Sellers Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πριν μια εβδομάδα το τελείωσα και τα συμπτώματα στέρησης έχουν αρχίσει και φαίνονται.
frenzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ξανάρχισέ το στα καπάκια, εγώ το βλέπω 2 φορές το χρόνο. Get up in that ass!
revolver1990 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 -Οιδίποδα, δώρο για τη γιορτή της μητέρας πήρες; -Πάλι ρε μαλάκα; Πήρα του αγίου βαλεντίνου. 11
yannis27gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 - Εύα; - Τι θες πάλι ρε Αδάμ; - Βοήθεια, νησί των κυκλάδων με 4 γράμματα στην αιτιατική. - Μήλο; - Θα μου το χτυπάς για πολύ καιρό ακόμα, ε; 5
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 - Ειδα τον αλλο στο δρομο και δεν τον γνωρισα.. - Ελα ρε, ποιον? - Ξερω γω? Αφου δεν τον γνωρισα. -Τζαμπα στεναχωριεσαι. - Ελα ρε γιατι, εσυ πληρωνεσαι? -Τι κοινο εχουν? - Και τα δυο δεν αναφερθηκαν. -Πω πω φιλε εχεις σπουδασει φωτογραφια? - Οχι γιατι? - Γιατι ξερεις ακριβως ποιο φιλτρο να βαλεις στο instagram. 11
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μαγαπάς η τζάμπα πίνω? Που πίνεις τζάμπα καταρχήν;;; 10
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Πριν μια εβδομάδα το τελείωσα και τα συμπτώματα στέρησης έχουν αρχίσει και φαίνονται. Το Curb ή το Seinfeld; Γιατί είχα σκοπό να δω μόνο τη σεζόν 7 που έχει και Seinfeld μέσα από το CYE. Να το δω όλο από την αρχή;
Sellers Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το Curb ή το Seinfeld; Γιατί είχα σκοπό να δω μόνο τη σεζόν 7 που έχει και Seinfeld μέσα από το CYE. Να το δω όλο από την αρχή; Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ το Curb. Για μένα φυσικά και απο την αρχή.
koularasss Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 οι 10 εντολες: ου μοιχευσεις ου ψευδομαρτυρησεις ου let the dogs out? 8
status Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 -Καυλιάρα, θέλω να σε ξεσκίσω.. - πώς μιλάς έτσι; - είμαι λίγο βραχνιασμένος, γι'αυτό.. 18
LRoi Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Στη τάξη του Τοτού η δασκάλα είναι μια δίμετρη μπουκιά και συχώριο....μια μέρα μπαίνει στη τάξη και λέει...." παιδιά σήμερα θα έλθει ένας επιθεωρητής και θέλω να είσαστε σίγουροι για την απάντηση σας στη ερώτηση μου για να δείξουμε πόσο προοδεύουμε στην τάξη.."..." μάλιστα κυρία.." Έρχεται ο επιθεωρητής, κάθεται στο τελευταίο θρανίο πίσω από τον Τοτό , κοντά στη πόρτα....οπότε αρχίζει τις ερωτήσεις η δασκάλα στο μάθημα της γεωγραφίας....."πως λέμε ένα κομμάτι γης που περιβάλλεται από θάλασσα..?????." Σηκώνει το χεράκι η Μαιρούλα..." λέγε Μαιρούλα.."νησί κυρία"...μπράβο Μαιρούλα.... Δεύτερη ερώτηση" πως λέγεται το τμήμα της θάλασσας.. που περικλείεται από βουνά ή λόφους και αφήνει ένα μικρο στόμιο...???" ΄λεγε Γιαννάκη..."κόλπος κυρία.." μπράβο Γιαννάκη... Και η τρίτη ερώτηση ...."πως λέγεται το τμήμα της θάλασσας που χωρίζει ένα τμήμα γης και ενώνει δύο πέλαγα???" πετάγεται σαν σφαίρα ο Τοτός.........κυρία ..κυρία ....τη δασκάλα την τρώνε τα φίδια......Τοτέ είσαι σίγουρος???? ναι κυρία......σ'αυτό το σημείο πέφτει η κιμωλία κάτω....και η δασκάλα σκύβει να την πιάσει.....όποτε ο Τοτός ακούει....μια φωνή..."κώλος"......σηκώνεται η δασκάλα και ρωτάει...λοιπόν Τοτέ???? Και ο Τοτός......."κώλος κυρία...." Έξαλλη η δασκάλα....έξω...έξω παλιόπαιδο έξω.... σηκώνεται τσαντισμένος ο Τοτός και ενώ κατευθύνεται προς την έξοδο γυρίζει στον επιθεωρητή και του λέει......." και συ ρε μάστορα αφού δεν το ξέρεις τι το λες"????? 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις