Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Παπακαλιάτης, the motherfucker... είτε ως χαρακτήρες στις σειρές του είτε ως target group των σειρών του 1
pournaras Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δεν το κατάλαβα, μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει; Στις ταινιες που γραφει, σκηνοθετει, παιζει, ενορχηστρωνει, φερνει καφεδες κλπ, ξεκινα πηδωντας καποια στην ηλικια της μανας του, και συνεχιζει πηδωντας οτι υπαρχει στην εμμηνοπαυση. 10
koularasss Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 παει ο λενιν να βγαλει λογο σε πολυ κοσμο: -Λαε μου -Μπραβο λενον!! -Λενιν με λενε -Μπραβο λενον!! -Λενιν με λενε -Μπραβο λενον -βρε δε γαμιεται,imagine if all the people... 8
mouti Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 <p>παει ο λενιν να βγαλει λογο σε πολυ κοσμο:</p> <p>-Λαε μου</p> <p>-Μπραβο λενον!!</p> <p>-Λενιν με λενε</p> <p>-Μπραβο λενον!!</p> <p>-Λενιν με λενε</p> <p>-Μπραβο λενον</p> <p>-βρε δε γαμιεται,imagine if all the people...</p> Αυτό πως το λες...το τελειώνεις τραγουδώντας; 2
LRoi Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πάνε τα μαλακισμένα τα κουνούπια και τσιμπάνε στους αστραγάλους και κάνω κάθε βράδυ 6 σετ από 8 κοιλιακούς για να ξυστώ...!! 10
sarpan Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Οι προικισμένοι άντρες φοράνε βρακιά από σεμεδάκια; 7
kostask91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Έπεσε νερό στο βιβλίο προγραμματισμού και τώρα διαβάζω c πλατς πλατς 27
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πάει ένας τύπος σε μία καφετέρια και λέει: - Χαίρετε! Θα ήθελα έναν καφέ που από την μέση και κάτω να είναι μέτριος,και από την μέση και πάνω να είναι γλυκός! -Ώπα ρε φίλε, του κάνει ο σερβιτόρος.Για κάτσε...Μήπως είσαι πυροσβέστης; -Nαι! Που το κατάλαβες; -Aπό την στολή που φοράς. 22
Socratis_g Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ^ μλκ αυτό είναι ανέκδοτο χακερώ!!! κάνει μπαμ!!! 3
hackerW32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 οχι, αυτο ειναι ανεκδοτο hackerw - Μάνα είμαι χάκερ! - Κουάκερ; - Χάκερ! - Κράκερ; - Χάκερ!- Τάπερ; - ΧΑΚΕΡ! - Τρακτέρ; - ΧΑΚ.. καλά γάμα το. Ναι τρακτέρ είμαι...!!! 15
parsifal Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 οχι, αυτο ειναι ανεκδοτο hackerw - Μάνα είμαι χάκερ!- Κουάκερ; - Χάκερ! - Κράκερ; - Χάκερ! - Τάπερ; - ΧΑΚΕΡ! - Τρακτέρ; - ΧΑΚ.. καλά γάμα το. Ναι τρακτέρ είμαι...!!! Και από πίσω να παίζει η κραυγή από το "Careful with That Axe, Eugene"! 1
DhZou Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ένα μικρό κοριτσάκι παρατήρησε οτι άρχισαν να μεγαλώνουν τρίχες ανάμεσα στα πόδια της,τρομαγμένη ρώτησε την μητέρα της και εκείνη της είπε οτι σ'εκείνο το σημείο είναι το μαϊμουδάκι της και οτι άρχισε να βγάζει τρίχες...στο μεσημεριανό τραπέζι το κοριτσάκι είπε οτι το μαϊμουδάκι της άρχισε να βγάζει τρίχες,η αδερφή της αποκρίθηκε:"Αυτό δέν είναι τίποτα,εμένα τρώει και μπανάνες.." Πώς λέγεται ο Super Ήρωας του Περιστερίου ?!?!?!Λένορμαν … Εκοψα εισιτηριο στο κτελ και η θεση μου ηταν στη γαλαρια του λεωφορειου...παω καθομαι και σκεφτομαι, "ποσο μπροστα ειναι ο οδηγος ρε φιλε..?" 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις