τα πουλιά τους έξω... Τα' παιξα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 28 "ΧΑ" υποπτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 28 "ΧΑ" υποπτο.. Μονομανία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 κάθε φορά που ποστάρει ανέκδοτο ο σελλερς, ακολουθούν καμια εικοσαριά μηνύματα σχολιασμού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 -Μωρό μου τη θες φράουλα η μπανάνα -Είσαι στο μανάβικο? -Όχι Στο φαρμακείο!! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 κάθε φορά που ποστάρει ανέκδοτο ο σελλερς, ακολουθούν καμια εικοσαριά μηνύματα σχολιασμού... Παλιά μόνο ο μανουελ του απαντούσε μ' ένα ξερό "δεν το κατάλαβα". Κι ακολουθούσαν 40 μηνύματα επεξηγηματικά. Καλύτερα είναι τώρα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 -Μαμά είμαι έγκυος.!-Τιιιιιιι;;;;-Ήταν ατύχημα!-Δηλαδή θες να μου πεις ότι περπάταγες στο δρόμο και έπεσες επάνω σε μια πούτσα..? 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις